- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon #278051 üzenetére
Nekem csak RudyProject fotokromatikus lencsékkel van tapasztalat, Red és Black lencséim vannak Cutline modellel, leginkább Red el megyek, és tökéletesen látom vele(black-el nyáron talán....nem emlékszem
) , de egyébként sem lenne gond mert ha vezetek lenézek és lencse alatta pont látom a kijelzőt., én is automatikus fényerőn tolom.
Ám bizony így is földutakon akart vezetni. Ha gravel úttípust indítottam, akkor nem lehet ebből kizökkenteni anélkül, hogy elveszne a felvétel? Nem találtam meg. Mert miért ne akarhatnék egy adott pont után műúton visszatérni.
Fogod és a "navigációt leállítása". Ettől az óra megy, de a navigálás leáll, és tervezhetsz újat. A többiről így óra nélkül nincs infom.Ha letérnél az útról amit ő ajánl, akkor ha kitartóan mész mész tovább, egy darabig fogja csak mondogatni hogy "fordulj vissza" rossz gps szokás
aztán észhez tér, és kikeresi neked hogy tudnál újra az útvonalhoz csatlakozni leghamarabb arról amerre mész épp, és már arra navigál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest