Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Nibiru
üzenetére
A Silviával azért két-három duplát is lehet húzni ínyenceknek, nem fog lehűlni, de túlfűteni sem. És gőzölni is lehet, ami nem utolsó szempont vendégek esetén. Nem kell várniuk félórát capura. Nem rossz gép az, masszív darab. Régebben még itt is dívott a "van benne anyag abból baj nem lehet" nézet, mára kiderült, hogy baj

Más: Pénteken megnéztem, sőt kipróbáltam a hedone honne darálót. Első látásra szerelem, éredekes szerkezet, gyönyörű örlemény, 0 rög, 0 pangó, engem lenyűgözött. Piszok jól mutatna a pultomon (nekem ez is fontos). Az alap anyaghasználat brutális, mérete ideális, nem nagy otromba, formátlan ipari valami. A felépítése, kidolgozása alapjaiban tényleg a profizmust tükrözik, de néhány megoldás, mint pl. a bab beöntő lezárása (itt nincs babtartály, ezt az otthoni verziót egy adagra tervezték) elég gagyi, egy plasztik lap. A burkolatok megoldása szintén a gagyi kategória közelebbről megnézve, bár anyag van benne, az nem kétséges. A funkciolanitását tekintve nálam a tökély, ideális lenne, kivétel a finomság állítás azt nem is értem igazán, profinak tűnik, de szerintem nehézkes. Bár lehet valamit félreértettem. Várok még, biztosan tökéletesítik a körítést. Ennyi pénzért elvárható szerintem. Nagy duzzogva azért így is elfogadnám ide a pultra. Ja, és nagyon tetszik a karbaölés megoldás, bár azt is tudom, hogy minden ötletet úgy loptak össze és egybegyúrták, megcsinálták olyan románosan. De legalább megcsinálták.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest