Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Ok, de másold ide kérlek a megelőző 3 sort is kérlek.
Nem tartozik szorosan ide: Páromnak van egy számomra értelmezhetetlen szokása. gyakran hidegen issza a kávét. Én kb 2-3 havonta tisztítottam a kávéfőzőt. A tisztítás előtt nem sokkal a hideg kávé tetején - hívjuk a crema maradékának mert jobb jelzőt nem tudok- egy hártyás-darabos-zavaros-"bőrös leheletvékony réteg volt. Tisztítás után a jelenség hetekig nem jelentkezett. Az egyenletben más nem változott. Én másra nem tudok gondolni, mint a vízre...Azt továbbra is tartom, hogy a lefőzött kávénál én nem éreztem különbséget a tekintetbe, hogy milyen vízzel készült. Ha rossz volt az alapanyag azért, ha nem stimmelt a lefolyás azért etc. Azonban pusztán azért, mert a szűrt vízről áttértem az ioncseréltre én visszaesést, élvezeti értékben végbement negatív változást nem tapasztaltam. Remélem most érthetőbben fogalmaztam

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest