- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
van friss olcsobb kavem is.
remelem avx gyorsan kuldi a tomemore merleget + a tampertnyomtatok majd egy kisebb drip trayt is. [link]
az ikea zigbee kapcsolo egyelore ugy nez ki birja
RetepNyaraB: igazad van, akkor jol tippeltem, nem eleg nezni a PID-et...
nana, van benne rezcso, fragolatol rendelheto "fulltuning" a gep:
uj, gyári alu kazán és tömítések, PID, szűkítő, rézcsőtuning tágulásival, nyomásmérő, pumpaszabályzó
pont most emelt arat, en meg olcsobban kaptam, karcmentes gyonyoru a gepamugy mar most latom, hogy ezzel tenyleg konnyebb lesz jo kavet kesziteni, mint a kotyesszal.. persze sokat olvasok meg a temaban
-
eastsider
nagyúr
Naná.
ezeket sajnálnam kionteni... Frissebb aldival tesztelem az adagolast is... brikkaba tok jó volt.
Esetleg más olcsóbb kávé ajánlás? Alza? Vagy bármi "markasabb" frissebb kommersz jobb lehet ? Lor stbEgy ikeas zigbee kapcsoló mögé raktam a GC-t, igy tudom kapcsolni előre melegedni. Meg nézem bírja e a kapcsoló.
De elég hamar bemelegedik a GC, ezen meglepődtem -
Szerintem arról lehet szó, mikor hosszabb nyugat európai tartózkodás után hazajössz és elvileg ugyanaz a termék, de sajnos mégse. Ezt sosem bizonyították, csak gyanús tapasztalat (bár hét éve itthon élek és már halvány az emlék. Meg vakteszten is ki tudja hogy szerepelne a tézis). Kisüzemre nem vonatkozik nyilván, az teljesen más tészta.
-
contaxg
veterán
A párom aki utálja a kávé ízét egy kanál cukorral nyomja szóval annyira nem para. De megértem, hogy ez a kávé vacak, de szerintem a pörkölésével vagy nem tudom mivel elég iható eredményt hoztak ki belőle. Ha az ízét nem is tudom megosztani a csapolásról majd teszek fel videót.
-
looser
addikt
Akkor itt valami zűr lesz a webshoppal, így ugyanis még drágább, mint ha az 1kg-osból betennél 3db-ot a kosárba :-)
maross: megelőztél :-)
szerk.: egy budapesti rendelésben benne lennék 1kg-al.
-
törölt tag
Érdekes ez a QuickMill is, régesrégen írta róla SiD, ha jól értelmeztem, hogy ha növekvő nyomást kéne a kávéra kifejteni, nem fog menni, mert 20mp után alacsonyra állított vízhozam esetén is megszalad a nyomás és belassul a lefolyás. Itt talán a PID hiánya lehet az oka, nyomásfokozós gépnél meg pont mikor már elég finom lenne az őrlemény, beleszól a nyomásfokozó és beroppan a befolyás.
-
törölt tag
A bajonett rögzítéséhez használt csavarok ugranak ki, az OPV helyett.
Amúgy strapabíró, jó anyagból van, szóval egy feljavítás után örök élet, ez nem a műanyag belű Catler, úgy látszik több beszállítójuk is van.
Bár az a karos műanyag se rossz, ha a gyári hibák ki vannak javítva.Szépek ezek az ötvenéves karosok is, QM0650-et nézegetek inkább a gőzölés miatt. Már ha érdemes vele főzni-gőzölni-főzni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest