Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
na, kipróbáltam a legagresszívebb beállítással a fortén. így is gyorsan jön le, de már vállalható tartományban. hosszan előáztattam, már abból elkezd csöpögni, aztán 6 bar körül csapoltam, mert kicsi az ellenállás és amennyire lehet, nyújtani akartam.
így már iható lett, gyümölcsös, fanyar, de tolerálható. jól esett szerencsére.
viszont azt már megfigyeltem, hogy amelyik casmo kávénál fel van sorolva a lime ízjegy, az nem lesz a kedvencem.
és most nem a pörkölés világosságára gondolok, mert a többi is világos, meg a sajátjaim is világosak (a topikban közepes pörkölésnek hívott kb. nálam az, amit még megiszok, annál sötétebb már "szén").
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és most nem a pörkölés világosságára gondolok, mert a többi is világos, meg a sajátjaim is világosak (a topikban közepes pörkölésnek hívott kb. nálam az, amit még megiszok, annál sötétebb már "szén").