-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Hétfő óta hurcibálom a pénzt magammal, vasárnap óta nem szedtem le a kocsiról a vonóhorgos tartót, mert úgy volt hétfő-kedden átveszem a bringát, elcsúszott az utolsó pillanatban csütörtökre, ma meg megtudtam fél órával ezelőtt, hogy ma holnap már biztos nem hozza fel. Mindezt úgy hogy amikor mondtam, hogy szervezem a lejutást Győrbe hozzá, akkor az eladó ajánlotta, hogy majd ő akkor felhozza nekem.
A bringába rohadtul beleéltem magam, hiába karcos a becsúszó, de most nem tudom menjek e még utána, annyira mérges lettem. Fiammal mentünk volna már közösen tekerni hétvégén a két jó bicóval. Majdnem beszálltam egy osztrák bikeparkos hosszú hétvégére.Futnátok még a bringa után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest