Új hozzászólás Aktív témák

• SoundON

tag

Tudom nem spanyolviasz:

De itt van ez a CM Yara presszó pöri. Elég jóízű, sűrű csöpögős eszpresszót lehet belőle húzni EKval. Gondolom mással is.

Majd valami fotó kapcsán jött az ihlet és elszórakoztam azzal hogy Niche-el brutál durva filterre elő őröltem, majd ezután engedtem át az EKn a már kitapasztalt álláson. Nagyjából hasonló tempóban 28mp alatt jött le így is. De a lefolyás most konkrétan tökéletes lett látványra, a kávé meg majdnem életem legjobbja lett a nagy semmiből, de az biztos hogy rögtön a top 5be ugrott. A kávé illatanyagai egyszerűen más dimenzióba kerültek, eddig nem érzett aromákban és édességben úszott minden. A kenyai klasszikus grapefruitos kesernye és áfonyás savasság valahogy egybekelt és kiegyenesítette egymást egy tökéletesen harmonikus intenzíven illatos kávéba.

Közben rájöttem hogy a Lido ET-vel egyszerűbb durva filtert őrölnöm, tehát kézivel is tökéletes az elő őrlés.

Ajánlom mindenkinek kipróbálásra akinek síktárcsás elektromosa és kúpos kézije is van.
    Annyi csak a szépséghibája, hogy a ZÉRÓ pangó síktárcsásom ebből az elő őrölt kávéból most elnyelt vagy 2g-ot :) De ezt az áldozatot bőven megéri!

Új hozzászólás Aktív témák