- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Hat, nem tudom, a fenykepek mennyire fontosak, de edzeshez ajanlom az uj Nanot, en most vettem egyet es baromi jo..
Mondjuk ujonnan annak is necces az ara, annyiert mar Touchot kapni, de ebböl szinten ki lehet fogni hasznaltan jo allapotut jo aron (nekem pl uj arhoz kepest majdnem felaron sikerült talalnom egy 3 honapos full karcmentest..).
-
Zozzer888
addikt
A 4es szofton meg már nem fut semmi.Csak zenére meg nincs értelme táccsot venni szerintem,főleg ha galaxy 2-d van mellette.
Persze én nem akarlak lebeszélni róla,csak mondom
Én "anno" N95 mellé vettem a táccsot (2éve) hogy megnézzem tetszene-e egy szifon...bejött
Jött a szifon is.De ugye az N95 mellé azért volt értelme vastagon
-
Zozzer888
addikt
Újonnan most tuti nem vennék 4est.Használtan igen,mer nem rég 26ért ment el egy fehér 4, 26ért...annyit megér
Viszont már lassan kiöregszik, itt panaszkodnak rá hogy lassú már az új szofttal.
(Nekem 3-as táccsom van)Az 5ös táccs tuti támogatva lesz jó ideig, mellesleg a 32gb-s verzát már be lehet szerezni 65körül.
Elméletileg nem kell semmi xtra driver.
szerintem a tuti döntés az az, ha olcsón beszerzel egy 4-et
Amúgy mire kell?
szerk.
lcsón=használtan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged