- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
Gergosz2 #12667 üzenetére
Mindenki tanulhat, az oktatóm azt mondta hogy majd Kotra weblapján előfizet erre, és a tanulók ő alá tudnak majd regisztrálni, ami azt jelenti hogy az oktató online követni tudja majd a tesztkitöltéseinket is például.
Remélem megtudom egyszer nézni.
(#12668) jerry311
Hát arra rászállhatnának.
Igen ráállhatnának, ma is láttam egy kocsit aminek csak a jobb első fényszórója világított, pénteken meg egy 5-ös bmw-t aminél szintén csak a jobb első világított... És képesek úgy közlekedni.De a legjobb ma volt, egy kivilágítatlanul bicikliző ember, a főúton.
-
westcoastog
veterán
-
válasz
Gergosz2 #12557 üzenetére
Persze, ebben teljesen igazad van, nem lettel kevesebb. Csak azt jegyeztem meg, hogy en sok ertelmet nem latom a penzlehuzason kivul, mert egy balesetnel egyreszt te is be vagy szarva, nem nagyon mersz csinalni semmit, masreszt emlekezni sem fogsz mar addigra valoszinuleg semmire es akkor meg mindig ott a kerdes, hogy nem teszek-e inkabb rosszabbat, ha nekilatok, mint ha nem.
Ennyi vegulis amit szerettem volna mondani.
TomCat333 Jo lesz az kettonek is.
Gazelvetel = motorfek.
-
-
g4mer
senior tag
válasz
Gergosz2 #12435 üzenetére
Nekem is adtak még 3 éve, de elvileg 1.5 éve szüntették be. Nem sok értelme volt szerintem
lsebestyen : Hát igen, az ilyen iskolák, mint pl a csigavér ezen gazdagszanak meg. Mert ugye a forgalmi órákból adnak akciót, és ki kell fizetned a 33.000 Ft-os kresztanfolyam díját
Neked milyen időpontot mondtak? Nekem már novembert 1 hónappal ezelőtt is... szánalmas.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gergosz2 #12371 üzenetére
Hivatalos kresz teszt CD. Bármelyik tesztsorra kettintok kidobja az üzenetet, hogy "BLOB has been modified". A kérdésekhez tartozó képeket és néha a válaszokat ki se pakolja már, csak az idő számol visszafelé. Nyíllal átléptetve az 55 kérdést dobta a feliratot, hogy a meg nem válaszolt kérdések jönnek, aztán az időszámlálók kiakadtak 00-n és 0:00-n, ezek helyett pedig a hátralevő kérdések számlálója kezdte el számolni a másodperceket...
sz: Mivel újratelepítés sem segített, csak valami külső segédprogram hülyesége lehet, de nem találtam érdemi információt a témában.
-
caprine
senior tag
válasz
Gergosz2 #12350 üzenetére
Nincs rutinvizsga? Akkor megint variáltak. Régen (lassan 20 éve) úgy volt, hogy rutin megvolt, ha a vizsgáztató elfogadta akkor mehettél a forgalomba is vizsgázni rögtön. Sőt úgy rémlik mintha meg lehetett volna bukni a rutinon, de attól még elmehettél a forgalmi vizsgára.
Aztán cseréltek, külön rutin vizsga és csak utána lehetett a forgalomba vezetni, magyarán 2 vizsgadíj volt.
-
Outlander
addikt
válasz
Gergosz2 #12352 üzenetére
Mondjuk egyébként rohadtúl nem értem, h miértelme van kiengedni a vadonba azt aki semmit nem tud még az autóról?!
Naponta többször is van h balesetet idéznek elő, illetve feltartják a forgalmat és nem úgy mint eddig, hanem 100x jobban.
Azért volt a rutin, h legalább tudja melyik a fék , meg hogyan kell elindulni satöbbi.
Míg egy A-C-E-D nél még mindig van, és feltételezik h nem tudja "rutin"-ből kezelni az adott járműt, közben meg szinte mindegyikhez kötelező a minimum 2 éves jogosítvány...
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
válasz
Gergosz2 #12315 üzenetére
Ha a 2012-es 3. akárhanyassal készülsz fel... még érhet meglepetés a vizsgán... pontos számot én sem tudok mondani.
Én A-ból volt pár hete, azthittem, h mindent tudok, a vizsgán meg rengeteg új kérdéssel találkoztam, de szerencsére sikerült.
Ezzel is nyomhatsz 1-2 kört, viszonylag naprakész..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest