- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
gabika318 #9253 üzenetére
Klasszul néz ki és mivel Appeelme féle JB-vel is szenvedek a GPS-el (pontatlan, eldobálja a jelet, lassú, navigációra használhatatlan) lehet végső elkeseredésemben megpróbálom ezt is. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy az én szép piros Grande Puntom egy fekete lyuk ilyen szempontból, sokkal jobban árnyékol mint tesóm egy évvel korábbi puntoja, vagy bármelyik másik a családban lévő további három Punto közül, de azért nem adom fel.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8685 üzenetére
Köszi!
Van rá valamilyen lehetőség, hogy az SMS-t a készülék rezgéssel is jelezze? Mert ezt nem sikerült beállítanom. A Gmailben be lehet állítani de az SMS appban nemigen. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8682 üzenetére
Tökéletes, köszönet érte. A Chrome akadozásos bugjára van valami megoldás?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8677 üzenetére
Esetleg ezt?
A fentivel összehasonlítva melyik a használhatóbb, jobb?
Előre is köszi! -
Sir Riccio
addikt
Ezt próbálta már valaki?
-
Sir Riccio
addikt
Valaki tud nekem PM-ben segíteni abban, hogy az énmegyek miért nem rejti el indításnál a statusbart?
-
Sir Riccio
addikt
-
-
Sir Riccio
addikt
Gyári Beta JB ROM mellett elkezdett a Chrome összevissza ugrálni ha görgetni akarok. Ilyet látott már valaki?
-
Sir Riccio
addikt
Tényleg no offense, meg nem akarok megsérteni senkit, de ezek a témák valami bitang rondák.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6880 üzenetére
Visszaért a cucc, megjavították, legalább is a hiányzó alkatrész visszakerült a nyákra és a ROM sem az appeelme féle ami rajta volt hanem valami ismeretlen 4.1.2 (gyári?!, mindenesetre nem tud magyarul), ha tudok többet leírom. Most nemigazán tudok vele foglalkozni.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6864 üzenetére
No, holnap kapok tracking numbert, ha a vakukioldóimhoz hasonlóan nyolc nap alatt ideér akkor egy hónap volt a szerviz.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6703 üzenetére
No, Tony nemrég írt, hogy megjavították a telefonomat és hétfőn küldi( 15 USD lett volna ha DHL-el kérem, de azt a keveset már kivárom) . Kíváncsi leszek.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6635 üzenetére
No, végre eljutott hozzájuk a telefonom (G3 sima nem N nem S), Tony(mixeshop) azt mondta, hogy megjavítják, adott egy repair numbert amivel igazából semmit sem tudok kezdeni, azt mondta sürgeti a gyártót, de gondolom itt a javítás meg a visszaposta legalább újabb egy hónap lesz. Vajon mi lesz a javítás? Mármint mit fognak vele csinálni?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
CoolBoy323 #6577 üzenetére
Az ottani postát kellene megkérdezni, vagy esetleg a címzett tud érdeklődni. Arra a kérdésemre, hogy hol érem el a kínai postát egyszerű választ kaptam: "interneten", majd bátorkodtam megkérdezni, hogy hogyan keressem amire a válasz a "kínai posta igazgatás" választ kaptam. Kezdek félni, hogy ebből már csak akkor lesz telefon ha rendelek egy másikat.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6388 üzenetére
Ma két hete, hogy "célországba megérkezett". Kezdek komolyan aggódni.
-
Sir Riccio
addikt
Célországba megérkezett, Tony szerint hamarosan megérkezik hozzá. Bocsi az OFF-ért csak gondoltam van akit érdekel.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5955 üzenetére
Kérdeznék, aki visszaküldte postával gariztatni a készülékét, mennyi idő után látott változást a csomagkövetésnél? Az reális, hogy feladás óta(kb. 2 napja) tapodtat nem mozdult a dolog?
-
Sir Riccio
addikt
No, kicsi G3 elindult világot látni, szurkoljatok!
Aki postával küldte az hol tudta követni?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5833 üzenetére
Közben beszéltem a kínaival akitől vettem, azt mondta küldjem vissza és kicserélik, még holnap meg kell neki mutatnom Skypeon (gondolom webkamerán és remélem, hogy a telefonra gondolt
).Aki már küldött vissza komplett csomit, mibe fájt a posta?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
apeelme #5817 üzenetére
Én kérdeztem, de az általad most linkelt HSZ-t nem linkelte senki, ettől függetlenül nem gondolom, hogy ebben a sztoriban bárki is hibás lenne, nyilván nekem/nekünk kellett volna jobban körülnézni. Az a poén amúgy, hogy a T-s kártyámmal most már egyáltalán nem talál hálózatot (eddig is csak hellyel közzel volt, szóval nagyon sz@r itt a T hálózata) édesanyám vodás kártyájával viszont gyönyörűen megy így elvileg "csak" a hangerőszabályzó része halott a dolognak, a GPS-t azóta nem próbáltam. Most vagy én adom el "alkatrésznek "vagy vadászok egy törött kijelzőset amiben a hiányzó alkatrészt tartalmazó panel ép, utóbbira látok kisebb esélyt tekintve, hogy eléggé ritka a törött kijelzős G3.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
apeelme #5797 üzenetére
Ennyire sajnos nem egyszerű a megoldás, amikor szedtük szét és nem akart szétjönni azt hittük, hogy az utolsó csavar ami tartja a kör alakú kis bemarás alatt van, csak azután jöttünk rá, hogy a memóriakártyafoglalat elejére ragasztott matrica alatt tartózkodik, miután a kör alakú kis bemarást átszúrtuk és az alatt található érintkező ennek folyományaként eltűnt (valószínűleg letörtük). Ez most hiányzik, valószínűleg ezért nem működik. Kár volt szétszedni, főleg, hogy a GPS sem lett jobb és azóta mintha a GSM része sem menne a dolognak.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5789 üzenetére
Eredeti antenna visszarakva, antennateszt bukta.
Nem működik a hangerőszabályzóm amióta szét lett szedve, minek kéne hozzáérnie hogy menjen? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5707 üzenetére
Még egy kérdés, hol lehetne esetleg beszerezni ilyen fóliát?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
#40993792 #5687 üzenetére
(#5688) Dominó85:
Köszi a választ mindkettőtöknek, nagyon úgy fest, hogy kénytelen leszek a hardveres megoldáshoz nyúlni, mivel közel fél éves a teló, valószínűleg nem sokat tudna nekem segíteni az eladó. Erről van valami bővebb információ, hogy mi kell hozzá és hogyan érdemes nekiállni? -
Sir Riccio
addikt
A GPS-em továbbra is teljesen használhatatlan, sem az énmegyek szoftverben, sem a Nike Run+ alkalmazásában nem talál fixet tíz percen belül sem, vagy ha véletlenül mégis, mozgásra azonnal el is dobja azt. Bárkinek bármilyen ötletét szívesen fogadom. (appeelme JB Mod van fent, végigcsináltam a GPS beállítást.)
-
Sir Riccio
addikt
No, a Nike+ viszont egyáltalán nem volt képes fix jelet fogni kb. tíz perc alatt sem szóval meguntam és elkezdtem futni, de közben sem talált. Fura. (appeelme JB mod). Majd még tesztelgetem.
-
Sir Riccio
addikt
Leírás szerint is a csak a kijelzőt "pimpeli" a cucc, de amúgy nekem ha lehet csak rosszabb lett tőle (vagy előtte is ennyire sz@r volt).
appeelme féle JB MOD-ban ki lehet valahogy kapcsolni a kijelző feloldásakori illetve a hívás kapcsolódáskori illetve megszakadáskori rezgést?
-
Sir Riccio
addikt
appeelme féle JB MOD: hogyan tudom beállítani, hogy értesítéskor és híváskor rezegjen, de híváskor a kapcsolat létrejöttekor és megszakadásakor ne?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
apeelme #4565 üzenetére
No, gyorsjelentés. A ROM gyors, rendbe rakta a GPS-em javarészt, pillanatok alatt talál fixet, viszont a többiek által jelzett hibákat én is tapasztaltam, emellett a Beállításokban az Akkumulátorra bökve is kifagy.
Ha valami egyéb hibát tapasztalok visítok.Köszönöm a ROM-ot!
-
Sir Riccio
addikt
Asszem még várok ezzel a ROMcserével pedig ez az orosz mármár kezdett meggyőzni.
hevizms: Szurkolok!
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
Nekem sem az igazi, itthon ahol közel vagyok a routerhez szépen megy, de pároméknál, egy emelettel lejjebb és egy szobával odébb már eldobálja a jelet, amit az Orange San Francisco-m szépen vett és nem volt vele gondja pedig az sem egy WiFibajnok, mondjuk ettől függetlenül nem állnék neki szétszedni, ez olyan "hiba" amivel együtt lehet élni, legfeljebb közelebb megyek hozzá ha épp nagyon kell valami.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
GazVezír #4122 üzenetére
Szerintem eléggé nyilvánvalóak ezek a dolgok ahhoz, hogy ne kelljen őket megmagyarázni, a JiaYu gyerekcipőben jár, egy új cég, kis költségvetéssel, nem fér bele a minőségbiztosítási rendszer kiépítése, mint a normális vállalati kommunikációra megfelelő szakembereket alkalmazni sem, ezért is van annyi féle-fajta ilyen olyan hardveres-szoftveres probléma a készülékekkel amiket itt egymásnak segítve próbálunk orvosolni amivel egyébként semmi baj nincs, ezért (is) kerül a felébe mint egy hasonló specifikációjú telefon, illetve ugye azért mert mire egy forgalmazó az országba hozza, szervizhátteret épít hozzá, áfát, vámot fizet, addigra ez sem ennyibe kerülne. A ZTE Blade kapcsán, anno részben belsős információk alapján írták többen a saját topikjában, hogy kb. azt rakják bele ami éppen kézre esik és kompatibilis vele, ezért volt rá olyan nehéz ROM-ot fejleszteni és kinek ez szállt el FC-vel kinek az, még a kezdetekben, ebben sincs szerintem semmi meglepő.Senki nem mondta, hogy a JiaYu nem tervez hosszútávra, vagy, hogy nem akar a piac értékes szereplőjévé válni, csak azt, hogy addig még hosszú az út és a minimum, hogy ha már annyit "késnek" egy telefonnal mint a G3-al tették anno és a G4-el teszik most akkor teszteljék le normálisan mielőtt ide kerül, persze ahhoz újabb erőforrások kellenek amit Te és Én fogunk kifizetni a megvásárolt modell árába építve.
(#4124) bagkri01:Senki sem állította az ellenkezőjét annak amit írsz, ne beszéljünk el egymás mellett, nem a gyártót szidtam, csak azt írtam, hogy van még hova fejlődni és ezért az árért nem kell tökéleteset várni, de az egekig magasztalni sem kell, pláne nem ha nincs ár okunk. Az iPhone-hoz pedig csak ennyit tennék hozzá, ez továbbra is igaz.
A minőségbiztosításra visszakanyarodva, emlékeztek arra az esetre amikor valamelyik óriási gyáregységben (talán Foxconn, ami ugye Apple-t is gyárt) zavargások törtek ki? Na ezért nincs minőségbiztosítás. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85 #4115 üzenetére
Tehát ha a tiéd jó akkor mindenki másé is. Fura logika. Mindenesetre nekem az énmegyek szoftverrel képtelen volt normálisan jelet fogni a fix előtt és most is, azt stabilan tartani sem tudta/tudja, minden második kanyar után újratervezés van/volt terítéken, használhatatlan. Ettől függetlenül a telefont szeretem, de a GPS és a Kamera kritikán aluli, van hova fejlődnie a gyártónak. Nekem mobilkamerában egyébként is a SE K750i az etalon, a PureView-n kívül nem volt eddig olyan amire azt mondtam volna, hogy akár csak megközelíti, hiába dobálóznak itt pixelmilliókkal a gyártók.
Egyébként én inkább azt nevezném butának aki releváns információk hiányában egy-két működő készülék próbálgatása alapján kijelenti, hogy az összes hibátlan, főleg ezen gyártók "minőségbiztosítási rendszereinek" ismeretében. El kell fogadni, hogy azért kerül ennyibe mert egy hat és fél éves kisfiú gyártja egy sötét pincében és amíg ez így van nagyobb a hibalehetőség, arról nem beszélve, hogy azt rakják bele amit éppen találnak, ahogyan anno a ZTE Blade-ből sem nagyon volt két teljesen egyforma, itt is jó eséllyel ez a helyzet. Amúgy kéZhez vétel ha már itt tartunk.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
szumoo@gmail #3716 üzenetére
Ezek szerint még Gordon Ramsey sem megoldás, látod.
-
Sir Riccio
addikt
Én hallottam a Metroban árulták őket orrba-szájba. Amúgy ezek a telefonok (részben) azért kerülnek ennyibe mert szoftveresen kb. félkész állapotban vannak és Te fejezed be a "fejlesztést" a mérnök helyett.
Minden terméknek vannak hibái, csak az Apple fogja és visszaküldi a Foxconnak, hogy "b@sszátok meg MŰKÖDŐ terméket kértünk" és esetleg felveszik Gordon Ramseyt a velük való kommunikációra, aki kimegy hányni, ha nem megy a GPS vagy a deepsleep és Kínáig ordít, viszont a Jiayu árában nincs benne Ramsey barátunk bére és nincs is hova visszaküldeni a hibás terméket, ráadásul ilyen "kicsi" hibákat nehezebb is diagnosztizálni mint mondjuk egy "nem kapcsol be" kategóriásat, és szerintem Gordon nem is beszél kínaiul.
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #3687 üzenetére
GPS Fixed.
Most már 1-2 perc alatt lel fixet és 40Feet kb. az accuracy kint. Az jó?
Majd holnap megnézzük énmegyekben, hogy mit csinál. -
Sir Riccio
addikt
válasz
GazVezír #3686 üzenetére
Igen, tud színprofilt, mondjuk nem is feltétlenül a színekkel volt a bajom, hanem a fehérek elképesztően vakító világításával de ezt valamelyest ez most megoldotta. Mondjuk én általában csak úgy szemre "kalibrálom" a monitoromat, arra a nyomdára/laborra akik papírra viszik a képeimet/grafikai terveimet, szóval különösebben én sem másztam bele a színkalibrációba. Mindenesetre köszi az ötletet és az eszmecserét!
Most megyek és megcsinálom a GPS fixet mert rohadtul idegesít, hogy minden kanyar után "újratervezés" van, csak eddig nem volt rá időm, ill. bazihideg volt kint amikor utoljára ráértem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
GazVezír #3678 üzenetére
Igen, ez amúgy sajátja ezeknek a cuccoknak járt itt egy, x299i az is ugyanilyen volt ebből a szempontból, sőt a Samsung TV-ivel ugyanez a helyzet, egy dolog, hogy fehéregyensúlyt kb. még hírből sem ismerik, de a fehérek (vagyis a kékek) úgy világítanak mint az állat. Egyébként a kijelző fényerejéből való elvétel nem annyira megoldás, mert akkor napfényben ugye nem is látom, mondjuk tény, hogy javarészt minimumon használom. A színmélységről viszont fogalmam sincs.Ami a fotókat illeti köszönöm, igyekszem!
A Colibri Color Management profibbnak tűnik, mindjárt jól ki is próbálom, köszönöm a tippet, mondjuk kernelig leásni...az nem az én műfajom, másokat meg gondolom nem zavar ez annyira, hogy megtegyék.
Szerk:Lehet, hogy placebo, de az is lehet, hogy a Colibri megváltoztatta a színprofilt és ezzel finomított a problémán. Köszönöm!
(#3681) bb71:Tesóm ezt egy napos korában játszotta el a készülékével, az ezüst G3-át berakta a fémszíjas fémcsatos órája mellé.
-
Sir Riccio
addikt
No, nekem is sikeredett feltenni a 3.5-ös Xperia Z Launchert. Tetszik, bár nekem a kijelző fényerejének macerálására FC-vel válaszol a power widget, de kb. ennyi nyűgje van eddig.
Az ikonoknak nem kellett volna amúgy megváltoznia?
Más: A kijelzőn a fehér, valami brutál módon világít, erre nem lesz valami szoftveres fix? Fél expót el kellett vennem a háttérből, hogy valahogy kinézzen a G3-on az amúgy nagyjából helyesen exponált kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest