- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Akármilyen hülye indokot is hozhatsz arra hogy miért jo ha fékelsz de az hogy azért mert csak 8K az uploadod nagyon rossz indok ! ! ! pl az uj szablyok szerint 8K up al lehet max 2 slotod és 2 hubon lehetsz igy 1-1 ember 4 K val tud tőled szedni nem nagy sebesség ez igaz DE ha valami pl csak nállad van akkor legalább tudják szedni! az hogy feltettél valamit egy szerverre és alig csinált forgalmat talán lehet azért is mert nem olyan dolgot tettél fel ami népszerü : D
DE a fakerkedés akkor is szemétség azokkal szemben akik rendesen használják a netüket ! ! ! Csinálj egy hubot fékereknek és töltögessétek el egymással az időt ! és nem mások lehetőségét kellene rontanod nekem is csak 16 K az up om ettől még van aki szed tőlem pl 1 DVD filmet is akárés mig nem talál gyorsabbat addig is tud vele haladni ! te meg fizzesd be magad FTP re és tölts onnan ! és ne DC-z ! -
Lőre
tag
Pont az ilyen rabló pofátlan userektől kellene szabadulni a hubokon aki üvltve hőbörög ha nem jön a cucc de maga egy bitet se képes adni,és még hozzád hasonlóan büszke is a jellemtelenségére.
Mellékesen természetesen az ilyen jellegű letöltés természetesen lopás!!
De benned még a zsiványbecsület sincs meg!!
[Szerkesztve] -
Jenő
aktív tag
Szerintem a fékelés nagyon, de nagyon tahó dolog. Ha azért, hogy ingyen letölts (mellesleg illegális módon) máshol nem kevés pénzbe kerülő dolgokat, nem bírsz megtenni annyit, hogy mások számára letölthető dolgokat ossz meg, akkor az már rég rossz. Erről kb ennyi a véleményem, utolsó szemét állatnak tartom az ilyen dolgokat csináló embereket. Ez olyan, mint warez oldalról való letöltés engedélyezéséért pénzt kérni. Pofátlanság magasfokon. Ha gondolod, veheted ezt sértésnek is.
-
Ergil
aktív tag
Mag szerintem ha lassú neted van akkor is meglehet értelmes dolgokat osztani, nem pedig folyamatosan küzdeni...
Tőlem már töltött valaki GPRS-en keresztül 3 hétih mert tetsszettek a zenéim. És én is töltöttem már valakitől hetekig, mert mindig csak 0.2K alatt volt a sebesség, de senki másnak nem volt meg az a PocketPC-s játék (4MB).
Ossz meg képeket, könyveket és egyéb leírásokat, azt lassan is letöltik, ha szükség van rá... -
sfdrakex
nagyúr
Remélem nem futok össze veled Dc-n. Szép dolog a fakerkedés csak igy ne csodálkozz hogy nem tudsz leszedni semmit. Igy nincs értelme dc-zni! a dolog lényege hogy mindenki mindenkitől tölthet a sebsség is jó dolog de ha valaki megtanulja használni a programot akkor általában aránylag gyorsan lelehet szedni szinte mindent. A faker dolog meg azért szép mert mindenki csinálná akkor tényleg frankon csak CHAT re lehetne használni a dc-t
Így lehet hazavágni egy jól müködő progit Köszönjük.
-
Dilikutya
félisten
Ezért jó a szegmentált letöltés. Hiába jön lassan egy mukiról, ha megvan még 10 másiknak is, akkor ha csak 2k-val jön mindenkitől, akkor is jobb... Csak sajnos nincs normális kliens, ami támogatná ezt. Régen az ndc jó volt ilyen szempontból, csak sajnos az a 0.3x vonalon véget ért, úgy néz ki. A StrongDC-ben pedig ez a funkció használhatatlan, én még nem láttam benne olyat, hogy egyszerre több szálon is el tudja kezdeni... kapcsolódni akar, csak nem tud valami okból.
A másik problémára (8k) is vannak megoldások...NetLimiter, és megy minden rendben. Javasolt mellé a BCDC kliens, az nem jelzi ki a jelenlétét. Én belövöm 2k-ra, és akkor nézem, amint még 2000órája van hátra valakinek 1-2 nagyobbacska dologból
Egyébként a svédek tényleg jó társaság. Az nem veszi ki a megosztásából, amit töltök. Ilyenért nagyon tudok anyázni. Én sem szoktam kivenni. -
VladimirR
nagyúr
ott a link a #713-ban
de tessek:
Bővebben: link
ftp://cyla.homeftp.net/dclog4mag.txt
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
_cirmos_
őstag
a gond csak az, hogy nekem sima ZoneAlarm-om van, és abban nincs custom settings mint a pro-ban. de ha jól értem akkor portot jelölök ki a dc++-ban, és arra engedélyezem az udp-t a tűzfalnál. de ugye az ip-t nem kell mindig beírni dc++-ban? elég a portot kijelölni, ugye? mondd hogy jól értettem. eléggé spóroltál a karakterekkel...
-
-
zoli58
tag
A 1412-es port volt beállítva
és az az érdekes, hogy tőlem tudtak tölteni ezerrel, csak nekem nem ment
pont úgy volt beállítva, ahogy itt
Bővebben: link
írják -
VladimirR
nagyúr
te ezt kienk irtad? folad a ps-t? (sejtem mit akartal irni es nem sikerult
)
ah, es hogy tudd, van a ph-n egy nagyon jo ficsor: ha az uzenet fejleceben a valasz feliratra boksz, akkor latni majd, hogy kihez beszelsz
mas: minek uppolsz folyton? alapelveket nem olvastad? napi ket (2) up... -
Integra
titán
ez érdekes, mi ez 5.0 ZA???
mert abban nagyon sok még a bug nekem is gondom volt vele, pont ugyanez hogy nem tudtam keresni...
manuálban megadtam a portot és azota sincsen gond vele.
de visszaálltam a 4.5-re mert az hibátlan és nincs benne vírusírtó sem, mint az 5.0-ban, tök felelsleges nekem, a tűzfal rész ugyanaz maradt, illetve csak bugos lett -
Integra
titán
ez érdekes, mi ez 5.0 ZA???
mert abban nagyon sok még a bug nekem is gondom volt vele, pont ugyanez hogy nem tudtam keresni...
manuálban megadtam a portot és azota sincsen gond vele.
de visszaálltam a 4.5-re mert az hibátlan és nincs benne vírusírtó sem, mint az 5.0-ban, tök felelsleges nekem, a tűzfal rész ugyanaz maradt, illetve csak bugos lett -
crab
senior tag
de észreveszik!
a kapcsoltnál az szerepel, h netlimiter! a matrixról ki is nyomtak a kolit nem vártam meg!
Dufresne igazából nem szeretnék felrakni mást, mert meg vagyok elégedve a mostanival, csak ha teljesen biztos, hogy működik!
szóval valami cfos szerű megoldás érdekelne! -
Versus123
aktív tag
0.401 es van,1412 es portra van nyomva,ip t is átírom minden újraindításnál,xp tűzfal kikapcsolva(úgy mint rég,és akkor működött is-most ugyanezekkel nem...)
amíg el volt a gép még annyit csináltam hogy hozzádtam egy ipx/spx kompatibilis protokolt,meg neteztem egy új kapcsolat létrehozásával,de amikor visszaraktam routerre eltávolítottam a protokolt és a kapcsolatot is.... -
chicken
senior tag
-
chicken
senior tag
Aha, az rendben, de most már szerintem TÉNYLEG mindannyian tudjuk, hogy milyen ügyes is vagy te, úgyhogy nem lehetne, hogy nem írod be minden dc++os topikba hetente többször?
Meg nem beszélsz rá újoncokat, hogy olyat csináljon, ami a többi embernek rossz?
Otthon minden rendben van nálatok?
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Gondolj csak bele, de komolyan! Mi lenne a DC++ -ből, ha mindenki, aki ott van így gondolkodna, mint te? HASZNÁLHATATLAN lenne! Olyan lenne, mint a Kazaa! Nekem is van néhány faker kliensem, de mégsem használom őket, mert NINCS ÉRTELME! Megtehetném, de nem teszem! Miért fáj az neked, hogy ha valaki letölt tőled? Te mit szólnál ahhoz, hogy ha neked is heteket kellene várnod arra, hogy a másiktól lejöjjön egy játékdemo (mert ugye játékdemokat szabad csak onnan tölteni, mert az legális)? Miért nem hagyod, hogy közel teljes sávszéllel töltsenek tőled? Azt aláírom, hogy ha nagyon belassítanak a feltöltések, akkor limitálod a feltöltést, de csak annyira, hogy ne lassítsanak! Tényleg nem értem, hogy miért fáj az egyeseknek, ha másnak is jó és használható a DC++!
Más
Tudnak bannolni IP tartományt is, csak az nem túl sűrű. Tényleg nagy hibának látom, hogy nem lehet eltávolítani a kellemetlen elemeket. De talán a jövőben erre is lesz megoldás... -
chicken
senior tag
Ööö
Mag, szerintem te is tudod, hogy a netlimiterért BAN jár. Oké, hogy fake-elsz, de ha mindenit rábeszélsz, hogy fake-eljen, akkor kitől is fogsz tölteni?
Balli, szerintem ezt olvasd el Bővebben: link
MOD és az nem ''elött'', hanem ''előtt''.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem haragszom, foleg azert, mert Te nem latod at a helyzetet
van ugye par kategoria (a teljesseg igenye nelkul):
- p2p filecserelok: ingyenes(+), de lassu(-), viszont van jo sok szemet(+)
- ide tartozik a DirectConcect is
- warez (warez alatt azt ertem, ami ingyenes): ingyenes(+), viszonlag gyors(+), surun torlik(-), keresgelni kell, hogy hol van(-)
- privat ftp: fizetos(-), nagyon gyors(+), nagyon uj(+), par napod van letolteni, mert utana torlik az ujonnan erkezo cucc miatt(-)
Te ezt a harmat probalod meg osszehozni (majdnem ingyenes, gyors, friss), ami szerintem eleg megterhelo, idoigenyes, es draga, sot kockazatos is, mivel ez mar orvgazdasag, meghozza nagyuzemben
ne erts felre, nem akarok az utadba allni es annak ellenere, hogy en nem lennek tagja egy ilyennek (ha mar fizetek valamiert, az legyen eredeti), megkovetlek ha sikerul osszehoznod, mert biztosan sokan orulnenek egy ilyen kezdemenyezesnek (csak az ilyen hirtelen felindulasbol elkovetett vilagmegvalto terveket az ember 99%-ban masnapra kialussza)
-
viharhozo
addikt
Tenyleg nem ertelek. Ha mar lenne berelt szervered, minek a dc?
Egyebkent a rendes ftpk gigabiten csucsulnek, massziv scsi raidekkel megtamogatva. Bar itthon anyagiak hijan eztetet satas maxtorokkal helyettesitik.
Miheztartas vegett: ket evvel ezelott a hivatalos Deviance ftpk minimalkovetelmenye 180 mbites sav+1,8 TB kapacitas volt. -
hát akkor rajta hát
én 1-et tudok: megvan általában a havi 60-70 gigám. lehet, hogy az elméleti olyan 105giga körül van. de nekem ennyi is elég. néha azért elkerülhetetlen a gép kikapcsolása. igy is alig gyözöm kiirni a cuccokat dvd-re. hugomnak jönnek a zenéi. barátnőmnek a sims kiegészitők. nekem meg a voyager sorozat
szerintem jó ez. az a lényeg, hogy senki ne kapcsolja ki a gépét. ha már nem használja, hagyja futni a dc-t, és csak a monitort löje le. -
kmm.... grrrr..... bóááá.... na megjött hangom
szerintem nem olyan gáz a kis feltöltési sebesség. gondolja bele:
van 1 rakat mondjuk 8k-val upload-oló user. neked meg van pl 40 k-s download-od.
mit fogsz cisnálni????
töltesz 5 usertől, egyenként 8k-val. és igy a sávszéled is kihasználod, plusz nagyjából 1x-rre lesznek kész a filmjeid. -
delta9
senior tag
figyelj. nincs miért mentegetőznöd, mert azért nálam is vannak másolt cd-k, meg dvd-k, játékok, nálad is vannak, meg a (nagyon)nagytöbbségnek. csak én amennyire csak tudok, vigyázok arra, hogy ne cinkeljek már olyanért mást, aminél én sem vagyok jobb. remélem jobbára sikerül is...
-
delta9
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
amit viharhozo felvazolt, az tenyleg igaz, es azt jelenti, hogy eloskodo vagy, nem pedig azt, hogy a dc eletkeptelen
miert kell az, hogy egy film azonnal lent legyen? en hajlando vagyok kivarni azt az egy hetet, amig egy adott film lejon nekem, ha epp csak 1k-val jon (pl a no ketszer), mert emllette jon 40 masik is 1k-val
meg megy ki tolem 6db, szinten ~1k-val
ez igy miert nem jo? neteztel mar modemmel?
#354: hogy jon ide a szolgaltato? mit erdekli ot az adatforgalom? letilt, vagy atrak masik arsavba, de nem kerdezoskodik
attol, hogy nem vagy tudataban annak, hogy amit elkovetsz az buncselekmeny, attol meg lesittelnek (pl lelovok valakit es azt mondom: ''aszittem, mar halott volt...'')
tudom mennyit tudna feltolteni, de kerlek ezt fejezzuk be, mert a hozzaallasod:
- elitelendo
- komolytalan
- torvenytelen
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
1.
a) oda is adnad ennyiert? (150*500-18000+afa)
b) kellene valakinek? fizetos ftp-n elvarjak, hogy a legujabb cuccok legyenek fenn (pl kill bill 4, lotr 6, windows longhorn 2006 edition, office 2007, meg hasonlok)
2. gondolom azert, mert a bsa:
a) veges kapacitasokkal rendelkezik
b) maguktol nem mennek, csak gyanu eseten (pl feljelentes)
c) homejuzer nincs akkora falat, mint egy ftp-s warez-garda
3.
a) megerdemled, en megszerzem ugyanezeket ingyen (DC++)
b) es meg van keped ingyenes programot hasznalni? (DC++)
chicken: gooool
vicces: par ora
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Szerintem te ne nevezz senkit szarrágónak. Ha nem vagy az, akkor se, ha meg az vagy...
Egyébként ha mindenki úgy gondolkodna mint te, akkor te se töltenél túl sok mindenkiték. Az ilyen ******* (igazából két sornyi csillagot kéne írnom) húzzon el Kazaa-ra, s hasonló értelmes helyekre, amit már sikeresen tönkretettetek. -
VladimirR
nagyúr
az ugye meg sem fordult a fejedben, hogy:
- honnan lenne cucc a serverre (ennyi zs-ert nem toltik fel neked, ha meg fizetsz, majd arra fogod, hogy azert nincs feltoltesed)
- a bsa mar masnap ott lenne a szerverert, ugyais valoszinuleg illegalis tartalom lenne letoltheto
- befizess egy ftp szerverre? ott tolthetnel amennyit akarsz; nem lep ki kozben a juzer, akitol toltesz; normalis minoseguc cuccok vannak fent, a pontos nevukon; legfrissebb cuccok is fent vannak; es a legfontosabb: nekunk, tobbieknek nem emelkedne a vernyomasa a hozzad hasonlo ''kapjabeasoksoherkocsog'' hozzaallasu embertol (aki nem kevesbe soher, mert ha nem lenne az, ftp-re fizetne be, es nem szorulna ra a dc-re) -
VladimirR
nagyúr
a miert-re legy szives valaszolj, azaz:
-miert nincs megosztasod?
-miert nincs upload sebesseged?
-miert jo ez neked? (elarulom, ezt legtobben lenezik, sot en szemely szerint meg is vetem)
en ugy vagyok vele, hogy ha mar egyszer 7/24 megy a gepem, es van is savszelesseg, meg van egy rakat filmem/zenem, akkor miert ne toltsenek le tolem? eleg akkor lekorlatozni, mikor ftp-zek, vagy megy a webserver -
VladimirR
nagyúr
es neked miert jo, hogy 1k az upload? a tobbit mire hasznalod? vagy semmire, csak a tobbiek kapjak be? nekem 384/64-es adsl-em van, de hat nap alatt majdnem 2g ment felfele, es nem sjanalom senkitol (amit sajnalok azt nem osztom meg)
meg szerencse, hogy a tobbseg nem osztja a nezeted
jah: ezt egyebkent miert nekem irtad? en nem parazok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest