Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kk831228
üzenetére
nem volna logikus. dugattyús gép, tehát vízoszlopot nyom egyenletesen a kávépogácsára, képes 9 barig bármire, tud 92-93 fokos vizet. szóval tud mindent, innentől nem rajta múlik. valószínűleg a mini gaggiával eleve alacsonyabb nyomáson dolgoztam, inkább ilyen 5 bar, ez lehet az egyik különbség.
amúgy, bár ez persze engem minősít, hogy nem vagyok elég up to date, de mókás volt most megnézni lance videóit (ha már arra jártam) a turbo shotokról: már anno, amikor küzdöttem a világosra pörkölt casmo kofikkal (és az nem ma volt... még a gc korszakban, szerintem simán 6-8 éve), akkor arra jutottam, hogy ha mindenhogy savanyú egy kávé, akkor inkább durvábbra őrlök és gyorsabbra veszem, úgy azért sokkal ihatóbb lesz. tudományos magyarázat persze nem volt és anno úgy gondoltam, hogy így alulkivonatolt a kávé és ezzel mentem.
viszont a rao-féle blooming "espresso" sosem jutott volna eszembe, úgy még véletlenül sem húztam soha.
lényeg a lényeg, csodálkoznék, ha bármi baj lenne a f58-cal. illetve kizártnak tartom, akkor nem vettem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest