Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
McNamara
üzenetére
PID nélkül a Silvia nem sok örömet fog adni, ez biztos. Engem 1 hét alatt kicsinált az a mértékű hőingadozás, amit a gép produkál. Én pl. [ILYEN] módon segítettem magamon.
Ez már elég nagy dobás volt az élvezhetőséghez, és az anyagköltség nagyjából egy 10-esből megvolt. Első körben nyomásmérőt (még azóta sem) szereltem bele, mert igazából nagy jelentősége nincs, hiszen van benne egy jól működő OPV, ami ígyis úgyis 9 baron tartja a nyomást. Ha akarnék vacakolni előáztatással (mondjuk pumpa kikapcsolás megadott nyomás körül) akkor valszeg nekiesnék annak is.
Anyag használatban amúgy a Silvia vs Anna ég és föld. Plusz én tuti kiszaladnék a világból az 57mm-es méretek miatt, mert pont semmit se tudsz használni, amiről a neten infót lehet találni. (Tamperek, kosarak, disztributorok)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest