- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sz.zs.
üzenetére
Elfogyott a februári buffer, a recepted alapján.
most nézegetem a linket, amelyet akkor küldtél, mint egyéb vízreceptek. Itt a pesti világkupa recept durván számolva valamivel kevesebb, mint fele annyi sót tartalmaz (ha jól számolom, ami korántsem biztos
) és eltérő mennyiségben is keverik a vízhez a szódát, meg a keserűt. Röhejesen komplikált az egész. Engem csak annyi érdekel, hogy ne legyen köves a kazán. Kizárt, hogy az ízben én ezt megérzem.
Érdemes bohóckodnom vele, vagy legyintsek rá?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és eltérő mennyiségben is keverik a vízhez a szódát, meg a keserűt. Röhejesen komplikált az egész. Engem csak annyi érdekel, hogy ne legyen köves a kazán. Kizárt, hogy az ízben én ezt megérzem.