Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
bartucc
üzenetére
Nekem alapbol nem tetszik a WP, ugyhogy eszembe nem jutna azt venni, csak megemlitettem.

Touch alapvetöen jo kis cucc szerintem. Mindenkeppen erdemes körülnezni a hasznaltak között, elegge lementek az arak es idönkent ki lehet fogni egy-egy jo vetelt. (Mondjuk az uj mellett szol a garancia..)Fülesnek itt kerdezz utana, sok a hozzaertö, biztosan tudnak valami jot ajanlani, akar adott stilusu zenehez

-
dani3l
őstag
válasz
bartucc
üzenetére
Zune HD-t nezd meg esetleg, sokan azt mondjak, hogy jobb a hangminösege, mint a Touchnak (mondjuk sokan dicserik is a Touchot, ugyhogy lehet siman csak Apple haterek..).
Fülesböl nem tudom, milyen arkategoriaban gondolkodsz, de mindenkepp kerdezz utana a füles topikban - ha meg nem tetted meg. Olcsobb kategoriaban Sennheisert semmikeppen. Esetleg Shure, Brainwavz, stb.
Apple uj EarPods fülese meglepöen jol szol szerintem, kezdem is elhinni, hogy tenyleg sokaig fejlesztettek. Kialakitasahoz kepest egesz jok a melyei is. Mindenesetre ha nem valami Apple cucchoz kapod, akkor külön szerintem ne adj penzt erte, akkor mar valami normalisabbat. Mondjuk annak jo lehet, aki nem szereti az IEM füleseket, mert valahol azok, meg a simak között van, egesz kenyelmes. -
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc
üzenetére
Én pont fordítva tudtam
Mindegy, ha van füleses topic ott biztos tudnak segíteni
Nekem volt egy sennheiser CX300-asom...imádtam.Egy baja volt, nem sokat bírt a kábelje...egy 12ezres fülesnek 
Jó mondjuk be volt gyűrve a kabátba, télen használtam motorozáshoz, tuti nem segített neki.
-
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc
üzenetére
Szerintem a 4G-k használtan mostanság nagyon jó árban vannak
3G-t nem érdemes nagyon venni, nem azért mert rossz (nekem is van egy, és a legtöbb app fut rajta) de árban nem sokkal olcsóbb mint a 4G.Én egy használt 4G-t vennék, legutóbb 26ért ment el egy 9hónapos darab vaterán...igaz 8gb-s volt.
Fülesből, ha minőségit akarsz venni akkor Sennheiser vagy AKG.Ha több tuctuc zenét hallgat a lányzó akkor AKG.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mindegy, ha van füleses topic ott biztos tudnak segíteni