Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ace owner #11804 üzenetére
én még vizsgán is lefulladtam egyszer a dízellel
azóta mondjuk a céges dízel skodával 1szer sem, de barátnőmék benzines astrájával gyakrabban... rá kell állnia a jobblábamnak, hogy határozottan adagoljam a gázt, fulladásközeli állapotnál meg mindkét lábammal dolgozzak ellene... múltkori győri "nagyútnál" hazafelé valami kis településen megálltunk kereszteződésnél emelkedőn: főútra kellett felhajtani, figyeltem balra a forgalmat, jobbra a zebrán a gyalogosokat, amerre kanyarodtunk... közben tapostam a féket, amikor meg éreztem, hogy lassan indulhatunk, fogáspontig ki a kuplung, jobbláb át a gázra, majd megfelelő gáz mellett lassan felengedtem a kuplungot és indultunk jobbra, mint ahogy meg van írva... odafigyeléssel nincs gond, de szoknom kell még nagyon... más a benzines, mint a dízel, aminél nagyobb emelkedőn is felmégy gáz nélkül úgy, hogy csak a kuplunggal meg a fékkel játszol
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Windows 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest