- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- iPhone topik
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
Az én touch-omhoz másolás előtt át kell konvertálni minden videót mp4-gyé..
Ez használat és szokás kérdése, én a zsebben való tapogatást nem tudom elképzelni. A telefonomat is mindig kiveszem a zsebemből meg kioldom, hiába tudok számot váltani meg indítani-megállítani a telefon oldalsó gombjaival is. Esetleg a hangerőt, de az van a touchon is most már.
Ha így nézzük, és neked tényleg ennyire fontos a zsebben turkálás, akkor tényleg körülményes. De a zenék között keresgélni ezen a legjobb. Telefonban mindig is utáltam, hogy ID3 szerint rendez, aztán tíz percig kell gondolkozni - scrollozni, hogy meghallgassak egy számot, amit előzőleg még meg akartam hallgatni, de már elment a kedvem tőle..
Jó, igaz, hogy én is többet olvasok könyveket rajta, mint zenét hallgatok. De ez azért van, mert csak otthon szeretek zenét hallgatni.Háát, azért már elég sokan használnak érintőképernyős cuccokat, és szerintem az iphone/ipod touch már nem akkora exclusiviték. Meg rondák is, ellenben egy nanóról messziről kitűnik, hogy az egy ipod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest