Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
#99622 koxx: Végülis már majdnem mindenkinek PID-es gépezet van otthon a topicból, szóval ezért is gondoltam, hogy nem az

#99623 Toobee: Hehe. Amúgy végülis most, hogy már a saját gépemen babráltam és végigtúrtam mindent, hogy mi merre hány méter, lehet, hogy egy-egy kitet szívesen összeraknék ha valakinek van rá igénye. Annyi, hogy pl. a méltán népszerű Classic-ot még sosem láttam belülről, szóval nem tudom ott mik a lehetőségek a rögzítésekre.
A következő állomás amúgy valami előáztatás-szerűség lesz. A nyomásérzékelőt már ki is néztem hozzá, csak a szabályozási módot kutatom egyelőre, de lehet ott is az SSR/Triak vonalon lesz az igazság, ami elérhető. Az is lehet, hogy első körben csak a szenzort építem be, ott már úgyis hozzá kell nyúlni a csövezéshez, a vezérlés része meg ezután úgysem bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest