Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Ehhez nem tudok hozzászólni, én ennek kapcsán szinte kizárólag TAPASZTALATOKAT írtam, ezirányú ismeret híján nem tudományos oldalról közelítettem.
Hogy mi miért meg merre oldódik, meg milyen láthatatlan molekulák hova kerülnek melyik anyagból arról fogalmam sincs, nem vagyok kémikus.:-)
Viszont az is tuti, hogy most gyorsan megnéztem itthon, az összes evőeszközön a solingen 18/10 germany, míg az edényeken multy-ply18/8 usa felirat van, de rozsdát még nagyon halvány foltokban felületi jelleggel sem láttam soha egyiken sem. Érdekes, hogy réz meg alu edény nincs itthon, de lehet hogy csak a spórolás miatt. :-)
Viccet félretéve, tényleg nem ismerem kémiai szempontból, meg kioldódás szemponjából ezt az acél témát, hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel, de az tuti, hogy az acél kávéfőző kar olyan amilyet fentebb írtam, meg a többi is. Ezt tapasztaltam. Nem mondom hogy jobb, mint a réz, de az említett okok miatt nekem jobban bejön ez az anyagválasztás így hogy paralel használom egy réz bojleres La Scala géppel.
Ha esetleg majd egyszer megműtenek, azt is inkább orvosi acél szikével tegyék, mint rézzel vagy aluval. :-)Az még érdekes lehet, hogy maga az anyag mint olyan réz esetében drágább mondjuk, de profin megmunkálni,a csöveket hajlítgatni, vagy egy bojlert készíteni belőle melyik anyag esetén macerásabb?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs