Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Akkor ezután legalább 1 topiklakó átérzi majd, hogy milyen sz*r nekem
-
arn
félisten
válasz
szuszinho
üzenetére
40es gumihoz az nagyon sok... van egy csomo kalkulator a neten, kiindulasi alapnak jok. milyen bringa ez? gravel?
itt van egy graveltablazat:
https://gravelcyclist.com/bicycle-tech/gravel-bike-tyre-tire-pressure-guidelines-by-enve-composites/ -
Studi
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem, ez tavalyi.
-
szuszinho
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Egom felé rossz a széle, Szentkereszt felé jó.
Várom a szenzorokat, addig párhuzamosan használom az órámmal. Tettem a tartóba plusz gumidarabokat, mert túl kicsi a kormány átmérője. Tegnap kirázta belőle az út, aztán a bowdeneken lifegett hazáig.
Én meg a Fertő kört nézegetem
arn
40-es a gumi. Egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve, nem is értem eddig hogy nem volt defektem, persze örülök neki. Ilyen útra legközelebb leengedem 3-ig. -
Studi
veterán
Sziasztok,
Köszi, hogy felhívtátok a figyelmem a Decathlonos bringákra, tegnap megcsíptem egy használt Triban RC500-ast. Pár esztétikai problémától eltekintve szerintem korrekt állapotban van, kb 1 éves. Persze ma reggel szakadt az eső, így a főpróba még várat magára.

-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Gondoltam megfogadom a tanácsod (tanácsokat) és nézek olyan kategoriát, ahol van márkásabb felni, 1x12 (hogy ne a 2x12-re kelljen utolag atalakitani) és talán a villa is jobb.
Cca. 100k plusz költséggel lenne ez: Cube c62 Reaction SL
Megér ekkora felarat a Shimano, villa és felni különbség a Sramhoz kepest?
Mondjuk a Cube modelljeit végignezve nagyon jó portfóliót állítottak össze. -
xy.zsolt
őstag
válasz
szuszinho
üzenetére
Ilyen sz@r az aszfalt DBK-ról lefele? Akkor nem is vágyom oda....pedig terveztem, hogy vonatozok emiatt egyszer. Outin a 67kg-ommal csak 5-6bar közé fújom a tubeless gumikat....függetlenül attól, hogy használok-e benne belsőt
A hagyományos gumikat 7bar-ra fújtam.
És mesélj, hogy vagy megelégedve az új bike computereddel? -
itouchfan
őstag
válasz
bardi
üzenetére
Egyszer kipróbáltam, hogy párhuzamosan indítottam el a kettőt, és szerencsére még megvannak az eredmények (MTB):
Mobil strava
46,41 km/2:23:27/796m/19,4 km/hBryton
45,67 km/2:17:20/760m/20,0 km/hNyilván az autopause jelent ekkora különbséget időben, a kormányon lévő GPS sokkal érzékenyebb, mint a mezzsebben lévő mobil.
-
szuszinho
őstag
Tegnap felfújtam majd 5 bar-ra a kerekeket. Azt tudtam, hogy az erdőben nem lesz leányálom, de hogy ezek a jó magyar aszfaltok... Azt vártam Dobogókőről lefelé, hogy mikor esik darabokra az egész. Szétrázott. Outisok hogy közlekednek? Állandó defekt? Vagy lassan ereszkednek? Mi az ideális nyomás? A gumi minimuma?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Pásztorkutyák? Remélem az aszonynak ettől nem ment el a kedve, mert nagyon lehangoló tud lenni, mi pont a kutyák miatt szoktunk néhány helyre kizárólag október után menni (októbertől nincsenek nyájak a hegyekben). Jónak tűnik a terep a képen
. -
gergo5991
őstag
[link] ha még nem volt

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh
üzenetére
Bucsin tető...többször eltévedtünk,4x megtámadtak a kuyák,majd toltuk is vagy 5 km-t mert zaszony nem bírta már tekerni.Végül elkapott az eső és ott fent a szakadó esőben felpakoltuk a bringákat az addigra odaérkező autóra és heten + 1 kutya (!) beleülve (SX4) leautóztunk a napsütötte Korondra,ahonnan aztán újra feltekertem Pálpatakára ezúttal lányommal.
...ja és lett 50 km és 1200m.
-
Alg
veterán
az a 200EUR elég elszállt árazás a 130 plusra, mikor a sima 130 120EUR, 200ért van az Explore ami ezerszer jobb választás (kivéve ha teljesítménymérőt akarsz használni), 250ért meg már 530 van ami a legjobban eltalált ár/érték arányú cucc a piacon.
130 plus olyan 150EUR környékén lenne reális max.
-
cdl
senior tag
válasz
itouchfan
üzenetére
+1.
Annyit tennék hozzá, hogy pulzuspánt is van ott(21 dollár), a fordulatmérők 15 dollár.
Szóval viszonylág olcsón meg lehet úszni a dolgot.Garminosok.
Akkor megértem az elhivatottságot.
Nekem kevesebb tudás is elég, de az üzemidő és a wifis feltöltés az fontos.
Ebben tökéletes a Bryton. (legalább olcsóbban megúszom ezt a részét) -
dudi6
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Köszi!
Ez a Menabo Winny Plus kerékpárszállító milyen lehet? Ez még belefér a keretbe.
Jobb mint a decathlonos? -
válasz
DopeBob
üzenetére
Sajnos most nem hogy nagyobb készlet nincs sehol, hanem konkrétan semmilyen készlet nincs.
Deachtlonban, Hervisben full üres minden biciklis sor (legalábbis ahol én jártam BPn). Nincs egyébként különösebben ajánlott kisgyerekes biciklimárka. Ami tetszik és jó állapotban van, azt el kell hozni. Méretet/típust tudsz használt piacról is ellenőrizni.
Mi is így csináltuk és én is segítettem másnak méretpróbával (tudva azt, hogy nem fogják megvenni).
Esetleg Intersport egy próbát megér. -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
tudna valaki ajánlani olyan üzletet, ahol nagyobb készletet tartanak gyerek (20"-24", 125cm-hez) kerékpárokból? Párat megnéznénk, szeretnénk ki is próbálni őket.
Pár nevesebb gyártót most megnéztem, de elég szegényes a felhozatal. Milyen márkád érdemes venni? Lánynak lesz, minél könnyebbet szeretnénk.
-
itouchfan
őstag
válasz
bardi
üzenetére
Nekem egy Bryton 15 van + Decathlon pulzuspánt (20k + 12k). Aliról lehet rendelni pedalfordulat meg sebesség szenzort még egy 6-8k-ért, és meg is vagy. Engem ez kiszolgál, amit kell, azt tudja, megbízható, nekem ennél több nem kell. És igencsak normális áron van így ez a kombó.
-
arn
félisten
az 530as egesz jol sikerult... az 520 utan wahoot akartam venni, mert annyira idegesitettek a hulyesegei. pozitivan csalodtam - nagy elorelepes, az 500as utan az 520 nem volt egy nagy elmeny minosegben, mukodesben, az 530al visszajott vmi.
a wahoot az lotte ki, hogy a strava fizetosse tette minden normalis funkciojat, en meg ezt elvbol nem tamogatom penzzel, ha mar egyszer belolem is elnek. azota rajottem, hogy a connect egy csomo mindent tud, amit eddig nem is neztem (foleg az 530nal ad egy rakat uj infot edzesre).
-
parkr
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
erről a mérlegről most hallok először (60k? wtf). vajon minek kellett az nekik?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Merre voltatok? Szép sárosak a lovak

bardi: komoly arcoknál általános a:
- sisak, kesztyű, szemüveg
- becsatolós pedál
- pulzusmérő
- mínuszos stucni
Aztán lehet még fokozni karbonnal, grammániával, tubelessel, drága fotochromatikus Rudy, Oakley szemüvegekkel, majd te eldöntöd neked mi hasznos ezekből
. -
parandroid
félisten
Tényleg az. 5 éve használok garmin connectet, különböző hardverekkel (vivosmarttól a forerunnereken át a fenixig, meg most már edge-et is, illetve pulzusmérő övet, és pedálszenzort is) ez alatt az idő alatt is rengeteget fejlődött. Nem tudom, minek kéne történnie, hogy platformot váltsak. Még egy semmire sem jó garmin index ‘okos’mérlegem is can, bár ez tényleg egy felesleges kacat.
p -
bardi
senior tag
Ha egy picit komolyabban szeretném űzni a sportot, mi lenne a minimum, ami szükséges lenne eszköz téren?
Itt töltött idő alapján bennem ez körvonalazódott:
-pulzusméréshez valami
-egy óra, ami tudja mutatni a pulzust végig, blutetooth, vagy ant+ kapcsolat kell hozzá
-esetleg egy pedálfordulat mérő, bár mtb-n nem tudom mennyire hasznos kezdésnél.Órából így hirtelen a bryton 15e meg 100e ami tudja, és az ár alja, de már ez is 20k. Árban van, ami tudja a szükségest, de olcsóbb? Garminok ha jól láttam drágábbak. Ami extra még jó lenne, ha stravával lehetne szinkronizálni, de térkép pl nem kéne rajta, csiganyál se.
-
gabro0
őstag
Nem is írtátok, hogy a Garmin frissítette a cuccait. Lett 130 Plus és 1030 Plus [link]. Az utóbbi előrelépés, de hogy a 130 Plus-nak még kevesebb is legyen az üzemideje..
-
xy.zsolt
őstag
Az outimon is van az a pozició ahol hasonló a szitu....ráadásul az én lábam be van csatolva. Az is igaz, hogy én nem tekerek olyan kerékkifordítás mellett, hogy összeérhessen.....de el tudom képzelni, hogy a montiknál ez sűrűbben előfordulhat mikor lassan, elfordított kormánnyal kanyarodva tekertek gyök2vel felfelé
-
jjeahh
nagyúr
Valahogy így pozicionáld a lábad és nem fog beleérni szerintem.
-
nmate91
tag
-
arn
félisten
válasz
beleriand72
üzenetére
csak gumit.
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Lenne egy nagyon láma és amatőr kérdésem. 29er montit vettem. Egy dolog(nem egy, de a többi a nagyon megkopott rutin hiánya miatt van) furi: ha kereket valamelyik irányba fordítom, a pedál és kerék között nem sok hely van. A cipőm simán beleér ha nem figyelek.A láb pozícionálását kell újra megtanulnom? (előre ne lógjon le?) Remélem érthető valamennyire

-
beleriand72
tag
Tubeless szakiktól: Panaracer GK SK-m az utolsókat rúgja, 3000km-t bírt. Csere esetén az amúgy nagyszerűen tartó felniszalagot automatikusan ajánlott cserélni? Új szelepet is raknék bele. Gondolom alkohollal célszerű belül áttörölgetnia felnit...a praktikákról született valami "tubeless abc amatőröknek" írás?
-
arn
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
volt dropperem tobbszor ossztelosokhoz - egyszer, amikor indult olyan 2010 korul, meg ugy negy eve. eloszor tok jo meg minden, de miutan kitapasztalom a terepet, alig hasznalom, mert meg tudom nelkule is oldani
a meredek lefeleken sokan segitene, de olyan helyeken keveset jarok. -
válasz
dudi6
üzenetére
Ennyi pénzért teljesen jó cucc ez a szállító. Ha kettő nagyot szállítok, akkor kell kicsit bűvészkedni, hogy jól elférjenek (pl ülést le,-felengedni) és kb össze is érnek a gyorszárak (kis habszivacsot raktam közéjük és már nincs is baj). Viszont nem feszül semmi és stabilan tartja a bicókat. Lehet, hogy van jobb, de ha hozzám hasonlóan nem akarsz kiadni 90-150et most, akkor egy próbát megér. Max ha nagyon nem jön be, akkor aprón el tudod adni gyorsan, mert nagyon kevés érhető el a használt piacon (és Decában sem biztos, hogy van készleten).
-
arn
félisten
válasz
manager2220
üzenetére
thx, kicsit fel van frissitve, es pimelve - az alapok eredetiek
-
arn
félisten
válasz
manager2220
üzenetére
odairtam
canyon exceed -
marel09
csendes tag
válasz
beleriand72
üzenetére
Nekem van bőr Brooks B17 Imperial, nekem bejött, ha sikerül jól beállítani, akkor betétes nadrág nélkül is kényelmes. És szerintem vagány is, de persze nem mindegyik bringán mutat jól. A pozitív tapasztalat miatt vettem egy C17-et is, az is olyan kényelmes, azt is sima rövidgatyával használom. Ez utóbbit a Bringaboardból vettem, na és az van, hogy a bolt sem tudja, mit árul, mert C17 carved-et rendeltem, de a simát kaptam. Reklamáltam, kiderült, hogy carved nincs is, illetve az olcsóbb a sima, a drágább a carved, de egyébként a két nyereg ugyanaz. Mindegy, én kipróbáltam és megtartottam a simát. Szóval a Bringaboard-al csak óvatosan, mert nem feltétlenül azt fogod kapni, amit a képen látsz (hozzáteszem, hogy amikor reklamáltam, normálisak voltak, legalábbis telefonban).
-
xy.zsolt
őstag
Anno én is a Sophienalpe-tól zúztam le Marzwiese-ig erdőben....imádtam. Na, meg Kahlenbergtől a Sophienalpe előtti tv toronyig majd onnan le.....végig erdőben. Alap 26"os merida montival amit azóta is használok....bár már nyugdíjas
csak a boltig tekerek vele zéró szinttelMa viszont jól elszámoltam magam....5km-el kevesebbet mentem, hogy meglegyen az idei 5000km. A szint is csak 19m lett
150 helyett. Viszont legalább gyors voltam
Szóval csak holnap ünnepelek -
arn
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
koszi - de nem hinnem, hogy kulonlegesebb tempo lenne

aki terepen gyorsulni akar az szvsz terepezzen egy ideig cx bringaval, vagy ilyesmivel. utana rajossz, hogy egy szimpla ht bringaban is elkepeszto tartalekok vannak. azokkal a rombolokkal, amikkel gyakran mennek - szvsz a toredeket se hasznaljak ki, mindent a bringa old meg helyettuk.
szeretek ugy menni, hogy erzem nehol a technika hatarait, hogy en is csinalok vmit az egeszbol, nem csak utazok. ezert sem csereltem ossztelosra, felfele gyenge lennek hozza, lefele meg olyan temponal hozna meg a hasonlo erzest, ami messze meghaladna a kepessegeimet. egy ht bringahoz se tudok gyakran felnoni, en rontom el a kanyart, a nyomvalasztast, nem a bringa. -
arn
félisten
válasz
jjeahh
üzenetére
max ahol huz a gravitacio
felfele oda kell figyelni a pulzusomra sajnos, mert konnyen tulhajtom magam, nem birja a ketyego - 14-15kmh ora az atlagom csak ezeken a kornyekeken. orszagutin latom jobban, hogy milyen sokan mennek el mellettem, akik kicsit is edzettebbek egy hosszabb emelkedon
lefele meg folyamatosan javitok, sose megyek agyatlanul, hogy nem ismerem a korulmenyeket illetve a technika hatarait. ismeretlen helyeken, vagy ha bizonytalan vagyok - itt is lassan. mindig meglepodom, hogy mennyivel lehet gyorsabban menni meg.
nem csinalok belole ugyet, ha lefele, vagy felfele le kell szallni a bringarol.
-
6030D
addikt
válasz
Kasya
üzenetére
Arról az Answer kerékről kellene infó, mert a gugli nem nagyon segít, de én inkább az 1x12-t venném a teló, a kerék (ha iparis?), és a váltó miatt is, nem mellesleg 0,6 kg-mal könnyebb is a gyári adat szerint. Pár éve még 3x10-es bringát tudtál volna venni, ahol a legkönnyebb áttételed 22/36 lett volna. A 32/50 nagyjából ugyan annyi, és a legutolsó 8 fog ugrás az 16%-ot jelent, ami mondjuk ha már nem bírsz 60-as pedálfordulattal tekerni, és váltasz, akkor 70-es pf-ot eredményez. Attól nem fogod lefejelni a kormányt.

-
arn
félisten
válasz
jjeahh
üzenetére
ez a track eleg smooth, de a wienerwald sok helyen kimondottan koves-gyokeres. majd jonnek olyan videok is (illetve raktam is fel) - max a karomon latszik, mert a stabilizator kiszuri.
itt stab nelkul (yi 4k) - nezd legalabb a meredekebb koves reszig (1-2 perc)
https://youtu.be/-yLxiekWB3I?t=186
stabbal (gopro8):
https://youtu.be/pgSYd5iHLY4?t=58gyakran nem nagyon latszik, hogy mennyit kell gepeszkedni, hogy a bringan/iven maradjak. ez egy ht bringa minimalmintas gumikkal elolhatul (race king), dropper nelkul. a masodik videon ez hatodik ido 331 bringasbol.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Kasya
üzenetére
Ez a váltó dolog, pont olyan mint a vallás: ki az egyikre esküszik, ki a másikra.
Ez a két nagynevű váltó van a piacon (tudom van még Campa, de MTB szempontból lényegtelen), valszeg nem véletlenül alakult így. Nem gondolom, hogy alapvetően szar lenne valamelyik is.Objektíven nézve nem hinném, hogy óriási különbségek lennének az azonos kategóriában lévő Sram és Shimano cuccok között. Nyilván, ha te az egyik gyártót preferálod, akkor válassz olyan bringát, ami az általad kedvelt gyárót termékeivel van felszerelve.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Koszonom a reszletes valaszt!
A tipusbol erdekesseg, hogy van 2x12 (Shimano) es 1x12 (Sram) valtozat is. A Sram nekem teljesen ismeretlen. -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Vonóhorogra szerelhető kerékpár szállítót keresek. Tudnátok ajánlani? Egyelőre elég a 2-s, bár 3-4 év múlva már kellhet a 3-s, így lehet érdemes lenne már most 3-st venni.
-
ivana
addikt
Nyilván az alivio rosszabbnak biztosan nem rosszabb, mint egy acera, sőt lehet sokkal jobb. Viszont szerintem bőven jó az acera is normál felhasználásra ezért 15 euró pluszt nem adnék az alivio-ért. (Az outimon campa centaur van az azért merevebb, de bőven jó ez az acera vintage montira. Jobb mint az eredeti Lx.)
(#168405) szuszinho Tök felesleges a 48, meg igazából a 22-is. De szerintem inkább 22-44, mindegy mire. Montira akár 22-40.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Kasya
üzenetére
Váltó:
Bevallom nekem megkönnyíti a dolgomat, hogy nincs első váltó, mert nem kell figyelni a keresztbe váltásra. Nekem csak bonyolította a dolgokat az első váltó, mert szinte mindig csak egy első lánctányért használtam.
Shimano-nak van 1x12-es rendszere XTR, XT, SLX és Deore felszereltségben. Ami az általad linkelt bringán van az is egy XT szett, csak a 2x változata. Egy 32-50 szerintem majdnem mindenhova elég.
Szerintem ha egy szériából veszel 1x vagy 2x rendszert, akkor ott nem lesz minőségbeli különbség a kettő között. Szerintem ugyan abból az anyagokból lesz a hátsó sor meg a lánc is. Max az elosztása más a két sornak.
Mondjuk ha nagyon sokáig mész és nagyon nagy távot, akkor ott lehet kijön a 2x12 előnye. Mondjuk egy Salzkammergut Trophyn lehet már kiadja a matek.
Kerekek:
Ezek a gyártó saját márkás kerekei, talán ha jól néztem akkor 32 küllős, Shimano Deore kónuszos agyakkal.
Nem tudom megmondani, hogy milyen minőségi a gyári felni. De az esetek nagy százalékában ugyan azok a kerekek vannak a pár százezres és a közel egymilliós bringában is. Nyilván minél többet kap a kerék annál jobban kijön, a minősége.
Én kb. 3 év alatt nyírtam ki a gyári felnijeimet. Igaz, hogy kaptak is rendesen.
Egy ipari csapágyas (az angol elnevezése sealed bearings, talán kicsit beszédesebb) agy egyrészt könnyebb is, mint a kónuszos és karbantartási oldalról is egyszerűbb kezelni (csak cserélni kell a csapágykat).
Egy jobb felniben már csak 28 küllő van, vagy még kevesebb, a küllők egyenes fejűek (straight pull) stb. Szerintem egy jobb kerékkel, ami már tubelessre van alakítva és egy normális súlyban lévő külső gumival még 500g-ot, vagy talán még többet le lehetne faragni a bringa súlyából.
Ha a kereken változtatsz, akkor az jobban érződik, mint egy kormány vagy nyeregvázcső csere. -
ks52
csendes tag
válasz
szuszinho
üzenetére
A régi négyszögtengelyes hajtóművem nagytányérja nekem is 48-as volt, nekem a 44-es sor jobban bejött, Montik esetén, mindenféle -országút, földutak, emelkedők, gátoldalak stb.- terepen célszerűbb a 44-es sort használni, csak sima, közel vízszintes terepen lehet hogy haladósabb a 48-as sor, ha az ember ki tudja tekerni rendesen. Az Acera Alivio kérdésben nem tudok segíteni, mert Acerám még nem volt, inkább Alivio párti vagyok, természetesen elég sokat tekerek és fő szempont az alkatrészek magbízhatósága, ha anyagilag futná akkor XT lenne a hajtás. A váltóim Deore XT-k, a kormányváltók meg XTR-ek. A másik kérdés, ami igazán nem is kérdés, hogy a hajtás integrált vagy nem integrált? Mivel négyszögtengelyesről váltottam integráltra, az utóbbi előnye a közel mindennapi használatban nyilvánvaló. Már a meglévő 26-os Giant CrMo vázas montira már nem akarok beruházni, most már 29-es monti kellene, de hát azok ára, amik használhatóak is kb, fél millától indul.
-
zsocy
őstag
válasz
beleriand72
üzenetére
A nyereg választása mindig személyes dolog, ami nekem jó, attól lehet a te hátsód szétszakad, és fordítva. A Brooksra sokan esküsznek, nekem kicsit drága, meg a stílus sem jön be, de neked bejöhet. Viszont ennyiért én tuti nem kisérleteznék, ez nagyon sok pénz szerintem. Ki kellene valamilyen módon próbálnod, lehetőleg hosszabb távon. Brooks nyerget nem lehet letét ellenében bérelni? Esetleg netes rendelés esetén ott a 14 napos elállás, bár nem ajánlgatom, mert annyira nem etikus...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Hosszu tavu turazas, foldut es aszfalt fele-fele aranyban kb. Erdei turak, korutak, geocaching, stb.
Az 1x12-vel semmilyen tapasztalatom sincs, csak harom dolog miatt gondoltam a 2x12-es verziora:
- Sram < Shimano (korabban deore es deore xt szettem volt es imadtam)
- tobb fokozat (1x12-re azt irtak, hogy maszasnal nem mindig kellemes a fokozatok kozti kulonbsegek)
- gondolom kevesbe erzekeny a rendszer a kopasra, strapára.
A kereknel mit tartasz gyengenek? -
6030D
addikt
válasz
beleriand72
üzenetére
Nincs. Én nem variálok a nyergeken, mindig szerencsém van. Ennyiért én SLR-t vennék. Használtan, 3-at...

-
6030D
addikt
válasz
beleriand72
üzenetére
A Brooks gyári oldala szerint kétféle nyergük van, a bőr és a cambium. A cambiumra írják, hogy All weather, ami a leírás szerint műbőr és gumi keveréke. Szerintem semmi különbség a kettő között, csak a bolt kicsit megkeveredett. (Vagy az egyik tényleg még előző széria.)
arn: jó kis maratonozós terep
Nem olyan lassú az merevvel, de úgyis csal az összes videó, erre van a Strava leaderboard. -
beleriand72
tag
válasz
nmate91
üzenetére
Elvileg mind2 carved (kivágott) . Az újabb - all weather - olcsóbb. Különbséget a bolt se nagyon tudott mondani. Gondoltam megkérdezem tőletek, hogy esetleg valamelyik nagyon nem ajánlott... Az újabbnak úgy tudom a hátsó része műanyag, szegecsei feketék, a réginek aluminium és a szegecsei világosak.
-
nmate91
tag
válasz
beleriand72
üzenetére
Megtévesztő a fotó. A carved kivágott nyereg lesz, a másik nem az.
Ja, hogy mind a kettő Carved

All W ha jól látom All weather-t jelent, gondolom jobban ellenáll extrém időjárási körülményekne?
-
arn
félisten
Wienerwald MTB Mauerbach hills
https://www.youtube.com/watch?v=akd4fklKjRo -
beleriand72
tag
Kis segítség kellene. Mi lehet a különbség a Brooks cambium C17 all weather (28000) és a Brooks cambium C17 (38000)között?
https://www.bringaboard.hu/brooks-nyereg-c17-cambium-all-w-carved-fekete-111911?keyword=brooks%20c17
https://www.bringaboard.hu/brooks-nyereg-c17-cambium-carved-ffi-fekete-111899?keyword=brooks%20c17 -
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Kasya
üzenetére
Mire lenne használva? Maratonozás?
Akkor lehet értelme a 2x12-nek.Szerintem az 1x rendszerek is bőven jók az átlagfelhasználók számára.
Egyébként korrekt a bringa felszereltsége, de ez ilyen árért el is várható. Egyedül a kerekek azok, amik a gyengécskék. De ez általában mindenhol így van. Azokat érdemes lehet később cserélni valamilyen komolyabb szettre. -
nmate91
tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Gyenge vagyok a top 10-hez
Egy komom van egy olyan helyen, amit kívülről ismerek és veszélyes gyorsan menni, plusz nem nagyon járnak outisok...
Saját eredményeimet szoktam összenézni haverokéval, hol nyomták meg jobban stb. De a gravellel országúton nem veszem fel a versenyt azért, max szar minőségű utakon, meg murvás, kavicsos mászásnál mivel könnyebb jóval a kereke, mint egy montinak.Ja, ezt az extensiont ismertem, de kikapcsoltam, lassú netnél csak idegesített többször is. Bár most végre normális netnél vagyok, így jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Elektromos autók - motorok
- Gran Turismo
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.

szép bringa, grat