- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony rápörgetett a kávé témára és mielőtt kérdeznék, röviden leírom az otthoni kávéfogyasztási szokásainkat.
Van egy noname kotyogós kávéfőzőnk (égetőnk ha nektek úgy pontosabb). Kb ilyen: [link] .
Ezzel szoktunk őrölt Dowe Egberts Omnia classic kávét főzni minden reggel. Ezzel kb átlagosak vagyunk szerintem a magyar háztartások között.
Amikor elfáradt a kotyogós tömítése, akkor kedves párom netezgetni kezdett és sztem rátalált az összefoglalóban is linkelt index fórum bejegyzésre és azzal együtt a Bialetti Brikkára. Ő itt meg is állt és közölte, hogy vegyünk azt, mert ő nem akar gépet csak kotyogósat. Én viszont nem álltam meg itt és elkezdtem kávé témában olvasgatni na meg a nagy őszi kuponozásban itt (best buy es bf topikok) is megtalált a téma és sikerült pont annyira belemerülni, hogy összezavarodjak és megunjam az olvasást. A cél továbbra is egy Brikka vásárlása. És a kérdések:
- Jobb lesz-e tőle az Omnia?
- Melyiket vegyem és hol? a'la "fekete nem jó, román nem jó, újak nem jók csak a régi, stb"
- Van-e alternatíva? Természetesen "kotyogós" gázon?
- Hol vegyek kávét a Nyugati pu - Széna tér vonalon, hogy meggyőzzem az asszonyt hogy az első brikkás főzés utáni "ez nem is jobb" megjegyzése a kávé miatt van.
- Milyet vegyek ha alapvetően az Omniával nem lenne bajom?
- Milyen darálót vegyek, amikor nem figyel oda és ami miatt nem fejez le ha megtudja az árát (kézi)?
Itt jelezném, hogy nem az a cél, hogy azonnal szinteket ugorjunk színvonalban, de el szeretnék indulni a létrán felfelé és majd idővel fejlődünk mi is és az ízlésünk is.
Köszi a türelmet és a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Hardcore café
- Haditechnika, harcászat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest