- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
jerry311 #13004 üzenetére
Nem,van több is. Csak mindnél sok a várakozás. aug. 17.-én lett meg a KRESZ vizsga,rá pár napra végig telefonáltam az összeset,és mind azt mondta,október eleje.. Ez az egy pedig hogy szeptember 10.
A napokban írtam az iskolavezetőnek,hogy ha így megy tovább,szeretnék váltani. De csak annyit kaptam,hogy legyek kicsit "rámenősebb", mert ha váltok,megint csak több hetet várni kell..
Vicc az egész, májusban kezdtem KRESZ tanfolyammal.. Van aki meg meséli,hogy máshol kezdéstől számítva 3 hónap alatt kész a jogsi...
Ma megint felhívtam a drága oktatót,közöltem,hogy megint elfelejtett hívni.. Aztán megint jött,hogy mindjárt visszahív.. Mondom neki oké,de el ne felejtse.. És! kész csoda,visszahívott! Kaptam szerdára időpontot,kíváncsi leszek,mi lesz belőle..
-
d3tox1c
senior tag
válasz
jerry311 #12864 üzenetére
Koszi a valaszod
En megprobalom megoldani 20-30 orabol,remelem osszejon.
Eddig 60£-ban van, osszesen egy 500al kibekulnek.
Erdekes, itt az elmelettol jobban felnek, mint a gyakorlattol, es mindenkitol azt hallom, az nehezebb is, bar az angolok nem igazan szeretnek tanulni.(en kb. 2 honapig keszultem ra, igy sikerult elsore).
A vezetesi stilusrol nem tudok sokat, de ahogy latom sokkal nyugodtabbak, elozekenyebbek mint az otthoni soforok. -
BRIKLY
veterán
válasz
jerry311 #12853 üzenetére
Én konkrétan megtanulni a KRESZ-t,és átmenni a vizsgán.
A kérdés inkább mint amire céloztál,hogy vajon milyen lesz az oktató.. És hogy Milyen ez a távoktatásos dolog, mennyire lehet abból tanulni. Ezt nyilván az tudja megmondani,aki megcsinálta már. Én próbából nem szeretnék 15k-t fizetni.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
jerry311 #12847 üzenetére
ott az igazság
az az érzés amikor 3 jogsis ember közül (1 friss, 1 3éves, 1 25 éves ..taxis) én tolom be a ford transittal a pótot az udvarba úgy hogy 2,5 -3 cm ek vannak a kapubejárónál...meg amikor én tanítom a duplakuplungos váltás, meg a visszaváltást gázfröccsel..
szomorú is lett volna, ha nem megyek át ennyi óra után.
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz
jerry311 #12772 üzenetére
Ja valahogy úgy, meglököm hogy beugorjon üres állásba magától, onnan meg már csak bekell tolni/húzni a megfelelő fokozatba.
(#12773) necsak
Párszor megrecsegtettem én is ma.Amúgy hány óra vezetés kell ahhoz hogy kialakuljon hogy mindenre tudjak figyelni? Lássak mindent szépen? Mert azt veszem észre hogy szinte csak az utat lesem, csak magam elé, más mintha nem lenne körülöttem.
Volt egy útszűkület, szembejövő villogott hogy megadja az elsőbbséget, pedig neki volt akadálymentes az út, csak normális volt, látta a T betűt, de valamin sikerült eltökölnöm aztán elengedtem.
Már amióta az eszemet tudom autóbuzi vagyok, hihetetlen jó volt végre vezetni.
-
dunc
nagyúr
válasz
jerry311 #12746 üzenetére
Szerintem én alapba normálisan kérdeztem valamit, nagyon sokat írtak privátba, és sajnos az arány olyan 70/30 az olajozott vizsgák javára.
Nagyon zavarna ha tovább emelném az arányokat!
De nem haragszom az elmés hozzáoszlásod miatt, mert picit vicces volt, és gondolom unatkoztál!
-
caprine
senior tag
válasz
jerry311 #12699 üzenetére
Tudtommal nem kell, gyakorlatban nagyon kevesen de csinálják. Értelme egyedül akkor van, ha a megelözött autó előtt is megy egy másik autó és a kettő közé térsz vissza. De én nem vagyok mérvadó, mert 20 éve voltam utoljára kresz vizsgán
Van egy falú (nem árulom el a nevét) a helyiek nem használják az indexet, tehát ha valaki indexel akkor az tuti nem odavalósi
) Ja (úgy se hiszitek el de) olyan a közfegyelem, hogy ha megállnak a bolt/kocsma bármi előtt néhány percre, akkor az autót nyitva hagyják és a kulcs is ott ficeg a kormányzárban
-
barnam_
nagyúr
válasz
jerry311 #12704 üzenetére
Egyetértek veled, csak idegesítő ez a hype, ami körülötte van. Totalcar.hu-ra is kiraktak egy cikket amiben szegény megbukott diákokat interjúztatták...
Holott csak tanulni kellene, és simán át lehet menni. Nyilván nehezebb bemagolni +200 kérdést, de ha valaki tisztában van a szabályokkal, könnyen meg lehet csinálni.
-
po1son
addikt
-
xors
senior tag
válasz
jerry311 #12580 üzenetére
Mobilról írtam, és a mobilos felületen nincs link gomb...
@TomCat333 hmm ezt nem tudtam, de ez már tényleg annyira keveset számít
A cikk lényege, hogy az autó fogyasztása nem csak az autóstól függ. Ezeknek a trükköknek a nagy részéről már hallottam ugyan, de jó volt így összefoglalva átnézni őket
@thEndeR Nekem van haverom aki még ideiglenes jogsival vezetett Barcelonába családdal, mert nem kapta meg még a jogsiját, de nem állították meg sehol. De szerintem sem csinálnak belőle nagy ügyet ha megállítanak, de arra nincs nagy esély, hacsaknem egy 20éves ladával mész és kilóg a kasza az ablakon
-
thEndeR
aktív tag
válasz
jerry311 #12571 üzenetére
Nekünk az oktató úgy tanította az Y-t, hogy szépen lassan menjünk neki a padkának amikor előre megyünk és amikor tolatunk akkor is. Vizsgán nekem is saroktolatás kellett, szerintem egy 10-15 centiméterre volt a kocsi kereke a padkától de nem mondott semmit a vizsgabiztos.
-
válasz
jerry311 #12554 üzenetére
Semmilyen karterites nem adja vissza az elcseszett egeszseged. Kapsz mondjuk xy osszeget (szinte kizart hogy kapjal, de tegyuk fel, hogy igen), abbol vehetsz magadnak mankot meg tolokocsit meg mindenfele kutyuket, de ami elszallt, az nem fog visszajonni. Nyilvan nem is arrol van szo, hogy probaljon elkotni egy verzo utoeret, lenyeg, hogy ha nem tudjuk mit csinalunk, akkor ne csinaljuk.
-
xors
senior tag
válasz
jerry311 #12545 üzenetére
és Gergosz2
Köszi a válaszokat
Én igazából azért csinálom így, ha csinálom, mivel biztonságosabbnak érzem, meg jobban ki lehet utána gyorsítani (pl 90fokos kanyarban) de valóban nem minden szituációban van értelme. Meg azért szép hangja van a motornak ilyenkorEgy dolog szokott aggasztani, hogy koptatom a kuplungot.
-
g4mer
senior tag
-
xors
senior tag
válasz
jerry311 #12540 üzenetére
Sziasztok! Egy vezetéstechnikai kérdésben kérném a véleményeteket. Igaz már lassan egy éve van jogsim, de még csak a családi kocsit vezetgetem.
Ismerős körben pár embertől láttam, hogy mikor megy a kocsi pl. 4 -esben, és az ember kap egy pirosat, akkor a motorfék teljesítményét növelve, elkezd visszaváltogatni 3asba, 2esbe 1esbe gyenge fékezés mellett. Ugye ilyenkor ha váltana a lámpa az erőtartalék miatt gyorsabban lehet elindulni, meg kevesebbet kell fékezni.
Viszont múltkor mikor ezt próbálgattam apám rám szólt, hogy ennek semmi értelme 4esben is van motorfék, ne csináljam.
Nektek mi a véleményetek erről? -
Yayoh
aktív tag
válasz
jerry311 #12501 üzenetére
Az kemény , inkább nem kockáztatom a dolgot, de azt nem értem ha egyszer levizsgáztam és megadták az engedélyt hogy vezethetek , akkor miért kell nekem 1 hónapot arra várni hogy megjöjjön egy kártya? Eleve kevés tapasztalatunk van , így meg hogy kiesik egy hónap még úgy se fog menni a vezetés.. Akinek elveszik a jogsia és újra csináltatja az is vezethet addig míg meg nem jön az új , csak egy orvosi igazolás kell , nem tudom ez mivel különb..
-
Gergosz2
veterán
válasz
jerry311 #12483 üzenetére
persze az nem árt ha elolvassa. Nekem is megvan.
(#12484) g4mer
Igen létezik otthon felkészülős , e-Learning-es KRESZ tanfolyam is. Hogy őszinte legyek pontosan nem rémlik, hogy bejárós esetben mennyi a kötelező óraszám, de nekem 7 alakalom volt és egy alakalom 4 óra hosszú volt. De nem hiszem , hogy lehúztak az esetek többségében ugyan annyiba kerül a két fajta tanfolyam, sőt a ez e-Learninges valahol még drágább is.
-
caprine
senior tag
válasz
jerry311 #12447 üzenetére
Igen ezt még lehagytam, hogy nagyon nem mindegy milyen és mekkora méretű ablakok vannak az autón, milyen mélyen illetve magasabban ül az ember és mennyire jól körbe látni. Az öcsém fönökének a felesége jobban szeret a ford tranzit meg hasonlókkal menni mint az S mercivel
De egyébként az is fontos amit senki se mond el, hogy milyen futóműve van az autónak mert egyes autókkal sokkal jobban alá lehet szedni a kormányt, szükebben lehet parkolni. Ilyenek föleg a VW autói, de az első skoda octaviával is meglepően jól lehet parkolni, igaz az gyakorlatilag egy golf 4-es. A merciknek bebicsaklik a kereke, és e4sküszöm, hogy egy S mercivel kisebb körön meg lehet fordulni mint egy clióval. DE a C osztály, vagy a régi 190-es is jól parkolható gép.
-
BNM
csendes tag
válasz
jerry311 #12181 üzenetére
33 éves vagyok .Hivatalosan még nem vezettem csak a tanfolyamon. Gyakorlatilag pedig van autó a családban,volt lehetőségem gyakorolni. Főleg hogy vidéken laktam. Külterületen. Most Januárban vettem egy lakást pesten.
TomCat333:
Az a hír járja hogy 1 hét alatt elkészül......de ha 2 hét akkor is jó csak legyen már megZsibbad az agyam ettől az egésztől.Az EÜ nem nekem való de bemagoltam valamennyire.
-
VegyesTamás
senior tag
-
bzoley
veterán
válasz
jerry311 #12145 üzenetére
Szerinted? Észrevettem? És mit is tanított meg elsőnek az oktatóm? Ha két ezer fölé emelkedik a mutató, eltöri a lábam. Főleg egy ilyen új szabály után még inkább így fognak oktatni, de gondolom a saját benzin miatt eddig sem gondolkodtak sokkal különbbül. A tanuló, vagy akár már sofőr, főleg ha műszakilag nem túl sikeres, honnan fogja tudni, hogy az adott motor mikor működik az ideális tartományban? Megtanították, hogy ne nyomja a gázt, ő meg a következő lámpámál még mindig csak negyvennel megy, mert még gyorsul.
-
tatabánya
senior tag
válasz
jerry311 #11946 üzenetére
igen sajnos a 100%-os elméletem mellett a gyakorlat igen gyatra, nem tudok ráérezni és már inkább tényleg undorodok a vezetéstől, ha nem kellene esetleg munkához vissza se mennék.... átmenni más kérdés, ugye a nem megfelelő tükörhasználattól kezdve az úgy érzem rámentünk a záróvonalra álljon félre dolgokon át minden a vizsga végét jelenti, a hétköznapi parkolókról meg ne is beszéljünk (főleg amikor a forgalommal szemben áll le, mert ott van hely)... pont minap láttam egy tanulót és 4-en ültek a kocsiban, ugye ezt mki tudja mit jelent (gondolom nem unatkozott a második biztos) remélem sikerült neki.
-
tatabánya
senior tag
válasz
jerry311 #11941 üzenetére
nem azon a 30 órán fogsz megtanulni vezetni az vajnyi kevés bármihez is alapot megkapod tehát nincs osztályzat... még mindig az a véleményem, hogy inkább ha kell adjon zsebbe (személyes vélemény!) hangfelvétel, de miért is, csinálsz magadnak jó pár kört- mászkálhatsz meghallgatásokra stb. stb. és valószínű mivel összetartó csoportról beszélünk a megyében nem hiszem, hogy lesz jogsid utána, tehát helyben meglett volna az igazolás helyette várhatsz hónapokat, évet is mire lecseng az egész tényleg ésszerű megoldás...
-
LK
addikt
válasz
jerry311 #11941 üzenetére
1.-2. A tanuló és az oktató összmunkájától függ a végeredmény
3.-4. Azért ezt bízzuk a tanulóra,hogy eldöntse,az ő pénze. Én sem szeretem hogy van az egészségügyben is paraszolvencia,de ha nem adok hagynak megdögleni.
4. Így kéne,de amíg van Miller család icipici fiacskája,addig ez marad...
5. Egyetértek,én is az Éles sarkon Kőbányán és az Üllői úton át kerülök a vizsgaútvonalak gyakorlásához. A vizsgaútvonal meg nem hülyeség, jó begyakorolni,mert minden fajta útvonal,és próba előfordul rajtuk. Nem véletlen találták ki ezeket. -
SUPREME7
őstag
válasz
jerry311 #11932 üzenetére
Szerintem ez simán kimerítheti a zsarolást is. Ha az igazság bajnoka akarsz lenni akkor a felvételt a vizagabiztos főnökének vidd, és max eggyel kevesebb lesz, de a többi max egy ideig óvatosabban fogad el pénzt és inkább többet buktat. Szóval sehogy se jó. Ha úgy érzi az ember, hogy jól megy és az oktató is visszaigazolja ezt és van lehetőség "megoldani", hogy ne az idegeskedésből fakadó apró hibák miatt buktasson meg egy pénzéhes vizsgabiztos akkor legyen boldog, adni kell neki. Ha megbuktat, az + óra + vizsgadíj + szabadidő, így még rosszabbul is jársz. SZERINTEM
Akkor felelőtlenség fizetni ha érzed te is, hogy nem úgy megy.
-
Killing
addikt
válasz
jerry311 #11906 üzenetére
Kezdjük ott hogy van tűréshatár, mert ugye nem mérnöki pontosságú egy autó km órája sem. 30-as táblánál 40-45 lazán belefér. Lakott területen belül 65-től van csekk, kívül 105 km/h-tól, autópályán 150 km/h-tól. Városban 60-al, kívül 100-al, pályán 140-145 körül, életemben nem kaptam még csekket sem nagymotorral, sem kocsival.
Helyszíni bírság van elvileg azonnal ha túlléped a sebességhatárt, erre meg csak azt tudom mondani amit az oktatók: tükröt nézni kell!
-
deicide
veterán
válasz
jerry311 #11911 üzenetére
Nem is igazán értem a felháborodást, mióta objektív felelősség van, a határokat ki is tolták, 30-nál pl. 49-től kapsz csekket (ha csak a rendőr valóban a helyszínen meg nem állít, mert akkor már 33-tól is büntethet). Persze a 49 sem sok, könnyen be lehet nézni, de ha valaki nem lát meg egy 30-as táblát, hát, azt én sem sajnálom, nem való az utakra. Az más kérdés, hogy nyílegyenes, frissen felújított főúton is találkoztam otthagyott 40-es táblával és szarrá előztek az autósok, amikor lelassítottam 90-ről 55-re (ott még szintén nincs csekk 40-es táblánál). Egy dolog, hogy nem ért egyet valaki egy odarakott táblával, de attól még be kell tartani.
szerk: még sosem kaptam csekket, mert akármilyen értelmetlen is a tábla, betartom. Persze volt hogy állatkodtam, a GTC-t is meghajtottam egy este az M7-en, de olyan szakaszon, ami viszonylag jól belátható volt, híd nélkül, de még így is fostam, hogy a 210-220km/h sokba kerülhet. Annyi a különbség, hogy nem lepődök meg, ha csekket kapok róla.
-
-
degu
senior tag
válasz
jerry311 #11903 üzenetére
Itt alapvető fogalmi zavarok vannak!/Gyakorlatilag,és elbírálás szempontjából/
A *gyorshajtás*NEM az,amikor a fószer a 30-as /ottfelejtett/ táblánál 36-al megy,hanem az,amikor a városban 80-100-al repeszt !!! De a jogi/rendőri elbírálása /é a büntetés mértéke/ ÜGYAN AZ! /íautomatikus,és százalékos!/
Akkor NE hülyítsenek engem a baleseti statisztikákkal,amikor a Központi Költségvetésbe a gyorshajtási büntetések-mondjuk- 27 milliárd forinttal BE VANNAK TÁBLÁZVA!
Ezt-ha törik,ha szakad- a Rendőrségnek hozni kell.
Ez kb. olyan,mint ha én bekalkulálnám a családi költségvetésbe,hogy a feleségem,és a lányom strichelni fog!
/Egyáltalán nem biztos,de annyi angyalka ácsorog az út mellet,hogy...valószínüsíthető!/
Demokratikus,törvénykövető pajtikáim.Hol van itt a jogrend alappillére :az ártatlanság vélelme?
Nem csak azt feltételezik Rólad,hogy törvényt fogsz szegni,hanem még ezt *elő is idézik* a legpiszkosabb trükkökkel./Bujkálás,megtévesztés/
De még ez is elfogadható lenne,ha a büntetések a lakosság jövedelmével/fizetőképességével összhangba-KIFIZETHETŐK LENNÉNEK!
Egyébként a baleseti statisztikákról csak annyit,hogy ha betiltanák az autóközlekedést,akkor a baleseti mutatók 100%-ot javulnának,és nem halna meg senki az utakon.De ez nem a 21. század,hanem hatalommal való visszaélésen alapuló *döntések*-kategóriája.
/A politikusoknak,képviselőknek,természetesen mentelmi joguk van,tehát nem hogy gyorshajtásért,de még az ezzel okozott halálos balesetekért is szinte példa nélkül álló a felelősségre vonásuk.
Akkor hogy is van a *törvénykövető magatartás*?A törvények nem MINDENKIRE egyformán vonatkoznak? -
deicide
veterán
válasz
jerry311 #11824 üzenetére
Ne is mondd, egyszer esküvőre mentem Zala megyébe egy kisebb településre, konkrétan féltem az ottani vezetőktől, a konvoj közepén mentem és páran olyanokat csináltak, hogy a szőr felállt a hátamon. Aztán visszafelé beültek páran hozzám is, akkor már nem volt konvoj és megjegyezték, hogy milyen durván jól vezetek. Pedig nem, csak láttam már nagyvárosi forgalmat (és itt nem BP-re gondolok, hanem mondjuk egy Milánóra). Szóval van, akinek a pálya is kihívás, igen.
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
jerry311 #11822 üzenetére
látom nem érted meg nem a vezetési technikáról, képességről beszélek, hanem, hogy egy másik ember kezében vagy aki ha akar átenged ha nem akkor meg bármit csinálhatsz... azért is hoztam fel, hogy más megyében tevékenykedő biztosoknak megfeleltek a tanulók itteniek meg megrántották őket... és mi az hogy természetes az elsőre buktatás nálunk..
-
degu
senior tag
válasz
jerry311 #11817 üzenetére
Én sem adtam az oktatómnak egy fillért sem,sőt! Ügyet sem vetettem a hátsó ülésen rendszeresen megjelenő drága,ajándék piákra.
Erre az oktató beultetett hármunkat a kocsiba /ez ugye 3x2 óra/ebből én vezettem 2x fél órát,a többit az ajándékhozók...
Mivel már volt motorra jogsim...lesza*tam!
Símán átmentem a gyakorlatin,de azért ez elég inkorrekt volt,de...jelzésértékű. -
Mici80
tag
válasz
jerry311 #11635 üzenetére
Mielőtt szólnátok! Nem néztem, hogy kinek az írására reagálok. Egybe válaszolok mindenre amit írtatok, mindenki keresse meg a rá vonatkozó részt!
Az öves sztorit amit leírtam azt azért tettem, hogy legyen is egy ilyen. Én a magam részéről elhiszem neki, mentőtiszt... Ő tartotta nekünk az elsősegély tanfolyamot és ezt a sztorit megjegyezte mint személyes vélemény.
A saját véleményem az, hogy 90-100 km/ó sebesség felett teljesen mindegy, hogy be van-e kapcsolva az ember vagy nincs. Minden a szerencsén múlik és a résztvevő partnerek ügyességétől. Ennek ellenére én bekapcsolom, nekem nem annyira kényelmetlen de én nem is vezetek annyit mint egy hivatásos sofőr (még).
Nem tudom már ki írta már a reagálást a vese elnyomás sztorira... Igen tudom a vesék hátul vannak, de amikor be van kapcsolva az öv főleg az automata az valamennyire szorít az ülésbe bele nyom. Valamennyire érezni is az oldalamon utána a nyomást ha sokat ül az ember egy huzamba... Ráadásul nekem utána általában vécére kell mennem ha kiszállok.
-
Mici80
tag
válasz
jerry311 #11614 üzenetére
A második videóra reagálva. Itt biztos, hogy nem volt fékkészenlétben a sofőr. Elég nagy volt a reakció idő is szerintem...
Mentőtiszt mondta. Az öv is kb 90 km/ó sebességig jó ha be van kapcsolva ütközésnél. A tapasztalat azt mondja, hogy ez alatt a sebesség alatt megvéd fölötte megöl! Ugyan is ennél gyorsabb sebességnél olyat ránt rajtad az öv amitől törik a kulcs csontod, bordáid valamint nagyon komoly lágy rész sérüléseket kapsz másrészt beszorulsz az összeroncsolódott kocsidba. Sokkal többen éltek túl úgy balesete, hogy kirepültek és az út mellett lévő puhább bokrokra estek...
Ezt így mesélte szó szerint. Ő elég gyakran találkozik ilyen szitukkal és el hiszem neki amit mond teljes mértékben. Van benne realitás ha csak józan paraszti ésszel is gondolkodunk.
Kamionosok sose kapcsolják be az övet. Kihúzzák és maguk elé teszik az ölükbe, fönt meg rátesznek egy ruhacsipeszt, hogy ne tekeredjen vissza.
Másrészt egészségtelen, mert elnyomja a veséid!
-
Bati0501
őstag
válasz
jerry311 #11620 üzenetére
Én is szét szoktam nézni egyirányúnál és zöldnél is,igen.
A második rész viszont nem igazán értem...A jobbra-balra figyelős rész a nőre vonatkozott,nem a sofőrre.
Az autók eléggé takartak,így a gyalogosakat is nehéz volt észrevenni,de ők se láttak jól.Ahhoz,h lássanak,ki kellett lépni,persze nem biztos,h ennyire...és itt jön be,h mennyire felelőtlen sokszor a közlekedésben az ember és persze ki mennyire figyelmes és a satöbbi...
Részemről ennyi,nem is ide tartozik+meg is történt már+ha minden egyes orosz autóskamerás felvételről beszélnénk,akkor semmi másra nem volna időnk a világon... -
mephi666
nagyúr
válasz
jerry311 #11616 üzenetére
akkor is el lehetett volna kerülni, ha a hülye nő nem tolja ki maga előtt a gyerekeit... felvételen én sem láttam még másodjára se, hogy ott jöttek, szerintem tőle se elvárható, hogy folyamatosan szemmel tartsa mindkét oldalt, ki van az autók mögött és azonnal fékezzen, hacsak meglát valakit, mert bárki kiléphet elé... a p*csának kellett volna kinéznie, jön-e valaki, majd ha nem lát senkit, akkor vinni a gyerekeket... ez így részéről oroszrulett volt és csak mákja, hogy a sofőr azonnal fékezett és nem ment át a gyerekeken... ez olyan, mint amikor tanultam vezetni és egyik kritikus ponton direkt lassítottam a zebra előtt, mert egyik oldalon a sövény mögül kijöhet biciklis a zebrára: így is lett... jött a hülyegyerek bmx-el (hogy a sövénytől nem is lehetett látni) és már előttünk is volt... szerencsére fékkészenlétben voltam és meg is álltunk rendesen előtte... de ha valaki nem nagyon jár azon a környéken és tegyük fel 30-al közelíti meg a zebrát, mire a fékre lépne már el is csapja az ilyet
-
mephi666
nagyúr
válasz
jerry311 #11614 üzenetére
kb mire reagált volna (durván 1másodperc átlagembernél), már a kocsi előtt voltak 1 méterrel (az idióta szőke p*csát kellett volna egyedül elcsapni, az megérdemelte volna... helyette a kölkei repültek egyet... mákjuk volt azért, hogy nem lett komolyabb bajuk)
ezt már szerintem mutattam: sógoromék a yellowstone-ban... itt se volt idő reagálni... mondjuk elmondásuk szerint a szarvas utána felpattant és ment a dolgára, felvétel végén meg ott van a ford edge... kapott egy szépet azért
sógorom múltkor mondta, hogy fordokkal pech-je van: volt 2 escort-juk, mindkettővel őzet ütött el, aztán focus-uk is volt egy ideig, azzal is elkapott valami vadállatot
...a civic most lesz 5 éves, az még "szűz"
-
válasz
jerry311 #11579 üzenetére
+1, én is ott szereztem meg a jogsit, ha újra kellene mennem, akkor is őket választanám. ha csinálok motoros jogsit, akkor is őket fogom
van választék, oktató bőven, olcsók. ha nem tetszik az oktatód, nyugodtan keress másikat. én egy nagyon rendes embert fogtam ki, nem is az ő hibája volt, hogy csak harmadjára mentem át a forgalmin.
-
mephi666
nagyúr
válasz
jerry311 #11592 üzenetére
lehet, de 1-2 ezer km rutinnal azért nem érzem valami profinak magam
meg csak jó lenne a saját gép, amit 100%osan megszoknék és utána már menne minden, mint a karikacsapás... jó volt, hogy nem pályán mentünk, mert adódott pár érdekes helyzet, amivel biztos nem találkozok egyébként... győr környékén pl emelkedőn torkollott be az alsóbbrendű út a főútba, településen belül... itt elengedtem jobbra a zebrán a gyalogosokat, balról jöttek, azokat is, megfelelő pillanatban pedig kuplung vissza fogáspontig, jobbláb pedig fékről gázra, majd kanyar+indulás+2es... ilyen szituáció kecskeméten se adódik, a lábaim meg még mindig nem álltak rá teljesen dízel után arra, hogy indulásnál adjam rendesen a gázt hozzá... ebből tudok tanulni...
kíváncsi vagyok, hogy az 1.6os colt ezen az úton mit ment volna... úgy érzem, az inkább szeretné, ha pályán mennénk végig fix 120-130as tempóval (pár éven belül kiderül) ...legközelebbi hosszabb túra szerintem 2 hónap múlva lesz, addig gyűjtögetünk és hosszú hétvégén becélzunk egy wellnesshotelt, mint 1éve, aztán lazítunk
jelenleg kiszemelt hely 200km-re van
-
bzoley
veterán
válasz
jerry311 #11579 üzenetére
Az sem biztos, hogy mindig az oktatóban van a hiba. Szerintem már hatvanas évei felé járó oktatóm volt, rákerestem kíváncsiságból, és találtam is néhány megjegyzést. Volt anyázás, meg tahózás, szerintem tizenéves "menő" hülyegyerekek lehettek. Korából adódóan valóban "felnőttes" stílusa volt, de teljesen korrekt volt, és az eredményt tekintve a munkáját is jól végezte. Ha valamit elcsesztem, megálltunk, megkérdezte mit rontottam el, visszamentünk, megnéztük, kielemeztük. Néha vitáztunk, ha nem értettünk egyet egy-egy szabállyal, vagy a viselkedésemmel, pl. jobbkezeseknél nem látványos lassulás, de elmagyarázta, hogy nem, szabad a vb-nek indokot adni. Az vizsga után az meg is kérdezte, hogy ez a szinészkedés ugye csak neki szólt, és nem így fogok közlekedni, de megnyugtattam, hogy ez a feladat lett kiadva
Ha lehetett, aznap utolsóként lettem beírva, mert egy irányba laktunk, így közel hazáig vezethettem, nem kellett buszozni. Néha igen le lettem cseszve, de nem álltam neki duzzogni, mert én hibáztam. Szóval akit egyesek szidtak, azzal én egész jól kijöttem, és merném is ajánlani bárkinek, aki agyilag már eléggé felnőtt.De ez iskolához igazán nem köthető. Csigához nagyjából két hétig volt közöm. Két hétvége, majd a vizsga utáni oktató válsztás. Többet szerintem nem találkoztunk. Ennyiből még véleményt alkotni is nehéz, főleg hogy a tesztprogram pörgetése a lényeg, nem az a néhány órán hallott anyag.
-
harry
veterán
válasz
jerry311 #11553 üzenetére
Igazából nem tanfolyamköteles a dolog, másrészt ez csak elsősegély, alap dolgokkal legyen tisztában az ember, csodát nem kell tenni. Illetve a tanfolyam egy dolog, iskolában sem annyit kell tanulni amennyit órán vagy, ha otthon utánanéz az ember, már nagyjából azért egy alap szintű használható tudást lehet szerezni. Hangsúlyoznám, hogy most tényleg alap szinten kezelhető vészhelyzetről beszélek, amikor muszáj valamit csinálni, és igencsak jó, ha képben van az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÚJ! Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2 elektromos roller
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest