- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
weinmaker
üzenetére
"Viszont ha nagyjából ugyanaz, mint amit paljocék mértek, akkor mi indokolja azt a különbséget amit tapasztaltam?" Nem tudom mert:
Amennyiben egy olyan ideális esetet vizsgálnánk, ahol csak a hőfokok különbségére figyelnénk akkor is csak azonos géptípusokat tudnék elképzelni. Most jönne az hogy mérjük egy referencia hőmérővel mindkét gépet, mert szerintem a szerény adataink akár 1-2-3 vagy valamennyi hibahatárral készültek. Third wave-s kávéknál pedig 1-2°C sokat számít.
Szerintem jó hogy csináltál egy összevetést, de tartok tőle, hogy nem tudjuk pl. az én kis béna mérésemmel ezt tovább bővíteni.(#51659) Peti...(16v) Akkor Te is bevallottad, hogy méricskéltél?
tényleg vicces, hogy többünknek is ez jutott eszébe C-GC cikk után. de hagylak is,látom őrlővel szöszmötölsz nem zavarlak.. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg vicces, hogy többünknek is ez jutott eszébe C-GC cikk után. de hagylak is,látom őrlővel szöszmötölsz nem zavarlak..