- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszi a tippet.
A 0 pontja most szinte pontosan 0,75 értéknél van ezekkel a 33M gyári késekkel. Eddig tudom most maximálisan eltekerni a tárcsát, azaz bezárni a két kés közötti távolságot, ameddig a záró csavar is engedné, tehát ha kitekerem a csavart se tudnám jobban összezárni. Én azt látom, hogy szerintem most 'tökéletes' ez a 0pont ha a csavar záródását veszem alapul. Ezidáig biztos hogy nem tudtam ennyire betekerni és mindig volt egy minimális rés a végpont és a csavar között. Ez talán érthető is ha valóban az van hogy most jobban meghúztam az alsó kés csavarokat, amik így 10ed 100ad milliméterekkel lejjebb húzták a kést, így a tárcsát is jobban rá kell tekerni a teljes záráshoz ami kb 0,2-0,3 értéket jelentett most mínuszban.
Szinte biztos vagyok hogy a kés alá most sem került semmi mert nagyon figyeltem rá. Meg azon gondolkodtam, hogy ha mégis csak alá került volna valami, akkor az az értékeket pont másik irányba vitte volna el. Ha a kés alá kerül valami, akkor az alsó kés feljebb kerül és a 0pont, vagyis a teljes zárás is feljebb kerülne azaz 0,2-0,3 értékekkel megnövelte volna a zárási értékeket.
Persze lehet hogy rosszul gondolom, nem tudom.
Ezen a fotón talán látszik is mennyire koppon van a tárcsa csavar.
Én nem értek hozzá, de azt gondolom hogy ebben az esetben egy teljesen meghúzott késcsavar jobb mint egy kevésbé meghúzott ameddig a menet és a csavarfej nem sérül.
Kérdés hogy szerinted most van jól vagy eddig lehetett jól?
Szerinted szedjem szét és lazábban húzzam meg azokat a csavarokat hátha pont visszaáll az régebbi állapot?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- BestBuy topik
- Óra topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest