- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #10747 üzenetére
A Xilisoft továbbra is működik, csak új gépet telepítettem, és nem találtam "megfelelő" Xilisoftot, ezért kerestem mást
Egyébként felirathoz milyen beállítást használsz? (egy filmnél vagy sorozatnál)
Nekem a következőt sikerült összehozni:Transp.:0
Font: Times New Roman
Color: White
Size: 35
Style: Bold
Line: 0Ez a sötétebb filmeknél rendben van, de a fehéret sárgára cserélem, ha olyan az adott video, mert nem látszik a fehér felirat a világos részeken.
Mondjuk a Times New Roman helyett valami mást szivesebben használnék, csak nem találtam jobbat. -
válasz
PredatorNo1 #10691 üzenetére
Ja felment de nekem 10ezer lesz
Amugy gynge a 4g akuja nem bir sokat :/
-
Revoltek
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10663 üzenetére
Egér nélkül nehéz lesz, de még WoW-ozni is. Van mellé egy Razer Lachesis-em és egy Razer destructor padom
A DoTA már elavult... League of Legends for president!
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10647 üzenetére
igen tulajdonképen igaz mer erősebb? de mi az hogy töredékét tudja?
a hangszóróval tud többet a 3G
az hogy a hardver erősebb (200mhz-vel és 128rammal) az nem plussz funkcionalitás
és szerintem csak nagyobb játékoknál volt érezhető -
válasz
PredatorNo1 #10644 üzenetére
Most ezzel mit akarsz mondani? hogy a fülhallgatók, mint olyanok, halláskárosodást okozhatnak? mert ha igen, akkor bizonyos helyzetekben helyes az állításod. Ha azt akarod mondani, hogy ez a darab veszélyesebb, mint a többi, akkor szólok, hogy tévúton jársz. Ennek semmivel sem nagyobb az érzékenysége, mint a többi fülesnek.
Amúgy ez a 90-100db csak csúcs hangnyomás, az rms a számtól függően 6-15db-lel alacsonyabb.
De ha szándékosan szinusz jelet hallgatsz rajta teljes hangerőn, akkor természetesen károsodhat a hallásod.
-
válasz
PredatorNo1 #10627 üzenetére
A tesztben nem precízen szerepel, hogy a füles érzékenysége 1 Volton 124dB SPL. Ezt az 1V teljesítményt azonban egyetlen lejátszó sem tudja még megközelíteni sem. Tehát sosem fogsz belőle 124dB-t hallani, csak 90-100dB között.
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10631 üzenetére
3 méteres körzetben nem kell zenét hallgatni, mert az ott lévőknek, ahogy hallgatja, az már hangos. Minden nap találkozok ilyennel, csak azt nem tudom, hogy pár év múlva mivel kell hozzá beszélni.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10631 üzenetére
vágom az 1 külön faja a földnek sajnos nem védett.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10627 üzenetére
PF nem kell maxon hallgatni....
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10624 üzenetére
a legjobbakat hozzá
most vettem meg ha minden igaz egy 4GB.s második generációs nanot szép megkímélt állapotban lévőt dobozzal tartozékokkal és egy eredeti bő tokkal kék színben. már várom hogy átvehessem ajándékba lesz.
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10594 üzenetére
Ha működne a VLC, akkor nem problémáznék...
Csak Normal 3G-3GS-re van -
válasz
PredatorNo1 #10594 üzenetére
Hali
A VLC player milyen formatumokat jatszik le? Ac3 hang kodekos filmet lejastzik? -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10576 üzenetére
Természetesen minden filmem aviban van. De ha megyek valahova egyszerűbb lenne csak behúzni iPodra az avit.
Jelenleg 2x annyi idő lekonvertálni mint megnézni egy filmet. FAIL -
Revoltek
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10577 üzenetére
Jól megcsinálták, hogy nem lehet letölteni USA accounttal...
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10574 üzenetére
Az összes videó lejátszó proginak 3G-3GS kell.
Azok viszik a HD-is ,de nekem arra nincs szükségem és ne mondja már senki,hogy egy 640x480as videóval nem bírkózik meg a 2g.
Szóval annyi lenne a lényeg,hogy vidit akarok nézni, konvertálás nélkül,mert ez a gép épp arra elég,hogy zinternetiában mászkáljak vele. -
dAnky
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10570 üzenetére
De még mekkora szerencsés vagyok meglett a vizsgám!
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10547 üzenetére
„- A kijelzője feltűnő különbség, néha így egy hónap után is csak megállok és csodálom milyen részletes.''
Ezzel én is így vagyok.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10556 üzenetére
G1 NANO-ba samsung memória volt mind a 4 GB
-
Gordiann
őstag
válasz
Köszi a kifejtést!
A hangszóró valóban nem a legjobb jelenleg.
rajloo: SBSettings nem jött be neked se? (fényerő, lock megoldásaként)
-
rakloo
aktív tag
válasz
Egyenlőre nincs sok siker, még ott járok hogy pótakku, tehát külső,de mivel pont a mérete miatt szerettem bele, így lehet felejtős az is .
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10538 üzenetére
ezen én is csak fogtam a fejem de mondom nem szólok be DR.Stainless
-
válasz
PredatorNo1 #10531 üzenetére
Köszi!
Akkor a backoffot kipróbálom -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10519 üzenetére
Nyugalom van. 3.-án már működni fog az Almi szerint.
Mellesleg én is elaludtam, mert nem hittem el, hogy nem ébreszt -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10519 üzenetére
én is beállítottam az ébresztőt 11 re nem jelzett ezért most keltem
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10498 üzenetére
Az a jó még benne, hogy amikor nézed szépen néz ki, de mikor fényképezel és utána megnézed a szoftver szerintem direkt lerontja.
Az 5G-ben max. 2 MP-es kamera lesz.Amúgy nem tudom, hogy mit izél az Apple, mikor a kis lejátszójuk annyiba kerül, mint egy jobb telefon és még így is veszik. Féltik a kis pénzüket, hogy nehogy kevesebb legyen a bevétel 1 centtel se.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10507 üzenetére
én ilyet vettem apukámnak a g5 ös iPodjához faszán működik minőségi darab.
Tunecast -
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #10498 üzenetére
Hát az már nagyon fullos lenne tényleg.
De hagyni kell valamit a 6-osba is...
Mikor jön az 5G?
-
szilchi
őstag
válasz
PredatorNo1 #10482 üzenetére
Hi.Vaterán vettem,26.000 volt futárral együtt.Használt,szilikon tokkal,kábellel,headsettel.
-
Grind
tag
válasz
PredatorNo1 #10437 üzenetére
Tőlem nem kérdezi meg :S csak látod mikor szinkronizálja, hogy remove és ki írja a játékod nevét és mindet letörli :S
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #10425 üzenetére
majd küldd el az utálom az itunest fanclub linkjét
csatlakozok.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10424 üzenetére
Beadtam neki valami google-ből kiszedett postcode-t aminek köze nem volt az ipodban írt londoni-hoz!
Akárhogy is, csinálok egy utálom az itunes-t fanclubot....
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10419 üzenetére
Ha beállítod a USA-t, akkor a címet is meg kell változtatni. Hát nem tudom, ez van, talán azért tartom természetesnek, mert tudom, hogy nem tudok ellene tenni és elfogadom.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10416 üzenetére
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10416 üzenetére
Ott a Gmail és csinálsz egy címet. Nekem van egy kis füzetem, ahol le van írva az oldal címe, nevem, jelszavam. Én is Magyarországgal regisztráltam.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10414 üzenetére
ennyire nem lehetsz **** ÖCSÉM reggel be másik mailcimmel akkor AZ UK.s oldalra vagy az USA verzóra. topp
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10411 üzenetére
regizned kell amcsi storera
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #10407 üzenetére
Hol van ilyen akció? Mire érvényes?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10407 üzenetére
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10353 üzenetére
hát passzolok.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10350 üzenetére
a repülő mód tudtommal épp h kilövi a wifit...
ha kell a net akkor rendesen beállitások per wifi kapcsolódás és miután felcsatlakoztál megjegyzi ha volt jelszó stb... és ha legközelebb arra jársz és csak bekapcsolod pl sbs. ből a wifit akkor automatán felcsatlakozik. (pl otthon, egyetelen a város 1 es pontjain ) ahol eddig felcsatlakoztál azt megjegyzi -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10342 üzenetére
Na végre sikerült, leszedtem mindent Apple cuccot, az usb drivert is töröltem, plusz a registryt is, és leszedtem egy vírusírtót amit azelőtt raktam fel, hogy elb@szódott volna.
Aztán vissza az itunes így jó lett, ha csak simán leszedtem az Apple cuccokat az nem segített, be kellett mennem az eszközkezelőbe és onnan törölnöm az Apple UsB device drivert.
Üdv -
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #10338 üzenetére
Rakd fel az itunest újra, de ne csak az itunest töröld, le hanem az összes apple dolgot, és tána indítsd újra a gépet és csak utána rakd fel újra.
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #10333 üzenetére
Windows reinstall.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10332 üzenetére
Nem hozott eredményt az újratelepítés, viszont másik gépen egyből látja az itunes...
Ötlet valakinek?ÜDv
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #10330 üzenetére
Hy
Az nem ihhném hogy segíteni fog. Mint írtam csinálj inkább egy restore-t. Esetleg elötte még másik gépen próbáld ki. -
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #10327 üzenetére
Hy
Érdekes, próbáld újraindítani a gépet, ugyanabba az USB-be dugd ahol eddig is volt.
Pontosan nem tudom hogy kell kiszedni, de két gomb van, ezek valamilyen kombinációja... Próbáld csak a powert hosszan, illetve ugyanúgy ahogy betetted.Ha ezután se jó akkor tolj neki egy restore-t DFU módból.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10324 üzenetére
Ebből indulok ki. Sajnos itthon nagyon rápakolnak az árakra...
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10322 üzenetére
48 e - ért van az APPLE-nél! 4gen
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10320 üzenetére
Megtaláltam köszönöm a * nagy segítséget. Akkor nem éri meg megvásárolni a 3gen 8gb változatát -
-
csedaviasd
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #10310 üzenetére
Erre én is gondoltam..Csak akkor azt nem értem ,hogy a többit miért másolta be.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10301 üzenetére
kizárt dolog!
full easy t rendeltem igazából nagyjából pormentes környezet kell előtte ablakmosóval lezsírtalanítod egy tiszta rongyot vagy jobb minőségű zsepit vagy wc papírt bekészítesz alá és tényleg nagyjából finoman elsimítod h a nagyobb bubik kijöjjenek majd 24 órát hagyod állni (de 12 min) én ottbasztam el h nagyon rányomtam és szinte legyilkoltam a bubuk meg amúgy is felszívódnak rajta bár én most csak elsőt teszek fel a hátsó fasza lett -
Revoltek
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10288 üzenetére
Hali!
Pontos adatokat nem tudok erről a Gorilla Glass-ról. Arról sem találtam információt, hogy milyen eljárással készül, de találtam egy linket amin leírnak róla pár dolgot. Állítólag csináltak egy tesztet egy Galaxy Tab-el: Gázpisztollyal lőttek rá és az üveg azt is kibírta.Update: Megvan a termék webcíme.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10244 üzenetére
kíváncsi leszek hogy sikerül feltenned és a sarkos részeket ráapplikálni a sarkokra stb...
csak ügyesen
-
Brenyo
tag
válasz
PredatorNo1 #10208 üzenetére
Én inkább az InvisibleShieldet ajánlom , mert a toktól nagyobb lesz , csúnyább és az is összekarcolja , az IS pedig teljes karcvédelmet biztosít , hihetetlenül strapabíró és nem is látszik , hogy rajta van.
[link] -
válasz
PredatorNo1 #10197 üzenetére
Hallottál már az OSI rétegekről (hálózatok)?
1. réteg: Physical
2. réteg: Data link
3. réteg: Network
4. réteg: Transport
5. réteg: Session
6. réteg: Presentation
7. réteg: ApplicationNa ennek a modellnek a kiterjesztése a 8. réteg: a felhasználó.
Más szóval ez most egyedül a te hibád volt.
-
válasz
PredatorNo1 #10195 üzenetére
Ez layer 8 hiba.
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10193 üzenetére
Az alminak van kitéve hivatalosan, megkeresem majd, ha érdekel.
Én is azt néztem,hogy 1A-el tölt, de akkor igen hamar fel lenne töltve az a ~3,5Whs akku. -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10189 üzenetére
USB-ről az elején 200mA-el 80%-ig megy a gyorstöltés, majd folyamatosan csökken pár 10mA-re az utolsó 20%-ban.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #10189 üzenetére
Electrical 5 volt DC
Max. voltage 5 volts
Max. current 500-900 mA @ 5 V (depending on version)
Amúgy ez a képernyő meghülyülős dolog szériahibának néz ki? Remélem az enyémen nem lesz. -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10182 üzenetére
Még valami. Kb 3óra feltölteni gépen ugyebár. Akkor az kb 1W óránként.
A tied kifejezetten gyorstöltő azzal az 5W-al. Szerintem az zavar be neki. -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10181 üzenetére
Hello
Nekem a szifon féle hálózati van, ha rádugom akkor nekem is meghülyül a kijelző.
Akkor nem ajánlatos használni,de amúgy semmi kárt nem csinál benne, nyugi. -
sagesz93
addikt
válasz
PredatorNo1 #10182 üzenetére
nekem meg olyan hogy ha a laptopra van rádugva, akkor ha oldalt hozzáérek "érezni az áramot
"
nemtom ez rosszat jelent-e, érdekes mindenesetre.
De nem hülyül meg a teló.
Volt már ilyesmiről szó régen. -
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #10181 üzenetére
Utángyártott dokkolóknál hajlamos ilyeneket csinálni a touch...
-
zenész88
tag
válasz
PredatorNo1 #10161 üzenetére
nem megy fel, egy téma sem. valamit fel telepít , de semmi.
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10141 üzenetére
Addig nem látom értelmét 5.1-nek míg CRT van a nappaliban .
Majd ha sor kerül egy projektorra és/vagy egy LED TV-re, akkor esetleg .
Ma eladtam az 5800-t. A helyére telefonvásárlás attól számítva,hogy lenyomtam a kilincset a GSM ajtaján 1 perc 40 másodperc volt . Gyors vagyok ? : -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10144 üzenetére
Amúgy most ilyen tokom van
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10131 üzenetére
Egész nyáron azon vaciláltam,hogy milyet építsek. Aztán közbejött egy váratlan lehetőség, le is csaptam rá
@ Don't Panic
Teszt céljából vettem még szeptemberben (év elején) egy agybadugós "filipsz"-et 3ezerért.
Problémám nincs vele, kifejezetten meg vagyok vele elégedve.
Ismimnek volt 4g-s Shuffle, volt "szerencsém" kipróbálni a fülest. Hááát.Most pedig adom el az 5800-t meg a "taccsot" és jön a 4g! Hozzá VGA kábel, amit talán a jézuska hoz, és akkor fogom tudni használni a monitoromat, meg a suliban szinte minden nap van projektor valamelyik órán...
Azért nem rossz projektoron játszani :'D
De ez már nagyon off.
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10126 üzenetére
Ezért áldom a napot,hogy megvettem az LG-FA163-at
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10126 üzenetére
lol
#10125) XP NINJA PASSZOLOK
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10124 üzenetére
Hehe kiszedtem a panelt úgy dugtam rá az ipodot így tökéletes, nyilván akkor inkább csak formában nem passzol bele, ill. ha tok nélkül belerakom akkor kisebb nyomásra megszólal, kicsit meg kell faragnom ezt a dokkolót :S
Üdv
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10122 üzenetére
Gugliban : "apple dock connector pinout"
Belinkelnék egyet, demost nincs közelben a gépem. -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10119 üzenetére
sajnos nem tudom de köszi hogy megmutattad én is vettem már hasonló termékeket és sajnos rá kellett jönnöm hogy nem érnek 1 forintot se.http://www.dealextreme.com/ nem pálya sok selejt
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10109 üzenetére
pontosan milyen dokkolód van?
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #10111 üzenetére
Hát....azért nem tiszta, mert akkor simán elintézhető, hogy végtelen garancia lenne a készülékre....
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10100 üzenetére
olcsó húsnak híg a leve....
-
sanyabanya
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #10079 üzenetére
Hol vetted a szilikon tokot?
-
Végzet
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #10083 üzenetére
De akkor miért vannak avi-t képes lejátszó programok? Valahogy csak le lehet játszani avit,nem? (Vagy azok csak jailbreakelt touchokon működnek?)
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10040 üzenetére
én iPodME_v2.3 próbáltam gyors 1szerű.és jó igazz csak 640*480 ba konvertál. ez szem rossz de a hangot valamiért nekem nem jól konvertálja szal nem használom Videora iPod touch Converter, most megnézem majd ezt a cuccot
Xilisoft HD Video Converter 6.0.14.1119 thx a tippet.erre a részre 640 ben :Star.Trek.TOS.S03E17.A.halal.erintese.HDDVDRip.DivX.HUN-FOX:
486 mega. -
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #10036 üzenetére
az szinkronizáljon google-val és kész, vagy küldje el egyesével őket e-mail-ben magának igaz így visszarakni is kicsit körülményes, vagy pedig keressen alternatív megoldást, több e-mail is támogatja a jegyzetek mentését.
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #10027 üzenetére
Konkrétan én valaki?
Én nemDe nemrég írtam, hogy egy avi lejátszása keményen igénybeveheti a processzort, nem bír ki úgy sokat a lejátszó akksival (nem teszteltem, csak józan ész alapján.) (de lehet rosszul gondolom)
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9993 üzenetére
még akkor amikor ingyen volt és az uppdate sem került pénzbe simán frissített 2.0 ra
van ilyen is
-
levelunye
tag
válasz
PredatorNo1 #10002 üzenetére
Amikor behúzom a .ipa fájlt az iTunesba, akkor bent marad a progiban de nem szinkronizálja rá az iTouchra. Nem is ad lehetőséget, hogy App-okat szinkronizáljak rá.
-
levelunye
tag
válasz
PredatorNo1 #10000 üzenetére
iTunes-ba berakta, de nem szinkronizálja rá a touchra.
-
BPFeri
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9979 üzenetére
.. és vajh az téged miért zavar hogy én egy fórumon kezdem gyűjteni a tapasztalásokat, véleményeket
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9974 üzenetére
Remek köszi szépen az infókat!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9971 üzenetére
-15% diákkedvezmény
meg nincs kedvem sokat nézelődni, meg nagyon messzire sincs kedvem érte menni szóval nekem ez jó. Amúgy meg ha tudsz olcsóbban pont ugyan ilyet , megoszthatnád velünk THX! -
válasz
PredatorNo1 #9966 üzenetére
Az hogy ipodon letoltok egy zenet valamilyen letolto progival.. Es az nem jelenik meg az ipod zene mappaban..hanem csak a progi ba ahova letoltottem..es hogy lehetne bele tenni a zenek mappaba? -
K.Tomee
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #9963 üzenetére
Nekem nem látja az Apps dolgokat,Zenét képet stb... igen. De szétnéztem kicsit és sokaknak ez a baja.
Az mondjuk gáz, hogy az app tartalom szinkronizációt nem lehet egyszerűen megoldani.
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #9924 üzenetére
Ma bementem az iStyle-ba és ott töltőn volt. Jól megnyomkodtam, mindent megnéztem, akkora élmény volt.
Nagyon tetszik. -
nGaBrIs
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #9930 üzenetére
Melyikre gondolsz pontosan? Proline? Tudsz adni linket?
Én az USABazárra gondoltam. Korrekt áraik vannak, megbízhatónak is tűnik. Szállításra viszont 1-2 hetet ígért csak. Garanciát nem tudom pontosan... De a világ garancia érvényes, bárhol veszed.Üdv.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #9921 üzenetére
De jó rá, sőt az legalább tud szervert is létrehozni minden gond nélkül.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9912 üzenetére
ha jól emlékszem 1 perc az kb 60 mega
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9912 üzenetére
Iphone 4, simán.
-
dolezsal
tag
válasz
PredatorNo1 #9888 üzenetére
Én is rendezgetős vagyok...
Csak kicsit csábító, hogy a Classic 160 Gb-ján elég csak rádobni az összes zenét és kész... Csak akkor kell szelektálni, ha betelik...
-
dolezsal
tag
válasz
PredatorNo1 #9886 üzenetére
Hát lehet, hogy hajlik, de akkor is félek egy kicsit attól, hogy kevés lesz a hely...
Viszont többet nem akarok költeni rá. A két ipod pedig eléggé közel áll ezen a téren egymáshoz... Na még megálmodom, hogy legyen... -
Barett 50cal
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9872 üzenetére
30ért elvitték
-
csdm
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9874 üzenetére
Sajnos elfogytak azok az iphoneok, lecsúsztam róluk :@ :@ :@ :@ :@
Ja igaz, annyival kiégészítve, hogy az ipodnak nem ips kiejlzője van, nincs benne rezgő, és nincs benne GPS, se digitális iránytű. Kamerája gyenébb, nincs LED. Ennyivel különözik az iphone-tól. JA és nem lehet vele telefonálni
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9836 üzenetére
Sorry.
Ez nálam is így van. Ha valamit a fejembe veszek, nem bírok várni napokat. -
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #9790 üzenetére
Nem egészen világos. Most csak a cydia nem működik, vagy az egész táccs behalt? És egyáltalán hogy jön össze a kettő? Most jailbreakelni akarsz, vagy restore-olni?
Próbáltad már DFU módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest