- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabormgp
senior tag
Tudom hogy,a topicban nem foglalkoztok ilyenekkel.De pls ajánljátok már a Touchot
http://alkupiac.hu/termekek/1220568_ipod-touch-4g-8gb
Télleg semmi baja.Nagyon vigyáztam rá!!Előre is köszi -
gabormgp
senior tag
http://alkupiac.hu/termekek/1220568_ipod-touch-4g-8gb
Nézzétek meg))
-
gabormgp
senior tag
válasz
DonKkosa #13565 üzenetére
Hát.annyira nem tudok sokat segíteni,de annyi ötletem van,hogy elsősorban vigyétek el szervízbe,vagy esetleg aksi mikor lett cserélve,vagy talán nem is volt?!.Ilyen problémák is keletkezhetnek.De Ez csak az én véleményem,annyira nem értek hozzá.Bocsi.Örülök,ha segíthettem.
-
gabormgp
senior tag
Valaki tud iosra pou level hacket?
-
gabormgp
senior tag
Mi ez a VNP?
-
gabormgp
senior tag
Miez a VNP?
-
gabormgp
senior tag
Szerintetek mi lehet a probláma ,ha imassega-ba (üzenetbe) akarok irni egy személynek,És annál a személynél ,amikor kiválasztom hogy kinek akarom,ott kiválasztom és pirossal ott van egy !-jel.És más embereknél meg rendesen kék,és nekik el is küldi.De aki nekem piros és !.jelet ír,ő se bír nekem irni.Milehet a problem?Előre is köszöntöm :-O
-
gabormgp
senior tag
válasz
darkminecraf #13518 üzenetére
Nekem meg egy Ipod touch 4g 8gb és nekem is laggol néha,max az elején a Subway Surfers.
Üdv:Gábor -
gabormgp
senior tag
Azt szeretném kérdezni ,hogy app store-ba vannak ügye fizetős alkalmazások,és hogyha megakarom venni,ügye kéri a bankszámlaszámot,és csak azt szeretném kérdezni hogy ebbe semmi turpisság nincs?Meg hogy ügye amerikai pénzbe lehet megvenni,és hogyha én HUF-ba veszem,nem lesz az hogy a dupláját veszik le?Előre is köszönöm
-
gabormgp
senior tag
válasz
kissdani22 #13459 üzenetére
Bocsi,de nemtudok segíteni
-
gabormgp
senior tag
Mivan akkor ha egy touch 4g-n próbál frissíten az ios6.0.1-re.És azt írja hogya hiba,de azt nem írja hogy mi a baj
-
gabormgp
senior tag
Szerintetek az baj ha USA-ba veszek iphone 5-öt?? mer nemtudom hogy ezekeket kilehetne-e függetleníteni,Mert T-mobile-os olyan nincsen pedig nekem az kéne.Mer van At/T, meg Verzion Wireless.Szerintetek??
-
gabormgp
senior tag
honna lehet tudni h az ipod touch jaleibrekelt-e vagy nem???mer vissza akarom rakni az ios 5.1.1-et,mer most raktam rá az ios6-ot,de nem egy nagy cucc az ios 6..
-
gabormgp
senior tag
Ti már ejtettétek el a touchotokat?Meg tudtok valami jó játékot??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest