- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
bartucc #13666 üzenetére
Nekem alapbol nem tetszik a WP, ugyhogy eszembe nem jutna azt venni, csak megemlitettem.
Touch alapvetöen jo kis cucc szerintem. Mindenkeppen erdemes körülnezni a hasznaltak között, elegge lementek az arak es idönkent ki lehet fogni egy-egy jo vetelt. (Mondjuk az uj mellett szol a garancia..)Fülesnek itt kerdezz utana, sok a hozzaertö, biztosan tudnak valami jot ajanlani, akar adott stilusu zenehez
-
dani3l
őstag
válasz
bartucc #13660 üzenetére
Zune HD-t nezd meg esetleg, sokan azt mondjak, hogy jobb a hangminösege, mint a Touchnak (mondjuk sokan dicserik is a Touchot, ugyhogy lehet siman csak Apple haterek..).
Fülesböl nem tudom, milyen arkategoriaban gondolkodsz, de mindenkepp kerdezz utana a füles topikban - ha meg nem tetted meg. Olcsobb kategoriaban Sennheisert semmikeppen. Esetleg Shure, Brainwavz, stb.
Apple uj EarPods fülese meglepöen jol szol szerintem, kezdem is elhinni, hogy tenyleg sokaig fejlesztettek. Kialakitasahoz kepest egesz jok a melyei is. Mindenesetre ha nem valami Apple cucchoz kapod, akkor külön szerintem ne adj penzt erte, akkor mar valami normalisabbat. Mondjuk annak jo lehet, aki nem szereti az IEM füleseket, mert valahol azok, meg a simak között van, egesz kenyelmes. -
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc #13660 üzenetére
Én pont fordítva tudtam
Mindegy, ha van füleses topic ott biztos tudnak segíteni
Nekem volt egy sennheiser CX300-asom...imádtam.Egy baja volt, nem sokat bírt a kábelje...egy 12ezres fülesnek
Jó mondjuk be volt gyűrve a kabátba, télen használtam motorozáshoz, tuti nem segített neki.
-
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc #13658 üzenetére
Szerintem a 4G-k használtan mostanság nagyon jó árban vannak
3G-t nem érdemes nagyon venni, nem azért mert rossz (nekem is van egy, és a legtöbb app fut rajta) de árban nem sokkal olcsóbb mint a 4G.
Én egy használt 4G-t vennék, legutóbb 26ért ment el egy 9hónapos darab vaterán...igaz 8gb-s volt.
Fülesből, ha minőségit akarsz venni akkor Sennheiser vagy AKG.Ha több tuctuc zenét hallgat a lányzó akkor AKG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged