Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz kk831228 #131098 üzenetére

nem volna logikus. dugattyús gép, tehát vízoszlopot nyom egyenletesen a kávépogácsára, képes 9 barig bármire, tud 92-93 fokos vizet. szóval tud mindent, innentől nem rajta múlik. valószínűleg a mini gaggiával eleve alacsonyabb nyomáson dolgoztam, inkább ilyen 5 bar, ez lehet az egyik különbség.

amúgy, bár ez persze engem minősít, hogy nem vagyok elég up to date, de mókás volt most megnézni lance videóit (ha már arra jártam) a turbo shotokról: már anno, amikor küzdöttem a világosra pörkölt casmo kofikkal (és az nem ma volt... még a gc korszakban, szerintem simán 6-8 éve), akkor arra jutottam, hogy ha mindenhogy savanyú egy kávé, akkor inkább durvábbra őrlök és gyorsabbra veszem, úgy azért sokkal ihatóbb lesz. tudományos magyarázat persze nem volt és anno úgy gondoltam, hogy így alulkivonatolt a kávé és ezzel mentem.

viszont a rao-féle blooming "espresso" sosem jutott volna eszembe, úgy még véletlenül sem húztam soha.

lényeg a lényeg, csodálkoznék, ha bármi baj lenne a f58-cal. illetve kizártnak tartom, akkor nem vettem volna meg.

Új hozzászólás Aktív témák