- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
No letettem a hybrid monti projektről és "beújítottam" egy outit. Sokat gondolkoztam, hogy Rockriderhez hasonlóan jó ár/értékben veszek egy új Tribant vagy használtan 3-400k körül egy Wiliert vagy Pinarellot, de aztán kollégám ismerőse pont vett egy új Bianchit, így lecsaptam az eladósorba került régi Meridájára. Első országútinak szerintem bőven elég nekem, aztán ha beszippant akkor 1-2 év múlva lehet előrelépni, mit gondoltok róla? Jó választás volt?
Hát még szokjuk egymást, más kávéház, mint RR volt, de remélem jók leszünk, max a gerincsérvem húzhatja keresztbe a számításaimat, 1 óra tekerés után azért érzem már, de talán megszokja majd illetve jobban meg kell erősítenem törzsemet!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest