- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Na megvolt a szimpla teszt az LM klón szűrővel... Elsőre se lett semmivel se rosszabb az eredmény, mint dupplával... Persze lehet a duppla is semmi amit csinálok de az már más tészta... Így már nem értem hogy miert mindíg az a ajánlás hogy inkább dupplát csapoljunk előbb mert az egyszerűbb...
Ha meg van a normális szűrő/tamper akkor ugyanaz... Persze a gyári Gaggia szimpla tényleg használhatatlan... Mondtam is az expolygon-ba az eladó srácnak hogy azt nem lehet megtömöríteni normálisan... Erre nagyképűen mondta hogy túl van bonyolítva ez a szűrő dolog, mert hogy kellő barista hozzáállással meg lehet csinálni. Próbáltam magyarázni hogy szar a kiképzése a gyárinak de láttam hogy esélytelen... Meg hogy Gaggia-val nem is lehet normálisat húzni , na nem is erőlködtem tovább...
Olyan nagy arca volt és kb. fogalma sincs ezekről a dolgokról...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós kamerák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha meg van a normális szűrő/tamper akkor ugyanaz... Persze a gyári Gaggia szimpla tényleg használhatatlan... Mondtam is az expolygon-ba az eladó srácnak hogy azt nem lehet megtömöríteni normálisan... Erre nagyképűen mondta hogy túl van bonyolítva ez a szűrő dolog, mert hogy kellő barista hozzáállással meg lehet csinálni. Próbáltam magyarázni hogy szar a kiképzése a gyárinak de láttam hogy esélytelen... Meg hogy Gaggia-val nem is lehet normálisat húzni , na nem is erőlködtem tovább...
Olyan nagy arca volt és kb. fogalma sincs ezekről a dolgokról...