- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
viharhozo #368 üzenetére
Nem értem miért mondjátok ezt. Én nagyon jól el vagyok a DC-vel. Sőt, szoktam külföldi HUB-okon is forgolódni, s azt kell hogy mondjam, hogy a magyarokon egyértleműen több nagy sávszélességű feltöltéssel rendelkező (azaz akinek minimum 512 kbit/s a feltöltése) user van, mint a külföldieken (persze, tudom van HUB kifejezetten T1/T3-asoknak, de most nem erről van szó). Igaz, külföldieken gyakoribb a 256-os feltöltés, de ez azért nem olyan hatalmas ugrás az átlag magyar 128-hoz képest.
Szerintem ott a probléma, hogy ti az ftp szerver egy fajtáját várjátok a DC-től. Pedig nem az. Vannak hátrányai, de vannak előnyei is ahhoz képest,
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
válasz
viharhozo #355 üzenetére
Jo,de ugy kéne árat szabni hogy csak a költségeket fedezze.
És DC++ progival, és az ember már akkor több száz user-en segitene, jelentös mértékben!
Vki igazán lehetne ilyen jó lelkű!
Mert ha ezekért jogdijat kéne fizetni a mostani 1500-2000 Ft -os ftp dijak után egy nullát nyugodtan utána irhatnának.
Ebben az a vicc hogy csupán a másoláshoz szükséges feltételeket sem tudjuk megteremteni : (((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest