- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
jana86
üzenetére
Persze megkóstoltam, ugyan nem az öcsémmel hanem a gyerekkel, akit vki múltkor a bátyámnak nézett!
/és a szarvasgombának meg a kaviárnak is híja volt🤭/
De olyan volt mint egy sima száraz etióp, jó, azért intenzívebb és szofisztikáltabb, de a “dzsáááá” az nem volt. Persze hülyeség azonnal rámenni, de hát ki bírja ezt ki...?! Egyéb, meg nem nevezett forrásból /azaz sid-től😂/ viszont megtudtam, h náluk egy hónaposan, viszonylag magas hőfokon és jó hosszú csapolással villantotta igazán tudományát az alapanyag. Szóval most nyugi van/lesz. /aztán fene tudja, hogy az én pörim meg a casmo egyaltalán van-e köszönő viszonyban bármennyire is egymással, plusz ott a gs3 szemben a én catleremmel, a vmilyen szuper darálójuk meg a sima f64-el.../
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/és a szarvasgombának meg a kaviárnak is híja volt🤭/