Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Netfone
- Megint kristályozik a Motorola
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Yettel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
Szuper. Brikkába én nem tennék soha sötét pörkölést, az enyém soha nem is fog látni, de az én vagyok. Ha a nagyon klasszikus ízvilágot keresed, nagyon testes mély ízjegyekkel, akkor meg lehet próbálni a sötétet. Ahhoz a brikkás habhoz szerintem jobban illik a közepes, magvas, kicsit gyümölcsös, vagy kakaós ízvilág.
-
kory24
őstag
Köszi!
És a benne lefőzött kávé minősége kb milyen lehet? :)
Van itthon mokka express és Brikka, azokkal elégedettek vagyunk. Ha azt hozza, jó.
Valamint mivel ez is Bialetti akkor valszeg ennél is úgy van, hogy a 4 személyes = kb 2 személynek való kv mennyiséggel?
A brikka és mokka expressünk 2 személyesek, de ami lejön az számunkra 1 személyre való :)
-
Kaba
veterán
Közben kipróbáltam a Mantaro szemes kávét.Ez sem jobb,mint az Omnia barista vagy a Segafredo barista.Most megrendeltem a velencei gondolást a kapucinerből.Tudnátok egy kávét ajánlani amelyik jó erős az íz most másodlagos.Eddig még egy erősre főzött török tea is élénkítőbb volt a számomra mint az előbb említett kávék.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Jackson elektromos gitár
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Razer gamer szék
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
budaörsi mm-ben vettem.olcsóbb volt mint a honlapján. vagy pacificaffe prémium,roma,verona.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mr.Csizmás