- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Sir Riccio #8707 üzenetére
-
nash13
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8707 üzenetére
gabika318 talált rá és osztotta meg múltkor. Nekem kicsit mokee os-re hajaz amit nagyon szerettem a defyn anno.
-
kymco
veterán
válasz
Sir Riccio #8690 üzenetére
Én handcent sms-t használok, ott be lehet állítani a rezgést... még a rezgés mintáját is lehet változtatni...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8685 üzenetére
Köszi!
Van rá valamilyen lehetőség, hogy az SMS-t a készülék rezgéssel is jelezze? Mert ezt nem sikerült beállítanom. A Gmailben be lehet állítani de az SMS appban nemigen. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #8685 üzenetére
Alternatív böngésző, chrome uninstall.
De most komolyan... Amióta visszatették az Opera Mini-t, csak azt használom.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8682 üzenetére
Tökéletes, köszönet érte. A Chrome akadozásos bugjára van valami megoldás?
-
kymco
veterán
válasz
Sir Riccio #8678 üzenetére
A miui 5-ös verziója szerintem esélytelen erre a telefonra. Olyan erőforrás igényes, hogy baromii gyorsan akadozni kezd... Én nagy miui kedvelő vagyok, de nem tudtam egyetlen miui romnál sem megmaradni ennél a telefonnál.
-
kymco
veterán
válasz
Sir Riccio #8677 üzenetére
KIT-KAT design elemekre épülő korábbi 4.2.2 átalakított változata, annak minden lagjával, bug-jával.
Szerintem felejtős... -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #8678 üzenetére
Hali én a Miui romot próbáltam anno dr egy kész bughalmaz és akad rendesen. Nem hiába kapott csak 3,5*-ot.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8677 üzenetére
Esetleg ezt?
A fentivel összehasonlítva melyik a használhatóbb, jobb?
Előre is köszi! -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #8360 üzenetére
Persze így érthető a dolog. Kellene egy android mogul, aki a Lewa-t kifehéríti...
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #8358 üzenetére
Persze készítek róla videót. Biztos időpontot nem tudok ígérni, de a napokban kész lesz. Én a mai világban magasról lex*rom milyen adatomat lopják el, csak a pénzem legyen biztonságban. Más rejtegetnivalóm nincsen. Szóval kitörölheti vele akár a Lewa, NSA, Google stb...
-
apeelme
addikt
válasz
Sir Riccio #7819 üzenetére
Ez a Chrome legutolsó frissítése óta "elérhető feature".
Rengetegen panaszkodnak Play-en is.
-
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #6936 üzenetére
jó neked, nekem nemrég adták postára és most már úton van hazafele.
Jól emlékszem, hogy neked is GPS problémáid voltak?
Sikerült megjavítaniuk vagy kaptál egy újat? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6880 üzenetére
Visszaért a cucc, megjavították, legalább is a hiányzó alkatrész visszakerült a nyákra és a ROM sem az appeelme féle ami rajta volt hanem valami ismeretlen 4.1.2 (gyári?!, mindenesetre nem tud magyarul), ha tudok többet leírom. Most nemigazán tudok vele foglalkozni.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6864 üzenetére
No, holnap kapok tracking numbert, ha a vakukioldóimhoz hasonlóan nyolc nap alatt ideér akkor egy hónap volt a szerviz.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6703 üzenetére
No, Tony nemrég írt, hogy megjavították a telefonomat és hétfőn küldi( 15 USD lett volna ha DHL-el kérem, de azt a keveset már kivárom) . Kíváncsi leszek.
-
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #6703 üzenetére
Kijelző is más.
-
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #6701 üzenetére
Ez azért nagy cégeknél nem így működik. Dolgoztam gyártó cégnél, azért nem állítottunk át gyártósort vagy üzemeltettünk szervízt, hogy egy már nem gyártott típust megjavítsunk. Ha lehetett javítani készleten lévő alkatrészekből akkor javítás volt a vége (pl. átfedés volt a típusok között), de ha nem volt átfedés akkor ezért nem volt egy kifutott modellből alakatrész, hogy "hátha szerelni kell", pláne nem kezdtünk el vadászni. Kapott egy újat az ügyfél oszt' kész. Olcsóbb volt nekünk is ő meg örült.
-
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #6697 üzenetére
Attól függ mi a hiba.
Én tudok olyanról is aki kapott egy vacsi új készüléket javítás címszó alatt (ráadásul úgy, hogy csak a telefont küldte vissza akku meg minden nélkül és egy origi dobozosat kapott) meg olyanról is ahol konkrétan megszerelték.
Ha nagy mákod van egy S-es készüléket kapsz vissza
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6635 üzenetére
No, végre eljutott hozzájuk a telefonom (G3 sima nem N nem S), Tony(mixeshop) azt mondta, hogy megjavítják, adott egy repair numbert amivel igazából semmit sem tudok kezdeni, azt mondta sürgeti a gyártót, de gondolom itt a javítás meg a visszaposta legalább újabb egy hónap lesz. Vajon mi lesz a javítás? Mármint mit fognak vele csinálni?
-
: iSiS :
tag
válasz
Sir Riccio #6585 üzenetére
A kinti posta értesítést küldött már a cimzetnek?
A nyomkövetőn te is láthatod h igen v még nem,
ha már a harmadik,negyedik értesítésnél nem veszik át a csomit,
naa innentől lesz izgalmas a dolog!
(mühodvevővel volt nekem hasonló gondom velük)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Sir Riccio #6576 üzenetére
Az nagyon sok
Telefonálj a postára! -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6388 üzenetére
Ma két hete, hogy "célországba megérkezett". Kezdek komolyan aggódni.
-
fuze
őstag
válasz
Sir Riccio #6388 üzenetére
atya ég... azt nem fogom kibírni
Melyik bolttól vetted? Nem a minideal?
(Bocs, hogy ide is meg oda is írok. Kicsit hülyén jött ki)
Viszont akkor ez tuti annyi, hogy nem veszik át a postán.
-
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #6090 üzenetére
detto, teljesen egyetértek
ha jobban blegondolok, még talán engem is érdekelne -
Orf3usz
tag
válasz
Sir Riccio #6053 üzenetére
Nekem (és másik 4 embernek ugyanakkor) a "célországba elküldve" státusz ragadt be 9 napig. Már nagyon ideges lettem, írtam nekik ímélt és akkor frissült
Nem mintha bármi közük lett volna hozzá. Bár az összidő így se volt valami jó, 21 nap alatt ért ide. [SG post adómentesen
]
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5955 üzenetére
Kérdeznék, aki visszaküldte postával gariztatni a készülékét, mennyi idő után látott változást a csomagkövetésnél? Az reális, hogy feladás óta(kb. 2 napja) tapodtat nem mozdult a dolog?
-
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #5910 üzenetére
ugyanebben a cipőben járok.
Én a GPS miatt küldtem vissza a minideal-nek, kb két hete. Egyenlőre nem tudom mi újság, d emár várom, hogy újból a kezemben legyen.
Drukkolok neked is, hogy minden rendben menjen. -
: iSiS :
tag
válasz
[link] ide írd be a kapott kisérőokirat-számot,1-2 nap után máár látod merre jár a csomi!
-
tboy72
aktív tag
válasz
Posta.hu, valamint a China Post-on, ha már elhagyta az országot.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #5835 üzenetére
" kicserélik, még holnap meg kell neki mutatnom Skypeon (gondolom webkamerán és remélem, hogy a telefonra gondolt )."
Ne aggódj, ha azt mondta kicseréli ha látja akkor tudja hogy neki még úgy is megéri !
Szerintem nem kell megmutatnod skype-on a számládat és a bankszámlakivonatodat
-
Drizzt D
tag
válasz
én pár hete küldtem vissza csak a telefont aksi nélkül és kb 2.5 ezerbe fájt
-
Dominó85
addikt
válasz
2-3k a posta Kínába, nyomkövetésivel együtt. Korábban láttam.
Meg ne mutasd neki, mert elszégyelli magát. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5833 üzenetére
Közben beszéltem a kínaival akitől vettem, azt mondta küldjem vissza és kicserélik, még holnap meg kell neki mutatnom Skypeon (gondolom webkamerán és remélem, hogy a telefonra gondolt
).Aki már küldött vissza komplett csomit, mibe fájt a posta?
-
apeelme
addikt
válasz
Sir Riccio #5816 üzenetére
Igazából mindig ugyan ide lyukadunk ki hogy nincs visszaolvasva és/vagy keresve, netalántán végső esetben kérdezve. Mert erről is volt már szó: [link]
Sajnálom, akkor ott nagyobb a baj ahogy te is leírtad... -
apeelme
addikt
válasz
Sir Riccio #5795 üzenetére
A hangerőszabályzó egy kis szalagkábelen lógó paneldarab 2 mikrokapcsolóval, összeszereléskor nem figyeltél a megfelelő helyzetére.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #5795 üzenetére
Áh kellett neked bizgerálni azt a telót.
UP, hogy rendbe jöjjön minden! -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5789 üzenetére
Eredeti antenna visszarakva, antennateszt bukta.
Nem működik a hangerőszabályzóm amióta szét lett szedve, minek kéne hozzáérnie hogy menjen? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #5707 üzenetére
Még egy kérdés, hol lehetne esetleg beszerezni ilyen fóliát?
-
KTU
addikt
válasz
Sir Riccio #5707 üzenetére
-
Szekaa
tag
válasz
Sir Riccio #4649 üzenetére
Ésss ön nyert.
Hát erről ennyit. Azért én megörültem neki piszkosul, de ebből is látszik, hogy az apróbetűs részt is el kell olvasni... ráadásul nem is volt apró...
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4517 üzenetére
Akkor az én esetem egyedi de legalább egyszeri.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4513 üzenetére
Kijelző hangyásodás
Hogy értitek a hangyásodást? Fekete-fehér mint a tv-n, vagy színes. Ugyanis nekem színes már volt egyszer. Lent voltam a nyíregyházi állatkertben és többszáz fotót, több tucat fotót lőttem a telóval aznap. Egy PH-s kollégával beszéltem telefonon és miután letette (ő) a telefont, színes lett hangyás módon az egész kijelző. Megmozgattam a hátlapot és jó lett, de nagyon megijedtem tőle. A telefon, mondanom sem kell, a sok fotózás miatt rendkívül forró volt, amire a telefonálás (14 perc) még rátolt egy lapáttal. Lehetett vagy 50-60 fokos a hátlap.
Szerencsére azóta egyszer sem produkálta ezt a jelenséget.
Sanyika1
Dear Justin,
My Jiayu G3 phone's volume button has broken, so I would like to ask for a warranty repair or a replacement. What address should I send my phone back? Is it enough to send the phone without the battery?
Thanks in advance, yours sincerely,
Kicsit javítva a levél.
-
gabika318
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4456 üzenetére
Most már kicsit húzom a seggem, mert én tettem közzé a romot.... Bár 2 usertől kaptam visszajelzést, hogy semmi gond + nálam is tökéletesen szuperál.... Na meg nagyon sok orosz user ezt használja. Ami a lényeg Apeelme féle CWM 6.0.2.8 Recovery-t használjatok, mielőtt felteszitek.... mert a script mindenképpen cserélni fogja erre.
-
bagkri01
őstag
válasz
Sir Riccio #4456 üzenetére
Az orosz rom telepítése után nekem megmaradt a cwm recovery, szegény hevizm-nek nem volt szerencséje, sajnos.
-
GazVezír
tag
válasz
Sir Riccio #4125 üzenetére
Annyira nem nyilvánvalóak szerintem. Momentán én minden olyan apró információmorzsának örülök, ami szélesítheti a perspektívámat adott témában, pont ezért érdekelt részletesebben a dolog. Igen, arról már sokszor volt szó, hogy a vállalati kommunikáció mint olyan komoly hiányt szenved Dzsajüék frontján, ami előtt én folyton értetlenül állok. Jó példa erre a szoftverfrissítés, amit ismét erős homály fed. A félreértések elkerülése végett én egy szóval sem veszekedtem vagy hasonló.
geri43: Volt már szó erről a ROMról korábban, bár azt nem tudom, hogy kinek volt innen konkrét tapasztalata vele. A Led Wakelock problémát orvosolták, ami nem engedte mélyalvásba a telefont. Itt szerintem arra gondolnak, hogy amikor a vörös színben jelez az értesítő led, akkor beragad az ahhoz tartozó folyamat. Ennek a fixálására többféle mód van. Play Store-ban van program, amivel meg lehet változtatni, hogy adott értesítésnél milyen színben világítson a led, illetve töltőre dugod, majd lehúzod, avagy újraindítod a telefont, továbbá nem engeded, ahogy adott százalék alá essen az akku töltöttsége, mert akkor is vörösen jelez a led. A Media Scanner probléma pedig úgy általában érinti a Jelly Beant telefontól függetlenül.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4120 üzenetére
Bocsánat, nem szerettem volna elfogult lenni. Élőben jó az ilyen témákat megbeszélni, mert szöveg mögé nehéz mimikát és hangsúlyt helyezni. Nem állt szándékomban általánosítani. A lényeg, hogy aki megkapja az új G3(N) telefonját, az ne kezdjen a GPS mókolásának addig, amíg le nem tesztelte, be nem kalibrálta etc.
Annak sajnos nem látom értelmét, hogy mások által szétszedett G3(N) telefonok képeit rakosgassuk be, mi szerint a GPS-t így a Wifi-t úgy lehet még hatékonyabbá tenni (vagy éppen tönkre...
). Talán először tesztelgessük és szokjuk a készüléket, aztán ha már kicsit beleástuk magunkat a G3(N)-be akkor jöhet a mókolgatás (amennyiben valamivel nem vagyunk elégedettek).
Képek minősége: Alap szoftverrel normális fényviszonyok mellett és a beállításokkal variálva (azaz neon világítású terráriumot NEM automata fény settings-vel lőjük...
) simán elfogadható az eredmény. Nem kell a végletekig belezoomolni egy 23-27"-os monitoron, amikor max egy A4-es méretben tolná ki a nyomtató. Aki pedig mobillal plakátfotókat készít, nos annak azt javaslom menjen orvoshoz.
9x13 és 10x15cm képekre a G3 messze elég. Érdekes, hogy nekem 4 (négy) kameraszoftver van fent és mindegyikkel más eredmény születik. Változó, hogy melyik mire "jobb".
Ne vitázzunk a témában tovább, bár tudom én robbantottam ki.
-
bagkri01
őstag
válasz
Az iphone-t is kínai kisfiúk rakják össze. Amúgy gondolkozz egy kicsit:
-Hogyan kezdte a HTC, az első darabok nem voltak a minőség és a szépség megtestesült mintái (tudom,hogy nem kínai)
-A huawei-t pár éve még senki sem ismerte.
-A ZTE pedig igen jó telefonokat tesz le az asztalra manapság.
A fejlődésnek kell néhány év, egy gyártó nem kerülhet a mélyből azonnal a csúcsra. -
GazVezír
tag
válasz
Megjegyeztél néhány érdekfeszítő gondolatot, amikre én bővebben is nyitott lennék. A kínai kisfiús hasonlattól eltekintve milyen konkrétumokat tudnál megfogalmazni általában a kínai telefongyártók minőségbiztosítási rendszereivel kapcsolatban? Miből gondolod, hogy ebbe a Dzajü is beletartozik? Továbbá hogy van ez a nincs egyforma ZTE Blade? Egyébként a kínai telefonokat sem érdemes elsősorban egy kalap alá venni. Én szeretném hinni, hogy vannak közöttük olyan gyártók, akik a hosszútávra terveznek, s a piac értékes szereplőjévé akarnak válni, ami ugye folyamatosan növekvő haszonnal kecsegtetne jó esetben.
-
bb71
őstag
válasz
-
szumoo@gmail
tag
válasz
Sir Riccio #3706 üzenetére
Háááát, kicsit körülnézve kb. az összes internetes panaszfal tele van samsung, nokia, apple és egyéb márkás, drága cuccokkal amikkel komoly minőségi gondok vannak, és hiába vették magyarországi hivatalos kereskedőtől, számlával, mégis kész kanosszajárás a garanciáztatásuk.
Ebből az irányból szemlélve a G3 féláron van egy azonos teljesítményű hangzatosabb márkanevű telóhoz képest, és pont ugyanakkora orosz rulett, hogy lesz-e rá gari vagy sem.
És talán három darabról tudunk ami meghibásodott. -
bb71
őstag
válasz
Sir Riccio #3704 üzenetére
Köszönöm.
Korrekció: megnéztem a Battery usage-ot és ott inkább 15-16% volt a gps használat alatti merülés.******************************
Azt nem értem, miért kell mókolnunk, hogy legyen egy jól használható gps a telefonon?
Van nekem egy Eten Glofiish X900 (szívetekre téve a kezeteket, őszintén ki hallott már erről a típusról?), amelyen bármiféle mókolás nélkül pikk-pakk megyekezek, és nem kell AGPS-t, meg EPO-t, meg anyám tyúkját állítgatni! Na persze, ebben egy SirfStar III-as gps chip van... amely annak idején a csúcskategória volt.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #3687 üzenetére
GPS Fixed.
Most már 1-2 perc alatt lel fixet és 40Feet kb. az accuracy kint. Az jó?
Majd holnap megnézzük énmegyekben, hogy mit csinál. -
GazVezír
tag
válasz
Sir Riccio #3683 üzenetére
Én nem próbáltam, de a Colibri képek alapján kezel már meglévő színprofilokat, így azokkal is lehet futni egy kört, bár biztos vagyok benne, hogy kijelzőt kalibrálni nem úgy kell megfelelően, hogy felrakom mindkét kijelző által használt ugyanazt a színprofilt, de ez neked is evidens. Jelentős eltérések mellett biztos valamivel közelebb lesznek egymáshoz megjelenésükben a színek. A kalibrálásba bele sem mennék, mert lövésem sincs hozzá. Nagyon régi Macbookom kijelzője fakóbb, kevésbé kontrasztos, inkább meleg színekben jelenít meg mindent, míg az IPS LG monitor hideg irányba viszi el a megjelenítést. Én az utóbbit sokkal jobban preferálom egyébként, szóval ízlés kérdése.
bb71: én is átugranék a hivatalos bétára, de ezt a deep sleep fiaskót ismerve inkább maradok a jelenlegi rendszernél, ami összességében megfelelően működik. Remélhetőleg már nem kell olyan sokat várni a hivatalos JB megérkezéséig, főleg, hogy még a G2S alatt is újabb rendszer fut.
-
GazVezír
tag
válasz
Sir Riccio #3677 üzenetére
Gondolom a kijelzőhöz rendelt tónusgörbe(?) úgy van beállítva, hogy jobban vagy korábban bebukjanak a világosabb színek, talán a kellő kontraszt elérése miatt. Legalábbis ha hasonló a tapasztalt jelenség, akkor valami ilyesmi lehet a magyarázat. Próbáltad már úgy nézni a képet, hogy visszavettél a kijelző fényerejéből? Egyáltalán az Android rendszer mekkora színmélységben dolgozik? 16bit, 24bit, 32bit? Gondolom akár ez a teljesítmény szabályozása szempontjából akár programonként is változhat. Egyébként meg annyi kijelző, annyi megjelenés :-). Szép fotók, hello Pécs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest