- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
caprine #12707 üzenetére
...volt egy vidéki sutyó, esküszöm, hogy azt nem néztük ki belőle, hogy a nevét le tudja írni, és hibátlanra vizsgázott...
teleszkop
megelözött
falú
Jogsí
sülyedünkSzerintem mielőtt elkezdesz vidéki suttyózni, előtte vedd ki a gerendát a saját szemedből.
Hogy érdemben is hozzászóljak...
Igaz, a KRESZ teszt nagy része logikus gondolkodással megoldható. Statisztikailag mégis igen kicsi az esélye, hogy nulla felkészülés mellett nulla hibaponttal átmenjen az ember egy teszten. Nyilván nem lehetetlen, csak nem valószínű. -
Yayoh
aktív tag
válasz
caprine #12449 üzenetére
Akkor inkább már:City Car Driving.Amúgy én is szimulátorozok ,de sok hasznát nem látom a vezetésben..
-
jerry311
nagyúr
válasz
caprine #12449 üzenetére
On-line olcsóbb, igaz már csak 7 órán át tart a lárazás...
-
Because
őstag
válasz
caprine #12424 üzenetére
minden közúti balesetnél alap a gerincsérülés feltételezése tehát csak akkor mozgatunk ha az végképp szükséges!
(#12425) Archanon: ahogy írtad pénz pénz pénz és tehetség
én utálok vezetni ami látszik is... 100% elmélet, sima EÜ vizsga mellett és 67 óra levezetése után még mindig jogsi nélkül... van fél évem, hogy befejezzem, de utálom már. kár volt az egész, ha nem baxogatnak családban bele se kezdek... 30 éves koromig húztam, ha eddig kibírtam eztán se lenne rá szükségem
-
thEndeR
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
caprine #12357 üzenetére
Első alkalommal a rutinpályáról visszafele a kormányt már én kezeltem, sőt még indexelni is én indexeltem, a pedálokat meg az oktatóm kezelte. Nekem baromira tetszett.
Aztán kb. három alkalom után meguntam az egészet, jogsim megszerzése óta összesen nem vezettem 500 km-t szerintem, pedig már több, mint egy éve megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest