- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
Szuper. Brikkába én nem tennék soha sötét pörkölést, az enyém soha nem is fog látni, de az én vagyok. Ha a nagyon klasszikus ízvilágot keresed, nagyon testes mély ízjegyekkel, akkor meg lehet próbálni a sötétet. Ahhoz a brikkás habhoz szerintem jobban illik a közepes, magvas, kicsit gyümölcsös, vagy kakaós ízvilág.
-
kory24
őstag
Köszi!
És a benne lefőzött kávé minősége kb milyen lehet? :)
Van itthon mokka express és Brikka, azokkal elégedettek vagyunk. Ha azt hozza, jó.
Valamint mivel ez is Bialetti akkor valszeg ennél is úgy van, hogy a 4 személyes = kb 2 személynek való kv mennyiséggel?
A brikka és mokka expressünk 2 személyesek, de ami lejön az számunkra 1 személyre való :)
-
Kaba
veterán
Közben kipróbáltam a Mantaro szemes kávét.Ez sem jobb,mint az Omnia barista vagy a Segafredo barista.Most megrendeltem a velencei gondolást a kapucinerből.Tudnátok egy kávét ajánlani amelyik jó erős az íz most másodlagos.Eddig még egy erősre főzött török tea is élénkítőbb volt a számomra mint az előbb említett kávék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest