Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
válasz
Zozzer888 #13740 üzenetére
VÁó 4 es ért 20k az nagyon jó ár tényleg. Akkor rosszul tájékozódtam. Köszi...ez tényleg elgondolkodtató. És nekem a 8 Gb elég lenne.
És akkor beszéljünk a hardver részéről és hagyjuk még a 4 es generációt.
Internally, the 32 GB of 64 GB iPod touch 3rd Gen models have more in common with the iPhone 3GS with advertised "50% faster performance" -- courtesy of the same 800 MHz Samsung ARM processor that powers the iPhone 3GS -- and OpenGL ES 2.0 support for superior graphics performance as well as 256 MB of RAM. The 8 GB model released at the same time, on the other hand, uses the same 533 MHz Samsung ARM as the iPod touch 2nd Gen models and has only 128 MB of RAM.
Most ha jól értem különbség van teljesítményben a 3G os 8Gb és a 32 Gb között. SŐT az utolsó mondat szerint egy 2G és 3G 8 gigás között nincs is nagy hardvere különbség. Lehet, hogy érdemes lenne 4G 8gb keresnem.....
-
TAKÍÍ
tag
válasz
Zozzer888 #13738 üzenetére
Igen azt én is látom!
De tegyük fel tudok venni 10k környékén egy második generációsat
15-20k között egy harmadik generációsat és 25-30k között egy negyedik generációsat...Na most én elhiszem a 4 et kellene érdemes megvenni, meg végül is tényleg nem olyan sok. De mégis háromszor annyi.
Arra lennék kíváncsi, hogy azon kívül, hogy a jobbat lenne érdemes mindig megvenni.
Milyen szoftveres problémákkal szembesülnék egy régebbi modellnél??
Vagy melyiknek mik a típushibai? Pl..ne vegyél második ment mert annak a kijelzője idővel, mindig tönkremegy. Vagy valami hasonló...jó tanácsok
-
vendingo
veterán
válasz
Zozzer888 #13718 üzenetére
Baromira nem értem. Honnan hova hogyan importáljak?
Nekem nem akar működni...
Úgy tudok rá zenét rakni, hogy fogom a mappát és ráhúzom az ipod-ra.
Ha ettől bonyolultabb akkor hagyom a fenébe..Nem értem ezt az apple-t. Nem az lenne a lényege egy MP3 lejátszónak, hogy az ember zenét tegyen rá és meghallgassa róla mindenféle egyéb hókuszpókusz nélkül?
Nem, az epülnek ezt is meg kell bonyolítania, mert ők megtehetik, meg ez így trendi...Esküszöm a 2 filléres Dimarsion mp3 lejátszom jobb bármelyik ájpodnál...
-
bartucc
addikt
válasz
Zozzer888 #13659 üzenetére
Tud hegedülni, zongorázni, és néha még klasszikus is bejátszik, sok 60-70-es éveken kívül. Meg persze minden más, ami bejön neki, de alapvetően szerintem kiegyensúlyozottság lesz a lényeg. Füles topicban majd utánakérdezek alaposan, mostanában egész jó, kevésbé ismert fülesek is vannak, AKG és Sennheiser alatt árban. (főleg utóbbi nagyon a mélyhangra megy rá, ami nem lenne rossz, csak a zenei ízlés miatt most hátrány)
-
dani3l
őstag
válasz
Zozzer888 #13647 üzenetére
Hogyne lehetne?
Elsö perctöl kezdve ahogy kivettem a dobozbol rajta van egy invisible shield a hatuljan es egy darab karc nincsen rajta a mai napig, pedig mar böven elmult egy eves..
Edi77: Ujonnan en mar semmikepp nem vennek 4-es Touchot, csak a szopas van vele az iOS 6 ota, es ezt mar többektöl olvastam, hogy panaszkodtak ra. Szoval ha teheted es mindenkeppen Touch kell, akkor en inkabb az 5-öt nezegetnem, ha szerencsed van abbol meg hasznaltan is ki tudsz fogni nagyon jo aron par honaposat es szep allapotut, mivel annak mar nem polirozott a hatulja igy nem olyan kenyes.
De ha mindenkepp a 4-es mellett döntessz, a 8 gigast nem nagyon ajanlom, fölcsusszan par jatek meg app, aztan mar a fele el is fogyott, edeskeves az a 8 giga szerintem, minimum egy 16, de inkabb a 32.
Hasznaltan viszont tenyleg jo aron mennek mostmar a 4-esek, ezert is nem akarom lecserelni 5-re egyelöre, meg a hibai ellenere sem, bö egy eve vettem 80k-ert, most jo ha 35-öt meger.. -
Edi77
őstag
válasz
Zozzer888 #13639 üzenetére
a Galaxy 2őt eddig is kíméltem, de most tönkrement az mp3 lejátszóm...és hát, azért én is régóta kacsintgatok az Apple felé... egyszer elcsábulnék... tudom, jobb lenne egy 4s-t vanni, de hát, sajnos, nem megy most... így legalább belekóstolnék az Iphone világába is kicsit. Nézegettem a 3G-t is, de az már télleg elavult...
-
Edi77
őstag
válasz
Zozzer888 #13637 üzenetére
Nem szeretem a használt dolgokat
Valahogy, akkor jó, ha én vagyok az első tulaj.
Elsősorban zenehallgatásra és fénykép tárolására szeretném, nem vagyok se film-, se video rajongó, SGS2-mön sem használom ki ezeket a funkciókat.
Néztem az 5ös árát.... nagyon borsos, és nincs is 8 gigásban, nekem az meg bőven elég, pl futáshoz, biciklizéshez.
De ha nem frissítem a 4-es szoftot a 6-ra , akkor tán enm olyan lassú :-)
-
zekk007
aktív tag
válasz
Zozzer888 #13622 üzenetére
Hát igen de nincs erre valami fix???Mondjuk tényleg megszokható csak zavaró.... Én nem tudom de ez a
IOS 6.1.3 nagyon zavaróan lassú néhol egészen elgondolkozik..Szerintem ha jön újabb arra már nem fogom frissíteni... Legjobb lenne visszatenni az 5.valahányast az hasított rajta! -
zekk007
aktív tag
válasz
Zozzer888 #13619 üzenetére
Jah hogy fecskendővel...
Már azt hittem hogy meg is kell gyújtani...
Szuper mind1 más....
A másik problémám az akku ami végül is nem probléma mert bírja csak a kijelzés egy kicsit cifra...Ha csak netezek akkor jó de ha pl Skype vagy játék van az akku rohamosan lecsökken van amikor ki is írja 20% alatti majd félrerakom 1 percre megint bekapcs és újra félig van az akku...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest