- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
Az én touch-omhoz másolás előtt át kell konvertálni minden videót mp4-gyé..
Ez használat és szokás kérdése, én a zsebben való tapogatást nem tudom elképzelni. A telefonomat is mindig kiveszem a zsebemből meg kioldom, hiába tudok számot váltani meg indítani-megállítani a telefon oldalsó gombjaival is. Esetleg a hangerőt, de az van a touchon is most már.
Ha így nézzük, és neked tényleg ennyire fontos a zsebben turkálás, akkor tényleg körülményes. De a zenék között keresgélni ezen a legjobb. Telefonban mindig is utáltam, hogy ID3 szerint rendez, aztán tíz percig kell gondolkozni - scrollozni, hogy meghallgassak egy számot, amit előzőleg még meg akartam hallgatni, de már elment a kedvem tőle..
Jó, igaz, hogy én is többet olvasok könyveket rajta, mint zenét hallgatok. De ez azért van, mert csak otthon szeretek zenét hallgatni.Háát, azért már elég sokan használnak érintőképernyős cuccokat, és szerintem az iphone/ipod touch már nem akkora exclusiviték. Meg rondák is, ellenben egy nanóról messziről kitűnik, hogy az egy ipod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest