- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na gyerekek én körbenéztem, telefonálgattam, érdeklődtem. 2 lehetőségem van:
- 1. Veszek 1600Ftért 1db fehér színű Macally szilikon tokot. Itt a hármas csoamgból lehet csak 1et venni, ez az ára, csak fehér és átlátszó van raktáron.
-2. Beruházok egy SwitchEasy Rebel Touch tokra, viszont ez jóval több 5200Ft.
Kérdésem: Megéri-e szerintetek a +3600Ftot a Rebel? Nem akartam ennyit szánni rá, max 3k körül néztem, de ha azt mondjátok nagyon megéri... Mik az előnyei mik a hátrányai? Gondolom az olcsóbbik tok a karcokon kívül például egy leejtésnél semmit nem ér, a rebel ér valamit?
Minden tapasztalatot osszatok meg velem.Köszi
-
Nekem SwitchEasy Neo Touch tokom van, fehérben. Mostanában nem tudom, lehet-e kapni, de az biztos, hogy megérte az árát (5k fölött volt kicsivel), ugyanis:
- Több, különböző magasságból különböző talajra esést kibírt (volt aszfalt, parketta, padlószőnyeg), meg se látszik rajta és az iPodnak sincs semmi baja.
- Adnak hozzá két képernyőfóliát és két szilikonbugyit (az előbbi külön egy-kétezer szokott lenni).
- Meg pár apróságot, mint törlőkendőt, dokkhoz tartóelemet, valami jackdugószerűséget, a dokkcsatlakozóhoz gumidugót.Ha esetleg ez nem lenne, a SwitchEasy Rebel Touch elég közel áll ehhez.
-
Béló
aktív tag
Nekem is Belkin tokom van, semmit sem ér, pedig takaritom belül is
mikor betettem már volt rajta jópár hajszálkarc, mikor kivettem tisztitani már csupa karc let a hátulja, vhogy oldalt becsusznak a porszemcsék és még a tokon belül is képesek kárt okozni...Valakinek van vmilyen leirása hogy tudom ráműteni a 2.2.1 es "felszabaditott" 2nd gen. touchomra a 3.0-ás szintén "láncmentes" szoftvert, mert az összes leirás azzal indit hogy felszabaditás előtt már 3.0ás szoftnak kell lenni, ellenben nem tudom emgvenni a szoftvert mert bankkártya nélkül regisztráltam és nincs is netes bankkártyám
?
-
PierNight
aktív tag
nem kell rá!
youtubeon van rengetek tesztvideó hogy milyen jól bírja a kijelző az éles dolgokat
( szikével stb karcolgatják és semmi
)
más: 11kor levettem az ipodot a töltőről 16 órát volt fennt és azóta használom akisn még semmi nem ment le, szóval szerintem sikerült
köszönöm a tippet!
visszaállítottam rendszert hogy újra kalibráljam a wifit újra jó minden, pod érzékeli a gépet,gép a podot de mégsem indul semmi ipodon
add-hock megvolt, beállítottam a speciálisnál amit kell, elküld minden adatot az ipodnak ki is jelzi hogy van wifi de egyzerüen még mindig nem tudok netezni
ötlet???
-
gYaLo
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest