Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Lidl Bio Organic 100% Arabica: a babok elég változatos méretűek, a közepestől a nagyig van minden. Egységesen jó sötétre pörkölt, elég olajos, és jó pár égett végű szem is akad. A daráló Joker álláson, a hőfok pár fokkal az arabica kávék alá belőve. A lefolyás gyorsan megindul, a crema elég vékony, egységes, mintázódás nincs, de a cukrot csak nagyon rövid időre tartja meg. Íze némileg füstös-kesernyés, de megjelenik egy kis savasság, meggy, marcipán nyomokban érezhető. Elég sötét, testes kávé a végeredmény, hosszú, füstös, kissé fanyar utóízzel.
Ha kevésbé pörkölik szét, szerintem jobb lenne, de alapvetően így is iható, az ennyi pénzért kapható szinte bármivel (2600/kg) összevethető. Olcsó, repi kávét keresőknek szerintem ajánlott, ár/érték aránya jó, de nem összevethető az 5-8e forintos blendekkel (nyilván). Elsősorban a hagyományosabb ízvilágot kedvelőknek lehet szerencsés választás, bár a klasszikus olasz vonalnál sokkal vékonyabb cremát produkál, de nagyon bántó ízhibákat nem érzek, a füstösség az általam elviselhető szinten belül van.
Nálunk a nagyobbik része az automatában fogja végezni, a kisebbik részével még játszadozom, de szerintem ennél sokkal jobb arcát nem fogja mutatni
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest