- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Sziasztok!
Gaggia vízterítésénél volt szó róla, hogy a 6lyukú, expolygon által forgalmazott felsőszűrőtartó nem jó, mert nem szép vele a vízterítés.
Még régebben kíváncsiságból vásároltam ilyet, meg ipari felsőszűrőt is, de azzal nem igazán lettünk barátok, így visszaraktam az eredeti felsőszűrőt.
Ugyanez felsőszűrő nélkül, csak a felsőszűrőtartóval
Ez alapján ez is nyugodtan ajánlható, nem csak a réz, 4 lyukú. Persze lehet, hogy a Gaggia Classicon nem muzsikál ilyen szépen.
Ja, és szintet léptem én is, Catler CG 8030 indöhausz! A Keriparhoz képest egy álom

Már csak a PID van hátra (most egyelőre kazánhőmérséklet mérés van ikeás digitális hőmérővel, egészen jól működik, a gőzgombal lehet szörfözni, csak már én is eljutottam oda, hogy unom az "indiántáncot").
X.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest