Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
"Nem is beszélve a buta és rosszul beszerelt pidről."
Victoria (PL91T) tulajként, a beszerelésről nem tudok nyilatkozni. Arról viszont igen, hogy tényleg valami rosszul beállított.
Nekem hektikusan hozza a hőfok értékeket. Van, hogy a max 110fokra kellett belőnöm, hogy 91-92 fokos víz megérkezzen, máskor, ugyanez a beállítás gőzt ad ki. (mérve: ikeás szétszedett húshőmérő feltolva a szűrőbe, ill. kontroll-nak egy UNI-T UT71E, bár sztem a hőelem ua, az értékek is közel azonosak voltak)
A vízhozama magas, ez is tény, a magas nyomást nem értem, az opv-t beállítottam 9 barra, az rendben van. (gyárilag valóban 12bar)Terveztem valamikor átvinni hozzád, ha vállalod...

ami még: baromi jó a gőzölője, én legalábbis meg vagyok elégedve vele, de mintha vékonyra sikerült volna a krómozás a gőzcsövön, mert pár hónap használat után (napi 2-3x) már színeződik... valszeg hamar kell majd újra krómoztatni...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Temu
- Ubuntu Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest