- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
EQMontoya #3553 üzenetére
Van benne valami. De én úgy tapasztaltam hogy minél többen vannak egy hubon, annál jobb. Mert volt már azért olyan, hogy a diablón 13 ezer emberből kb 3-nak volt meg az a dolog, ami nekem kellett... Mondjuk alapból úgy álltam hozzá hogy nem lesz, és mégis volt. Nálam is van sztem olyan dolog ami senki másnak nincs, és mi van ha vkinek pont ez kell?
Igazság szerint én inkább azokat vágnám ki (az igazi köcsögök mellett) akik kiszedik a megosztásból amit töltenek tőle, meg 42 slotjuk van amiből 16 foglalt és bitekkel jön a filelist.
Azért meg az is benne van, hogy általában az emberek addig vannak fennt a dcn amíg le nem jött ami kell nekik. Én is így vagyok mondjuk vele. Csak nekem meg már péntek reggel óta megy a gép, csak 2 szer lett azóta újraindítva. És most éjjel is fog menni, holnap estig, vagy keddig tuti. Pedig csak átlag user vok. Aztán meg az van hogy elérem a limitetMost vagyok 15 gigánál
De szerintem ahogy növekszik a net sebesség, úgy lesz kevesebb unfair ember is a hálózaton. Rosszabb már csak nem lesz... -
Apollyon
Korrektor
válasz
EQMontoya #3551 üzenetére
Igen, így van de sajnos nem tudsz ellene tenni. Max akkor ha OP leszel mind a 440 magyar hubon és ott ülsz napi 24 órát...
Amúgy meg tudnák szigorítani a dolgot az OP-ok meg hubtulajok, csak akkor jönnek a k5sög jogvédők hogy ugyan mért nem lehet belépni pl megosztás nélkül ha csak csetelésre van?!
Meg ilyenek.
Amúgy meg mien kliensed van?
Szerintem idő kérdése és rendbe jönnek a dolgok. -
Apollyon
Korrektor
válasz
EQMontoya #3548 üzenetére
Én eddig, amíg nem emeltek extrem csomagra, addig 6 hubon voltam 6 slottal. Most 8 hubon vok 8 slottal. Szerintem ez így jó.
Általában akkor ér meglepetés, amikor valakinek a desrcpitionjében azt találom, hogy [2M/512K] ADSL kapcs. és 600K-val jön tőle a cucc...Na hja. Vagyis lassabbnak állítják be magukat mint amilyen gyorsak egyébként... Modemestől is jött már régebben gyorsabban mint a sávszélem
De remélem azért hogy most voltak emelések, korlát eltörlések (valamelyest/részben) valahogy javul a helyzet. Nekem eddig lejött minden 1 héten belül ami a Download ''kvekében'' szerepelt
Ha kicsit jobban belemászol megszerzed ami kell... szvsz -
Apollyon
Korrektor
válasz
EQMontoya #3546 üzenetére
Egyébként most mire is gondolsz pontosan? Mármint hogy annyian töltenek hogy nem kapsz slotot?
Amúgy az előző hszekre reagálva tényleg béna az userek ''viselkedése''
Úgyértem azok, akik egy, max 2-3K-val töltik tőlem a megosztott file(oka)t. Ami gáz, mert max 120K-val tudok feltölteni... Azért az elég jó. Nekem simán jön a cucc többszázzal.
mod: Amit vmi kib. utálok egyébként, az az, amikor vkitől leszednék vmit, és másnap kiírja a kliens, hogy a file nem elérhető. Nos ez undorító. Szerencsére azért néha van másik user. Elég szar lenne ha nem találták volna fel a többszálast...
[Szerkesztve] -
polip
addikt
válasz
EQMontoya #3543 üzenetére
tökéletesen egyetértek!!
én is OP voltam az Independence-n évekig, még abban az időben, amikor 800 fő volt a max limit
nagy ugrás volt, amikor 1000 főre növeltük a kapacitást, örültünk neki
ami most megy az tényleg gusztustalan...akkor is volt pár fake user, de ki lehetett szűrni egy mozdulattal...most kickelni kellene a fél hubot, ha mindenkit ki akarnál tenni
megj: én már kb 3 éve NEM dc-zek a hasonló esetek miatt...sajnálom h ilyen lett..régen remek kis közönség volt, hubtalik, stb...mára már szánalmas lett az egész
nyugodjon békében...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
EQMontoya #3500 üzenetére
ráadásul audiophile
most találtam meg a HUBjukat ... viszont BANolva vannak .... ;-( ez mit is jelent? Lehet HUB-ot is bannolni? 2006 11 01-dátummal. (szűrés hiánya .... )
egy jó sok user-es HUB-ot tud mondani valaki? Skót is lehet, vagy US, japan ... bármi ...
tömörítetlen, vagy csak veszteésmentesen lossless (vagymi) audio - zenéket keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest