Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Alabástrom, dis236, Uyuarasy, TDX:
Köfi az infókat! Befőttes üveg vonal tetszene leginkább, csak mindenhol centrifuga cső ajánlással találkozik az ember
Ikea GULDFISK-el próbálkoztam első körben, de a tetejével nem igazán vagyok megelégedve (relatív jól zár, de fura a menete és nem kényelmes használni, illetve rázásra engedi a vizet). Mondjuk én azt hittem ezek a centrifuga csövek alapból légmentesen zárnak.
Toltam egy gyors keresést, hirtelen találtam több 50-60 ml-es befőttes üveget is, egész használható áron lehet kapni őket, azt hittem ezek drágábbak. Szóval lehet teszek kezdésnek azokkal egy próbát, én fagyasztóba úgyse tervezem rakni, főleg lustaság miatt akarok egyesével kiporciózni őket, hogy ne reggel álmosan kelljen méregetni
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ikea GULDFISK-el próbálkoztam első körben, de a tetejével nem igazán vagyok megelégedve (relatív jól zár, de fura a menete és nem kényelmes használni, illetve rázásra engedi a vizet). Mondjuk én azt hittem ezek a centrifuga csövek alapból légmentesen zárnak.