Hirdetés
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Nálunk például lenne értelme, van olyan, aki értékelné is a speciality vonalat...

Tegnap hoztam el Kalmártól, és bár még záros határidőn belül kellene egy megfelelőbb kézi hajtány (szerintetek Kinu vagy Commandante+red clix?
), illetve nekem is sokat kell fejlődnöm (Eddig Brikkáztam, Aeropresseztem és kávézókba jártam
), mégis az első húzás találomra, egy mezei Hario Skerton Pro-val őrölve is finom volt.
És nem én vagyok amúgy az egyetlen, aki kézi hajtánnyt recsegtet az ebédszünetben, illetve többen vannak, akik bár nincsenek benne, szokott ízleni nekik amit kotyvasztunk. Bár tény, hogy ez nagyon nem a többség és hogy nem mindig van ebédszünet, amikor minderre jut idő. Szarvasi is megtalálható az épületben még itt-ott, de több osztályon van valamilyen kapszulás csoda és két osztály összedobott egy automatára (Jura). Szóval változó, de előfordulhat, hogy van, akinek nagyon betalál egy ilyen adomány.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), illetve nekem is sokat kell fejlődnöm (Eddig Brikkáztam, Aeropresseztem és kávézókba jártam