- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
inkabb itt folytassuk (Bővebben: link), ezt mar epp elegge szetoffoltuk
-
-
VladimirR
nagyúr
elnezest, de nem azert huzom(huzzuk), mert illegalis tartalmat huz le, hanem mert, a letoltesert cserebe nem ad semmit, sot erofesziteseket tesz azert, hogy ez igy is legyen
en is toltok dc-n, nem is keveset, de ha epp nincs mas feltoltesem, akkor hagyom, hogy a megosztasombol (~50GB), barki azt huzzon, amit akar, es ugy ahogy bir (7k, mert 8-tol behulyul a dsl-em)
baratunk viszont egyreszt fake megosztast csinal, es meg a kimeno savszelesseget is korlatozza
nekem ezzel van a problemam
es a legfontosabb, en nem itelkezem Mag felett, csak megkerdeztem miert jo ez neki, majd elmondtam neki a velemenyem
Mag: velemenyem a hozzaalasodrol: az a gond, hogy Te fizetosse akarsz tenni, egy egyebkent ingyenes szolgaltatast (marmint mas ingyenes szolgaltatasaert Te akarsz penzt szedni), ami szerintem tulmegy a pofatlansag minden hataran
mint Viharhozo is irta, az elkepzelesed letezo, mukodo dolog: privat, fizetos ftp-nek hivjak
mellesleg a szethuzast Te szitod, azzal, hogy a DC-t bomlasztani akarod, abban egy elit csapatot letrehozva, akik ellenertekert cserebe kivaltsagokat kapnak (mi lenne, ha befizetnek egy 500-ast, es fel orat moderatorkodhatnek a PH!-n- csak apro valtoztatas: nem csak a sajat mod gombjaimat latom
)
-
chicken
senior tag
oks, én meg úgy látom, hogy szegény emberek vagyunk, és vízzel főzünk, és erre jön egy csákó, aki kilöttyenti azt is, mondván, hogy úgyis sz** az egész...
MOD: ez a lényeg, na. Nem azt mondtuk, hogy a DC a legjobban van megcsinálva, és Mag tönkreteszi. Hanem hogy adott egy szegényes+ nem is legális eszköz, ami csak akkor működik úgy-ahogy, ha nem úgy használják az emberek, ahogy Mag.
Ez az egész egyébként engem a Közelegelők Tragédiájára emlékeztet, tudjátok, tíz gazda kicsapja a tehenét a közös mezőre...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest