- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #5496 üzenetére
Olaszoknal bevett szokas a 24 honapos szavatossagi ido megadasa.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5467 üzenetére
Köszi szèpen. -
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5354 üzenetére
Alza 2000Ft kedvezmény október 28-31 között 20000Ft felett.
Kuponkód: KARACSONYI2000 -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #5292 üzenetére
Olcsó
Na mindjárt meg kapod te is micsoda sznob vagy!!!
4500 Ft egy kiló kávéért? Nóóóooormális vagy, Margit? -
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5292 üzenetére
Van itt egy csoporttag a közelből, lehet, hogy majd osztozhatnánk egy beszerzésen, 3 kilót nincs értelme feltankolni belőle, főleg, hogy én szeretem váltogatni is a kávékat, vagyis soha nem veszek kétszer egymás után ugyanolyat.
@Taltos0711?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #5229 üzenetére
Nem csak erről szól, változnak a receptek. Egyre több cukrot és karamellt tesznek bele az élelmiszerekbe és a csípősek is egyre csípősebbek, mert jobban fogyasztják így őket. Plusz ott vannak az ízfokozók is. Az összetétel is változik, egyre silányabbak az alapanyagok, és egyre több az adalék, hogy ezt kompenzálják. Azért van ez, mert így olcsóbb előállítani, és nagyobb a profit. Az itthoni Milka pl nagyon látványos mélyrepülésben van, 10 éve még ehető volt, ma már bottal sem piszkálnám meg. Az enzim készítményeknél, pl mosószernél pedig mérhető, hogy közel sincs annyi az enzimaktivitása, mint a nyugatra eladottnak azonos márkából. Élelmiszereknél is egyébként vannak kóstolók, akiknek az a dolga, hogy értékeljék a termékeket nagyjából reprodukálható módon. Illetve vannak labor mérések összetételre vonatkozóan. Szóval többé kevésbé objektíven össze lehet hasonlítani a termékeket, főleg ha azonos márka azonos típusú termékéről van szó. Kávénál is biztosan megoldható mindez.
-
válasz
Mr.Csizmás #5220 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #5116 üzenetére
Ja, ez 3 hete még csak 4000 volt.
Már minden drágul. -
Taltos0711
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #5110 üzenetére
Köszi! Bár nálam 4990 a kilós ár...
-
válasz
Mr.Csizmás #5041 üzenetére
Nem csodálkozom az "Arabica íz" és kopipészt leírások hazájában. Velük sem kerülünk közelebb egy igényes, pontos aroma leíráshoz. Marketing maszlagban jók. Nem is csodálkozom ezen, hogy nincs ingerenciám vásárolni tőlük.
-
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5038 üzenetére
Nekem még az első és egyetlen kiló sem fogyott el, de a vendégek miatt jó tartani itthon ilyen klasszikus, de azon belül azért már vállalható vonalat. Bár azt kétszer is át fogom gondolni mivel darálom, mert az eladáskor kitakarított Baratzámban erősen éreztem a szagát.
-
válasz
Mr.Csizmás #4938 üzenetére
Ennek örülök, és köszönöm!
-
válasz
Mr.Csizmás #4934 üzenetére
Keveset.
Ebből élek, a covid 2 munkám tette tönkre. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #4849 üzenetére
-
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4815 üzenetére
Zacskót oda vigyél, mert az nem létezik kilóson kívül más kiszerelésben, ezt nem is árulják külön, csak HORECA. De biztosan adnak belőle, nekem legalábbis mondta a tulaj faszi.
-
válasz
Mr.Csizmás #4809 üzenetére
Alza caffe?
-
Toobee
veterán
válasz
Mi a felső határ/kg?
-
válasz
Kavetarsasag vagy hivd fel PallYotzot es tuti tud adni friss es nem tul draga kofit.
-
válasz
Mr.Csizmás #4547 üzenetére
Egyetértünk. Én is kipróbálok bármit, ha úton vagyok. A legjobb kávé az, amire már órák óta vágysz.
-
válasz
Mr.Csizmás #4542 üzenetére
Szerintem siess. Gyorsan el fog fogyni ezért az árért. Én nem vagyok nomád típus.
-
Deer76
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4375 üzenetére
Január végi pörkölés a bécsi és az AVX. Kotyogóst illetve Brikkát használok.
-
válasz
Mr.Csizmás #4352 üzenetére
A fél csomag elfogyott már! Nekem bejött! Kellemes, nem karcos íze van. Nem viszi mélybe az ízjegyeket és nem bonyolítja túl. Ennyi pénzért remek választás volt.
-
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4290 üzenetére
Turmix TX10, QM0650, amiket használtan fogtok ekörül kapni. Inkább ilyesmit vegyetek, ezekből hibátlan eszpresszó jön ki.
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4128 üzenetére
ezmiez?sz.bulcsúabetonban?
-
válasz
Mr.Csizmás #4128 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #4095 üzenetére
Öregszem, feledékeny vagyok.
Lehet így volt, bár kevésnek tartom, de biztos le lett vezetve.
-
válasz
Mr.Csizmás #4077 üzenetére
Nem értem mi a gondod Csizmás! Ha egy héten belül jár le - akkor 20% lejön az árból!
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #4077 üzenetére
Pattintós tejszínnel jó az.
-
Erdei88
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3931 üzenetére
Azzal nem tudsz kávé főzni
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3841 üzenetére
Jól hangzik! Mikori lejárat?
-
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3841 üzenetére
Szóval miattad (is) volt hatalmas sor az Ikeánál?
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3785 üzenetére
Ne is mond. Egyszer volt az az indiai madartejes fancy cucc náluk
. Múltkor félre kellett tegyek a madártejböl (habot+ levet) egy isteni sugallat kapcsán a kávéhoz. Huuu de fincsa volt
-
dm1970
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3764 üzenetére
Üdv!
Alternatíva zsírra.
Egy kicsit drágább, de lehet darabra is venni: [kép]Más, egy kis segítség.
Nem rég volt javításon az automatám (philips), elvileg motor cseréltek gariba. Emlékeim szerint előtte ilyet nem tapasztaltam: [kép] vagy nem ilyen mennyiségben. Gyakorlatilag, mire megtelik a zacc tartály, ennyi zacc(?) gyűlik össze belül. A vízgyűjtő is nagyon hamar megtelik, annak ellenére, hogy mindig van alatta csésze, tehát abba öblít, előtte ez sem volt jellemző. Ráadásul ami tuti hogy nem volt a javításig, a zacc tartály alatt is van mindig valamennyi víz.
Szerintetek mi lehet a gond?
Múltkorába belefutottam egy hsz-be (sajnos nem találom), ahol azt írták, hogy xar lehet a daráló, azért megy mellé. -
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3764 üzenetére
MOL Food Grease elég sok helyen kapható. Én a helyi olajosboltban vettem. Ebből még az unokádnak is jut, szóval szét is lehet dobni több felé.
-
válasz
Mr.Csizmás #3690 üzenetére
Esetleg olcsóbban nincs valami használható megoldás?
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3625 üzenetére
Valójában kókuszvirág (más néven pálmacukor) nektárjából készült hagyományos cukorról van szó. Nagy része (80%) szacharóz – kettős szénhidrát -, 3-9%-a szőlőcukor – egyszerű szénhidrát. A benne lévő kalória és szénhidrát mennyisége közel azonos a répacukoréval, ám tartalmaz kevés inulint (növényi rost) és „magas” az ásványi anyag és vitamin tartalma is. Éppen ezért lehet alacsony a glikémiás indexe (35), de magas szénhidrát tartalma miatt nem kifejezetten ajánlható szénhidrát anyagcsere problémával küzdőknek.
-
betyarr
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3629 üzenetére
fene tudja,lehet én is kipróbálom.bár sztem tesztelni is fogom a vércukromat,hogy mennyire igaz ez: [link]
-
oszy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3623 üzenetére
Nádcukorral isszuk. Fehérrel már egyáltalán nem. Ezt a kókuszvirág cukrot lehet ki fogom próbálni.
Gondolom nem olcsó.
-
Darksool
kezdő
válasz
Igen, kb féléve csak azzal isszuk, nagyon jó dolog, azóta normál cukorral már szinte fura
-
válasz
;ó a sima nádcukor is, ha valaki szereti. Bár szerintem egy igazán jó kávéba nem is kell.
Sárgacsibóba pattintós tehénnel meg pazarlás! -
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3598 üzenetére
És az a kávé mégis jobb lesz, mint amit tudás és eszközök nélkül az ember otthon el tudna magának készíteni. Vagyis a profi kávésok jobb kávét tudnak csinálni maguknak, de a felhasználók nagy többsége egy ilyenből jobb kávét iszik otthon, mint amit másképpen elő tudna állítani magának.
Szerk re vízhő stb.: én ezt már feladtam, ami savanyú az automatával, az savanyú, nem tudok vele mit csinálni, mint más kávét venni. Ha túl keserű, azon tudok segíteni a hőmérséklet csökkentésével, de az is arra jó, hogy ne kelljen kidobni a kávét, legközelebb úgyis mást kell választani. Ezek be vannak lőve egy standard ipari kávéhoz, és ami attól eltér, az nem lesz finom, a beállításokkal max. a saját ízléshez lehet igazítani a kávét.
Én most örülök annak, hogy kipróbáltam a piros pellinit, fogok tovább kísérletezni, de nekem ez marad egyelőre a standard kávé ehhez a géphez.
-
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3594 üzenetére
Lehet, persze, de nem lesz elég, ha savas a kávé.
-
capafog23
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3569 üzenetére
Sajnos nem javult a savanykás íz.
Előmelegítettem.
Próbáltam finomabbra őrölni a kv-t akkor talán kevésbé volt savanyú, de nem az igazi.
Már nem igazán tudom mit próbáljak még. Lehet halott a kv vagy nem tudom. 2020.09 volt a dátum rajta. (vásárláskor nem gondoltam ezt öregnek) -
válasz
Mr.Csizmás #3576 üzenetére
iigen, ugyanez, csak nem tudtam hogy fogalmazzam meg hogy értelmes legyen
amúgy már én is vettem volna valamilyen időzíthető aljzatot
viszont így HO mellett most nagyon ráérek kivárni amíg felmelegszik -
válasz
Mr.Csizmás #3569 üzenetére
ilyen 10-20p előmelegítés nem jó taktika? én úgy szoktam, hogy legalább 1x magától kikapcsoljon (talán 15p), és utána az első zöld után engedek vizet, aztán fel a kosár és következő zöldre megy. érdemes "felvizezni" a kosarat lefőzés előtt?
a korábbi témá(m)hoz:
fagyasztott bab -> nagyságrendekkel jobb mint a két hetes poshadt -
capafog23
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3567 üzenetére
Oké, rápróbálok.
Még arra gondoltam hogy nyomok előtte 1-2 kamu shotot, csak a vizet engedem át a portafilteren, talán bemelegszik jobban a gép+portafilter. Lehet segít. -
vtechun
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3564 üzenetére
inkább nyomásfokozót, ha jól sejtem, hogy mi az
-
válasz
Mr.Csizmás #2973 üzenetére
Megjött, május, júniusi pörkölés.
-
válasz
Mr.Csizmás #2977 üzenetére
Látod, érzed a lényeget! Nincs stressz, nincs feszültség, rengeteg az idő és a Vertuo-val csak közepesen szar a kávé (inkább azt mondom közepesen jó).
Mondjuk ez a fránya vírus beütött a munkahelyi finomnak, mert nem járok be, de kibírom még.
A raziel01 által linkelt Nespresso Costa 11-es kapszula annyira nem rossz a feleségem szerint. Én már nem iszom a sima nespresso-t így sajnos nincs személyes tapasztalat.
-
raziel01
veterán
válasz
-
válasz
Nem elárazás, hanem átverés gyanus.
-
válasz
Köszi Kandúr, ennyiért megnézzük, max szülőknek jó lesz.
-
válasz
Mr.Csizmás #2879 üzenetére
Füstölt hering! Nyam-nyam!
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2867 üzenetére
Lehet az Ifa is beindulna ennyi olajtól.
Peterhappy ismétlés a tudás atyja.
Januárban, ha minden igaz. -
válasz
Mr.Csizmás #2852 üzenetére
Ja. Én is kb. erre utaltam, mert nekem régen egy darálót nagyon összekoszolt.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2807 üzenetére
Mármint a SPAR Premium? Köszi a választ, ki fogom próbálni
FPS: Én a Colonnát portorico rummal iszom kísérőnek a Thümmerer Tréfli + Queen Cola kombó után
-
bbuffy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2719 üzenetére
Jók tudnak lenni vszonylag azok is. Nespressonal mindenkepp jobbak. De közeliteni nem lehet velük,
-
Kaba
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2707 üzenetére
Ízre jó,de lehetne erősebb.
-
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2608 üzenetére
Ez meg másfél éve Jajcéban, igazi mesebeli város a hegyekben pár óra autózásra:
Sajnos arrafelé egyre inkább a turistáknak megy a török kávé, azért is ilyen fancy a tálalás. Viszont a törököknél ez az alap kávé, ott egyszerűbben találják, és a lokum is rendszerint elmarad, de a kávé mindig tökéletes.
-
kory24
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2532 üzenetére
Emailben volt:
Minden évben szeptember végén ünnepeljük a világban a KÁVÉ világnapját.
Kapucziner Kávé Manufaktúra már egész szeptemberben különleges ajánlattal kedveskedett.
Használd ki ezt az extra lehetőséget szeptember 30 éjfélig.
Ajándék Kávé minden rendeléshez, 15 000 Ft feletti vásárláskor
A Kávé VilágnapjáraSzeptember 30-ig minden 15 000 Ft feletti rendeléshez ajándék kávé választható az alábbi feltételekkel:
- 15 000 Ft felett egy 100g-os kávé ajándékba
- 20 000 Ft felett egy 250g-os kávé ajándékba
Rendeléskor a "Megjegyzés" rovatba írd be, hogy melyik kávéból és milyen őrléssel szeretnéd az ajándékodat. A kínálatunkból - a Kopi Luwak és a Peru Raul Mamani Uchunari kivételével - bármely specialty kávéból és blendből választhatsz a készlet erejéig. Élj a lehetőséggel!!! -
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2506 üzenetére
meg az ingyen 250grammos kave, ami lehet a 20k+/kg kategoriabol is, azaz 5-6k nyero....mondjuk ezt nem latom itt reklamozni amikor ingyenposta-partnert keresnek egyesek. Pont ma rendeltem, szomszeddal felezunk mindent, ez jön pluszba.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2500 üzenetére
Szezon végén a fél grammal mókolók feljutnak a nagytopicba, a sárgacsibós-pattintós-tejszínesek meg kiesnek a kezdő-amatőr csoportba.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2413 üzenetére
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2415 üzenetére
Székrepedés.
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2413 üzenetére
Kanizsai bútorbetegséged van?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2340 üzenetére
Viccnek jó, meg sárga csíbónak.
Volt autómatám, soha többet. -
válasz
Mr.Csizmás #2321 üzenetére
Amennyire tudom 4 zacsi felett Bp-en belül bárhova. De a legegyszerűbb ha felhívod és ledumálod vele.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2303 üzenetére
Pattintós tejszínnel! Azt ne felejtsd!
iatti pattintós tejszínnel nem tejszínhabbal.
Polstar semmi extra csak rákérdeztem az automatás topikban, hogy az automatája miért jobb minta Sage Barista.
Írtunk pár sort egymásnak azt erre törölt mindent.
Azt bemásoltam ide is.
Szal, ide várnám a tényállást tőle. -
válasz
Mr.Csizmás #2303 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2258 üzenetére
Dobsz egy linket és be.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2256 üzenetére
Ki fogom, csak meg kavet nem.talaltam hozza (meg orlot
).
Holnap mar gepkozelben leszek, jobban tudok nezelodni, telefonrol ez nekem kesz pokol... -
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2240 üzenetére
Koszonom szepen, "fozot" vennek, nem kavet - vagy felreertettelek?
@Polarstar:
koszonom, ez nagyon jo tipp!
De kivetelesen raszannam azt az 5-6 ezer forintot (plusz az orlot, ami pedig ugyis kellene lassan), mert ajandeknak kivalo volna, s lesz is hamarosan alkalom, amire tokeletes lenne (jobb ajandekotlet hijan).@FPS: neked is koszi
-
bbuffy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2200 üzenetére
Afenét. Olyan választ kapott amilyet kérdezett
-
Erdei88
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2168 üzenetére
Pesten nem jó?
-
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2123 üzenetére
Jelen. De majd csak 2 hét múlva esedékes.
-
válasz
Mr.Csizmás #2123 üzenetére
Most rendeltem, igaz nem BP.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2083 üzenetére
Abból csak 1 felé van!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2005 üzenetére
Kávé az jó volt benne, de mondjuk beállítva biztos nem volt egyik sem amit automatát ittam. Szóval azon tényleg múlhatott. Akkor viszont tényleg csak a kényelem és kisebb hely szól a Nespresso mellett
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2005 üzenetére
Jujj.
Vagy egy jó kis talponállóban egy retro burger.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2001 üzenetére
Veszel egy gépet és visszaviszed 14 napra. Ezeöccá lesz!
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1985 üzenetére
Pedig vittem neki barasil santost darálva, azt meg rászórta a hangyabolyra mert neki gyenge.
A hangyáknak sem tetszett, mert eltűntek.Ja az zacc meg folyamatosan megy a tujákra, nőnek mint a bolond gomba.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1981 üzenetére
Vagyis Tchibo Familyt, jól eset retro ízek.
Kell nekem tankolás közben írogatni, most bele ment 30ezerért, ráadásul nem is BB kúton vagyok.
-
törölt tag
válasz
Sárga csibót ittam anyámnál szarvasiból, pattintós tejszínnel.
-
joeypapa
tag
válasz
Pont ezt ajánlották a másik fórumon hasonló kérdésre...kipróbálom mindenesetre
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1975 üzenetére
Mindjárt kapsz pattintós tejszínt a sárgacsíbódba.
-
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1897 üzenetére
Peeersze! Asszony korán kel holnap, már most bekészítettem a kotyeszba.
Természetesen szemre-ész-nélkül ment a kávé is bele... Mint egyébként is... -
válasz
Mr.Csizmás #1897 üzenetére
Hát igen, van akik szeretik a hosszú előjátékot..
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1853 üzenetére
Nekem a szemes változat figyel az automatában éppen.
Vehetnél már egy őrlőt!
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1847 üzenetére
Nem a woodoo topikban vagyunk, igyad bátran!
-
válasz
Mr.Csizmás #1847 üzenetére
Próbáld ki aztán majd elmondod
-
bbuffy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1787 üzenetére
Ja, kéne egy jó kávé, de rég jártam erre. Hopp egy Niche a pultra. Behúz a tömeg.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1577 üzenetére
Nagyon kevés tea ízlik, mondjuk a gyömbéres-citromos pont igen de csak a London márkájú.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1573 üzenetére
Nem hiszem, hogy stressz, inkább csak hiányzik valami forró ital ami gyorsan kész van, ez az átka ha automta kávéfőző gépet vesz az ember mert 2 gombnyomás. A kotyogóssal nem volt ilyen probléma.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1532 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #1520 üzenetére
A Kolumbia annyira rossz volt. Inkább meg sem bontom, nem hinném, hogy nagy csoda lehet a többi. Hátha valakinek segítek vele.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1444 üzenetére
vizkovel nem lesz problema, szurt vizet hasznalnak. megnezem mi fan terem a bialetti, koszi.
polarstar, konzumpro: szinten koszi.
-
válasz
Mr.Csizmás #1417 üzenetére
Megértem, hogy miért került alulról felülre a festés... Ha gázon dolgozol úgy is elszaródik a kép egy idő után. Ennél már csak az az agyatlanság nem tetszik, amikor veszel egy kurvaszép színes Mokkát és felteszed dolgozni a gázra - majd az alul kormos, amúgy meg matt és fakó lesz kis idő után.
Nem tudom mi vitte rá a gyártót, hogy ezt kiadja. A végeredmény igencsak kiábrándító egy pár hónap után is.
A sima, festetlen fém főzőm kb 15 év után is szalonképes... -
válasz
Mr.Csizmás #1412 üzenetére
Ennél nem látok ilyen jelzést, de ez egy Bialetti Moka Express 3, tehát itt nincs üveg rész.
-
válasz
Mr.Csizmás #1412 üzenetére
Nekem román Brikkám van. Az üvegnek csak dekorációs jelentősége van. Nem hiányzik. Pár alkalom után szépen becsiszoltam, onnantól nem jelentkezett semmi gond. Mindenesetre tisztítani gyakrabban kell, de meghállálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest