Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani az eddigi tapasztalataimat a Majorról illetve szeretnék egy kis segítséget kérni több kérdésben.
Próbálgattam különböző fordulatokon a majort és egyelőre úgy néz ki, hogy most így kb 600-as fordulaton nagyon jó. Összetettebbek lettek az italok.
Illetve sokkal alaposabb előkészületet igényel (WDT és elsimítás) mert kb félidőnél elkezd spriccelni ha nem vagyok alapos.A kérdések:
1- Eddig 20 grammra volt belőve és most kipróbáltam 18 grammal amihez ugye finomabbra kell állítani úgy, hogy megtartom az 1:2 arányt 25mp lefolyással.
Viszont ennek eredménye egy kesernyésebb ital lett. ez törvényszerű? vagy hogyan tudnám ezt korrigálni?
2- Van e egyértelmű vélemény arra vonatkozóan, hogy a Majorban ad e valami plusszt a ZM kés?
3- Hamarosan elkezdek foglalkozni az esztétikai rendberakással és tölcséresítéssel. Addig amíg nincs kész, van valami alternatív daráló ami kompromisszumokkal bár de alkalmas lehet a GC mellé és mondjuk nem agyhalál összeg (‹30k)? Hario Mini Slim Pro, Skerton Pro vagy egyéb hasonló kézi esetleg elektromos (bár ha beállítok egy CM702-vel engem kiraknak otthonról
)?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic V2 - origami
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)?