- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
válasz
bandus #11503 üzenetére
ahogy mondják egyéni szoc. problémák miatt. nem úgy mint sok tini én magamnak keresem meg a pénzt rá, az elmúlt hónapokban minden-e körül forgott, a gyárban is kéregetni másokat, hogy ugyan cseréljenek már szakot, éjszakásból nem lefeküdni ha éppen kaptál időpontot. bízni az oktatódban, hogy akkor menjetek vizsgázni ha fel vagy készülve és 65 órát levenni, csupán ezekért. viszont ez mind csupán személyes probléma és mivel nics magánéletem se ide írom le
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #10208 üzenetére
barátnőméknél hasonló volt, de nem 7év kihagyással: 1.5éve szerezték a jogsit húgával és most januárban lett kocsijuk... nővérük lányának a pasija segített nekik visszarázódni (meg én is mentem velük többször) és nem volt gond
srác vezet már 8-10 éve napi szinten, aztán magyarázott, ha gondok voltak... persze nem csúcsforgalomban mentünk azonnal a kiskörútra, hanem nyugisabb helyeken autózgattunk, de nagyon gyorsan visszarázódtak... mindenki azt mondja, hogy "mint a biciklizés" ...egyszer megtanulja az ember és utána gyorsan visszarázódik... (most voltunk 2-3hete nyaralni innen kb 130km-re és visszafelé barátnőm nővére vezetett végig, akinek szintén van jogsija, de már hosszabb ideje nem vezetett és pillanatok alatt belerázódott)
-
harry
veterán
-
DeNOx
tag
válasz
bandus #10203 üzenetére
Szerintem is bármelyik oktató vállal, de lehet jobban jössz ki, ha megkérsz egy ismerőst aki sokat vezet és van kocsija, hogy pár alkalommal menjetek már el egy kicsit vezetni. Biztos vagyok benne, hogy jobban jössz ki belőle pénzügyileg mert azért nem mindegy, hogy 50 percet vezetsz egy oktatóval 2500Ft-ért és lehet, hogy nem mentek csak vagy 20km-t egy haverral meg ha keveset eszik a kocsija és nem számol fel neked egyéb díjakat akkor akár 100km-t is mész. Viszont, ha tényleg annyira úgy érzed, hogy nagyon elszoktál akkor valóban az oktató a jó döntés.
-
-
Nordik
őstag
Már van könyvem, de 2002-es, ez kicsit régebbi, majd iskolától beszerzem az újabbat, addig is jó olvasgatni.
Nyomkodom a programot, de valahogyan nehezebben tanulok belőle(hiába ad választ a kérdésekre) mint könyvből. Szerintem a programon csak azután érdemes gyakorolni miután a könyvet alaposan átrágtad. Nemtudom miért mondjátok sokan, hogy a könyv fölösleges.
Egyébként a vizsgaprogram minden autósiskolánál egységes?
-
Nordik
őstag
Pedig már olvasgatom.
Közbe kiderítettem, hogy 5ezer Ft-ért ad az iskola könyveket, amit ha visszaadok, visszakapom a pénzt is.
Szerintem ezt megjátszom, többször átolvasom meg nyomom a programot, jegyzetelek órákon, aztán csak átmegyek...Mindenből szeretnék elsőre átmenni a pénz miatt is, szóval nem veszem félvállról a jogsit. Nem is szabad szerintem.
-
-
Manitou
veterán
Nekem úgy volt anno, hogy megvolt a tanfolyás, utána mondták, hogy el kell menni a vöröskerszthez , vagy fel kell hívni őket telefonon és akkor majd egyeztetsz velük, hogy mikor lehetne menni vizsgára. Nekem úgy volt, hogy vagy 2 hétig nem is volt vizsgaidőpont, mert be volt telve minden nap. Amikor vizsgára mész akkor már vinni kell a befizetett csekket.
-
-
Phvhun
őstag
Ez sajnos a régi időkből rajtunk maradt primitív emberi ösztön, ami ellen nem sok mindent lehet tenni.
Az egyetlen dolog amit veszíthetsz, ha megbuksz, az 20 ezer forint, és még egy hónap elpazarolt idő..
Amugy én mindig elkezdek izgulni meg görcsbe rándul a gyomrom, vagy nem tudom hogy mondjam, ha a vezetésre gondolok vagy eljön egy újabb vezetés óra ideje, vizsga, stb, aztán ahogy elindulok el is múlik, a vizsgán inkább csak azért nem figyeltem oda eléggé, mert már kezdtem unni.
-
Eagl3
veterán
Viccelsz?
Ha úgy érzed nem jó az oktatód, vagy korruptnak érzed a vizsgáztatást, akkor menj át másik céghez.
Sose adnék ezért kenőpénzt... nekem azt mondta az oktatók, hogy úgyis megbukom mivel eltörtem a térdem a vizsga előtt egy nappal és miután felépültem csak egy órát vezettem. Így is simán átmentem... -
tothm
őstag
Ejha, még mindig nem vagy kész, pedig te már rég kezdted!?
Nos, igen, ha jól emlékszem a csigavérhez mentél!? Az pedig ugyebár arról híres, hogy azért olyan kevés a tanfolyam ára, mert a vizsgán hozzák be a különbséget.
Hát igen, nehéz kérdés a kenőpénz, de szerintem megéri adni, hiszen, ha megakar buktatni, akkor bármin megtud. Ez a vizsgabiztoson és a te tanárodon is múlik, ha van rá lehetőség szerintem fizess!
Üdv! -
Manitou
veterán
Azt nem tudom, hogy oroszlányon megcsinálhatod e a vizsgát, ha amúgy bpesten csinálod a jogsit, jó kérdés. Szerintem az elsősegély tanfolyamra, ( ami gyakorlatilag egy nap) el tudsz menni most is, aztán mehetsz is vizsgázni. Az autosiskolában nem adtak időpontot, hogy hol és mikor lesz elsősegély tanfolyam tartva? Nekünk első órán fel volt írva a táblára, mondták is, hogy kb havonta 1x van ilyan tanfolyami nap kijelölve, aztán így mentem is az éppen akkorira. de vizsgaidőpontot csak kb 1,5-2 hét múlva kaptam a tanfolyamhoz képest, én nem mentem egyből jelentkezni, csak vagy 4-5nap múlva. Ha ügyes vagy lezavarhatod pár napon belül az eüt, elmész tanfolyamra, és rögtön tanfolyam után már mész is vizsgaidőpontot kérni, aztán lehet lesz is 3-4 napon belül, addig meg szépen fel is tudsz készülni, a gyakorlati okatatás is még friss lesz, nem úgy mintha 1 hónap múlva mennél el csak vizsgázni. Csak kérdés, hogy most mikor van gyakorlati oktatás.
-
Manitou
veterán
Elmész tanfolyamra, nekünk egy nap volt, reggeltől délutánig, aztán lehetett menni jelentkezni vizsgára ( nekem a helyi vöröskereszthez kellett menni ), de jobb korábban már elmenni jelentkezni, mert lehet csak 1-2 hét múlva lesz hely vizsgázni.
Nekem elég komolyan vették a dolgot 8. voltam és addig csak 1 ember ment át, többit buktatták. -
Engem 3x húztak meg.De olyanokért,hogy vicc.Minden jobbkezes utcába benéztem és lelassítottam.Azt mondta bizonytalanul vezetek
darál0w: Bazz
Egyszer ültem 1 sör után volánhoz,akkor is a kertből parkoltam be a garázsba,de tényleg nem volt semmi különös,de ilyet közúton nem fogok csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest