Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rush77

aktív tag

Szerintem ez rengeteg embernél amúgy a régi beidegződésre vezethető vissza. Saját tapasztalat, hogy az ismerősi körben rengetegen még azt hiszik, hogy a kávé egy atom keserű valami és ezért "karakteres meg erős ". Amikor meg kapnak egy nem teljesen sötétre pörkölt kávét az gyenge meg miegymás. A legjobb példa az anyósom aki most már ugyan egészségi okok miatt nem kávézik de azelőtt ment a sárga tchibo 3 cukor meg tej mondván, hogy erősen szereti. Aztán egy műtétet követően nálunk lábadozott es en csináltam neki a napi kávét. Csak hüledezett, hogy milyen finom édes holott nem is volt benne semmi cukor csak gőzölt tej.
    Ez csak egy példa de sok ilyen van, hogy önszántukból nem is hajlandóak megkóstolni mondjuk cukor nélkül.
    Szerintem ha az emberek többsége tényleg csak minimálisan is hajlandó lenne akárcsak kipróbálni a kávét 3 merőkanál cukor nélkül (nem azt mondom, hogy ne cukrozza meg de előbb meg kéne kóstolni) sokkal előrébb lennénk mert akkor lehet, hogy a kávézók is picit igazodnának a minőségibb elvárásokhoz.
    És igen a tejszínt el kellene felejteni.

Új hozzászólás Aktív témák