Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat #324778 üzenetére
Könnyebbek ezek a kormányok mint a minőségi alu, vagy az áramvonalassága, esetleg rugalmassága miatt éri meg ilyen kétes kivitelezésűt vásárolni?
Mikor én döntöttem szélesebb beszerzése mellett (740 volt gyárilag) úgy találtam, hogy a bejáratott nagy nevek termékei közül is csak a nagyon drágák voltak számottevően könnyebbek.🤔
#324780 pbors...én sem értek hozzá, ne érts félre, vagyis csakis a józan paraszt eszem (vagyis ami még maradt belőle
) kétkedik az ilyen ajánlások kapcsán, mert bár az egyre rövidebb kormányszár, majd egyre szélesebb (MTB) kormányok után ma tényleg az egyre rövidebb hajtókar lett az új vezérfonal talán jogosan merül fel bennem, hogy mi történik valójában itt, tényleg semmit sem számít a lábaid hossza és mehet a 165 mm úgy a 95 mint a 75 centiméter átlépőmagassághoz?! Az mégis 20 cm különbség!
#324784 Alexios...nem lenne szükség bikefitre....ahogy mondod, szerintem legtöbb esetben a mi szintünkön úri huncutság (értsd.sima fingreszelés), hisz van itt is olyan aki megy mint állat, semmi baja a beállításokkal és azt sem tudja mit jelent a bálykfitt.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest