- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Nos, úgy néz ki hogy jövő héten már egy Graef CM702-es boldog tulajdonosa leszek. Igaz az eszpresszó gépet még nem most tervezem megvásárolni, de szeretnék nyitott szemmel járni, mert ugye venni akkor kell amikor lehet. Ehhez kérnék segítséget, hogy egyáltalán mely típusokon akadjon meg a szemem.
Olvastam az összefoglalót, követem a fórumot is, de a mostanában futó témák már (jó)pár fokkal meghaladják a kezdőként elérni kívánt szintemet. Szóval ajánlottak egyes korábbi Gaggia modellek, Ranciliok, QuickMillek, Turmix TX10. Mindenképp PID-es változatot vennék, vagy olyat ami hazai szakember által PID-elhető. Nos, ennek kapcsán ami itt nekem leszűrödött, hogy 15-20 percbe telik mire egy ilyen gép használható állapotba kerül, illetve legalább 5 percnek el kell telnie két csapolás között. Vendégek esetén, akár csak 5-6 fővel ez már elég necces. Gondolom ha nem várok ennyit, akkor is elfogadható minőséget produkál, de nem hoz ki mindent a kávéból. Vannak fürgébb típusok, vagy ez ne is legyen szempont? Szeretem a hosszú kávét is, azzal hogy birkóznak meg ezek a gépek?Tudom elég amatőr kérdéseim vannak, sajnos még lesznek is, jelenleg szuperautomatám van. AZ pár perc alatt felfűt, gombnyomásra jön a kávé, pár másodperccel később gombnyomásra meg már a következő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest