Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
spyduck #13781 üzenetére
Szia
Attól függ mire kell és hol használná, meg mije van neki mellé.
Autóban használná zenére, olyan rendszerrel amire rádugva kezeli az ipod adatbázisát? - ipod Classic
Autóban használná zenére, de úgy , hogy az ipodról kéne keresgélnie a zenéket stb? - 32/64gb iTouch
Futni vinné? - Shuffle
Van okostelefonja csak zenére kell? - Classic
6210-es Nokiája van és erről netezne, emailozna? - iTouch -
Zozzer888
addikt
Hát én azt látom, hogy a 4esből a 8gb-set 20 fölött már sokszor neccesen viszik el. Én is ezért tartottam meg inkább a 3G 32gb-t a szinfon mellett. (Zenét hallgatni jó lesz).
Nincs nagyon típushiba, legalábbis én nem tudok róla. Szerintem ez a bkv-s app megy rajta rendesen,de ez csak tipp. Nekem az 5.1-es fw-vel a 3Gn úgy nézem megy. (Illetve elindul, valami adatokat konvertál most (nem szoktam használni))
-
Zozzer888
addikt
válasz
vendingo #13720 üzenetére
Az iTunes könyvtárába kell behúzni
És onnan megadni az ipodnak hogy te mit szeretnél szinkronizálni.Amúgy van más progi is hozzá, nem kell az iTunest használni. Van valami SharePod is, azzal úgy lehet használni mint egy "normál" mp3 lejátszót.
Azért erőltetik az iTunest, mert így tudsz zenét venni könnyen.És ha már úgyis veszed a zenét, így olcsóbb mint CD boltba
-
Zozzer888
addikt
válasz
vendingo #13715 üzenetére
Ha mákja van az eladónak akkor 20-25 között kap érte. Én is azért nem hirdettem meg a 3G touchomat, mert adnának érte 15-20ezret (sőt, már annyit se)...annyit nekem is megér
Mikor beimportálod a számokat itunesba, akkor jelöld ki őket, jobbklikk get info, és írd be az album címét, előadót stb.
Az előadókat tudja keverni, ennél az a megoldás hogy albumra keresel rá.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mr.Pear #13687 üzenetére
Szia!
Ha 8gb-s modellről van szó , akkor ott vigyázni kell,mert a 8gb 2G és a 8gb 3G ugyanaz! 3Gből csak a két nagyobbat szabad venni.Amúgy ha feltudsz rá rakni valami appot ami kiírja a készülék típusát az is megoldás.
(Akkus-memo felszabadítós appokban találkoztam ilyennel, battery doki, stb) -
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
itouchfan #13680 üzenetére
Akkor feloldja, ha elindítod a szinkronizációt, elméletileg
De keress rá a használatiban
-
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc #13660 üzenetére
Én pont fordítva tudtam
Mindegy, ha van füleses topic ott biztos tudnak segíteni
Nekem volt egy sennheiser CX300-asom...imádtam.Egy baja volt, nem sokat bírt a kábelje...egy 12ezres fülesnek
Jó mondjuk be volt gyűrve a kabátba, télen használtam motorozáshoz, tuti nem segített neki.
-
Zozzer888
addikt
válasz
bartucc #13658 üzenetére
Szerintem a 4G-k használtan mostanság nagyon jó árban vannak
3G-t nem érdemes nagyon venni, nem azért mert rossz (nekem is van egy, és a legtöbb app fut rajta) de árban nem sokkal olcsóbb mint a 4G.
Én egy használt 4G-t vennék, legutóbb 26ért ment el egy 9hónapos darab vaterán...igaz 8gb-s volt.
Fülesből, ha minőségit akarsz venni akkor Sennheiser vagy AKG.Ha több tuctuc zenét hallgat a lányzó akkor AKG.
-
Zozzer888
addikt
válasz
radicsraduly #13656 üzenetére
Mármint 8ezer ft egy olyan cuccért,amin tudsz emailozni, netezni és még 32gb zene is felfér rá?Szerintem többért is elmenne az vaterán főleg, persze te tudod
de ez iszonyat jó ár!
(bezzeg mikor én kerestem nem volt ilyen vétel...)
-
Zozzer888
addikt
A 4es szofton meg már nem fut semmi.Csak zenére meg nincs értelme táccsot venni szerintem,főleg ha galaxy 2-d van mellette.
Persze én nem akarlak lebeszélni róla,csak mondom
Én "anno" N95 mellé vettem a táccsot (2éve) hogy megnézzem tetszene-e egy szifon...bejött
Jött a szifon is.De ugye az N95 mellé azért volt értelme vastagon
-
Zozzer888
addikt
Újonnan most tuti nem vennék 4est.Használtan igen,mer nem rég 26ért ment el egy fehér 4, 26ért...annyit megér
Viszont már lassan kiöregszik, itt panaszkodnak rá hogy lassú már az új szofttal.
(Nekem 3-as táccsom van)Az 5ös táccs tuti támogatva lesz jó ideig, mellesleg a 32gb-s verzát már be lehet szerezni 65körül.
Elméletileg nem kell semmi xtra driver.
szerintem a tuti döntés az az, ha olcsón beszerzel egy 4-et
Amúgy mire kell?
szerk.
lcsón=használtan
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Van egy 3G-s touchom (32gb) és most 4.1-es JBzet rendszer van rajta.Szeretném frissíteni 5.1-re,de a JB nem fontos...ha rádugom iTunes-ra és frissítem,akkor megoldja?Vagy a JB miatt van valami trükk?Ha később igény lenne rá, még JBzhető,nem?
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Már 2éve használok egy ipod touchot (ami amúgy nyáron lesz 3éves), 3.generációs, 32gb-s.Kijelzője fóliázva volt (van is), a hátlapja karcos, home gombja viszont hibátlanul működik.Füles, és adatkábel nélkül mennyit érhet?
(Doboza, töltője van, csak az adatkábel kontakthibás, a füles pedig eléggé el van használódva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest